617

Анонимен

преди 14 години

до 677Дай определение за ***

616

chasovnika

преди 14 години

Аман вече от тия " наши сънародници",които са си АКАНА турци! И сега и преди много пъти е казвано:като не ви харесва в България1те съседната държава,къде-то живеят само турци-нищо вече не ви спира да отидете там и да си живеете според вашите канони!!! Но тук е България и трябва да се съобразявате с всички те нрави,обичаи и закони на Република България,а не да правите опити да променяте всичко във ваша изгода и угода ?! А това,че много хора питали е "вятър и мъгла"ПРОВОКАЦИА !!

615

Анонимен

преди 14 години

Кемал Ататюрк е бил *** !!!!!!

614

.

преди 14 години

Ти вярваш ли си :) :) :)*** поинтересувай се кои са първите три армии на един пакт наречен НАТО и помисли малко с "умната"си главичка : ) : ) : )

613

Анонимен

преди 14 години

te gore se zabradili ama doly se otbradili

612

Ташунко

преди 14 години

Ти гледай кюрдите в калабалъка да не стигнат и до твоя ***...

611

Анонимен

преди 14 години

Абе онзи Кемал Ататюрк е българин и българка е имал за любима в живота.Те си мислят турците глупости само.Кога на един турчин ше му светне лампата да ги направи светска република?няма такъв ,те са будали повечето.И сега тръгнали за едни забрадки да се отварят.Айде марш в анадола!

610

Анонимен

преди 14 години

"A TURCITE IZSELNICI VE4E SE VRA6TAT PO RODNITE MESTA" - Защо се връщат? Нали в Турция е много хубаво? Нали Турция е много богата страна? Аз имам един съученик, турчин, който живя 4 години в Истамбул и сега си е в София. Не се върна забогатял.

609

otka4enqka

преди 14 години

съгласен съм с '?' това нещо е голата истина като гола туркиня в PLAZA събота вечер. Работя в Студенстски Град и много добре ги виждам колко са регилиозни само когато си вхащат влака към турция и си отиват към мама и тати! Те са по- разкрепостени и от българките!!!!

608

Червената помия

преди 14 години

А преди време в зелените паспорти със забрадки ли бяха?Прекаленно сме толерантни!Носим на гърба си почти милион ***, турците ни се чудят на кой господар да се кланят и ходжите им мътят главите постоянно, явява се някой Юзеиров или Ахмед Башев, и ние в името на етническия мир пак си мълчим.Май Българите в България са най-дискриминирани.

607

Amenhotep

преди 14 години

Споко, Европа скоро организирано ще започне да ви пъди ... а заедно с Европа и България.И докато ви пъдим от Север, ат Юг ще ви подпукат евреите и кюрдите ... и тогава жална ви майка!

606

антитурчин

преди 14 години

до 661Поне все още по конституция са светска държава.Ама кой знае маймуноподобното наречено Ердоган може да *** пейзажа.

605

Съгласен

преди 14 години

За компенсация ще ги снимаме откъм гъдзъ.

604

уй на бати

преди 14 години

Ми то и ти едва ли спазваш 10-те божи заповеди. Явно тебе никой не те бръсне за слива по университета и явно имаш готини колежки - туркини. Аз нямам нищо против да изядеме по една пържола с някоя листопадка и после да я снимам у нас за паспорта...

603

.

преди 14 години

Какво им разправяш простотия до шия и отгоре ама всички разбирачи бреее не можеш им затвори устата!Някой по-на дол беше писал вече,дали прочетохте цялата статия преди да коментирате?СМЕШНИЦИ!!!!

602

Balkan

преди 14 години

Или си голям шегаджия, или си ***. Факт е , че точно от Кърджалийско се махат страшно много млади хора. А от Турция се връщат носталгични пенсионери, желаещи да прекарат остатъка от живота си по родните места. Да, някои взимат високи за българските стандарти пенсии, но не и масово. Но каквото и да става, Кърджалийско е обречено на загиване. Някой ден и завърналите се пенсионери ще си отидат от този свят, а млади няма да останат.

601

Анонимен

преди 14 години

do Tina:...... ti ne si tazi,koyato da kazvash,koy ko i koy nomer ga6i da nosyat,ti mu misli za sebe si,na nas ni e dobre,tu v Tr tu v Bg,kef ti riba-kef ti palamut,kak ho4ish......

600

антитурчин

преди 14 години

Къде видя да съм написал че турците трябва да си ходят в турция.Май болният ти и закърнял мозък не вижда какво му се пише.Познавам много турци и туркини но поне туркините никога няма да се забулят,те са много умни момичета а не неграмотнички като тези фанатички.

599

Анонимен

преди 14 години

Турция била светска.Дрън ,дрън!А в Анадола още живеят в землянки .Там няма нито образование и са още във феодалния строй.Я отивайте да си се молите там да видите за какво става въпрос.Ако седите в БГ ще спазвате закона!който не го спазва-ЯТАГАН! на ваш език!

598

KARDJALIEC

преди 14 години

POSTOQNNO REVETE TURCITE DA SE MAHAT OT BG. NO KARTINATA POKAZVA DRUGO, MAHAT SE BALGARITE I POVE4ETO NE SE VRA6TAT VE4E. A TURCITE IZSELNICI VE4E SE VRA6TAT PO RODNITE MESTA, MLADITE ZABOGATELI I OBU4ENI KAK DA UPRAVLQVAT BG A STARITE S PO 500 EVRO PENSIQ - TAKA STOQT NE6TATA.