10

Гражданин

преди 13 години

А къде е прокуратурата ?! Защо не е започната проверка ?! Защо полицая-бабаит не е задържан за 24 часа ?! Кой въобще дава право на *** ***, облечена във власт да те заплашва с болка ? КОЙ ???

9

Червената помия

преди 13 години

А къде мога да видя клипа, как достойните народни синове бият бабички и старци пред народното събрание?Докато дузина маскирани тяхни колеги се правят на футболни хулигани?И докато всички политически сили страхливо гледат през прозорците на парламента?

8

!

преди 13 години

Темида, никога не са наричали някой престъпник! Капиш? Просто го питат какво е това? Но моля първо да се запознаеш с видеото, че Вие от съда вечно пропускате същественото и затова по улиците ходят всякаки ненормални!

7

клъв

преди 13 години

До 3Прав си.))))))))За акциите-много добре си се справят,но тая песен......)))))))))

6

Темида

преди 13 години

Първо си отговори на въпроса `Кой казва, че някой е престъпник`. Дали съда или слабообразования служител на МВР.

5

Видял

преди 13 години

Усещате ли вече каква е разликата между германски полицай със заплата 4000 евро и български *** с пагони ? Първия ще те задържи, ще ти каже правата и няма да се гаври. Няма и да му мине през ума. Българската лоена топка обаче, комплексирата от тъпотията си, ще ти врещи, ще се гаври и ще даде повод на съда после да те освободи. Ей за това - на маломните милиционери и 100 лева заплата са им много !!!

4

rado

преди 13 години

stiga obizdahte tesi polizai! daite im shans da pokazat kakvo mogat. vizte amerikanskite polizai horata gi respektirat, te si varshat rabotoata, gordi sa i gotovi zivota si da riskuvat sa profesiata si, a vie kato gi pljuete neprekasnato kakvo ochakvate?

3

!

преди 13 години

"Казвай, щот ще те боли много"Абе малко изпростяхте вече! Това са отряди за борба с организираната престъпност а не балерини! Не виждам нищо лошо да се отнасят с тази *** малко по- строго! Няколко шамара няма да им навредят! То последните правителства толкова ги разглезиха нашите престъпници, че ония вече с полички ходят! Бяха болни, махмурлии, недоспали и все ги нямаше по съдилищата!Ако искате от ГДБОП да им се обаждат предварително по телефона, ония сами да лягат и тогава да идва отряда?

2

Анонимен

преди 13 години

Тия с тая песен направо убиха и най-тъпата чалка. Че РАДКА ПИРАТКА е направо Моцарт спрямо този нещастен напън за музика и текст. А пък балета е върховен. Така ли никои грамотен нее чул какво музикално чудо са сътворили и да не го пуска

1

Анонимен

преди 13 години

Как може такава кичозна песен да се пусне. Прилича ми на Китай, Моа, седемдесетте години на миналия век. "Гордост е да служиш в редоветена България и МВР." Еи това пък ако може някой да го разтълкува.