46

Анонимен

преди 14 години

Тоя мафиот още ли не е пукясал!!! Всъщност защо да пукясва? Дано излезе инвалид от там. Аман от ***. Радвам се, че не е умрял веднага, а бере душа.

45

източник vesti.bg

преди 14 години

В началото на февруари четирима приближени на общинския съветник бяха задържани от полицията за палеж на офис на фирма "Бороспорт".Огънят лумнал три дена, след като Галев и негови приятели пребиха охранители на лифт в Боровец след скандал със сина му.На 8 февруари Софийският окръжен съд окончателно го остави под домашен арест.През 1995 г. Юри Галев бе арестуван, след като нахлу в хотел "Рила" в Боровец и стреля безразборно с автомат "Калашников".Същата година Галев и хората му участваха в престрелка с Косьо Самоковеца в кръчма в Бели Искър. Ранени бяха трима невинни граждани.На 31 декември 1995 г. Галев участва в зрелищен масов побой в дискотека в Монтана.В самото начало на 1996 г. нахлу в бар в Перник и стреля с автомат в тавана и витрините зад тезгяха на бармана.През юни 1999 г. Галев отново нахлу в злополучния хотел "Рила" и потроши бара. Полицията го задържа за кратко и го пусна.През август 2001 г. бе обявен за издирване за отвличането на 31-годишен софиянец. Година по-късно отново бе задържан по обвинение в блудство.

44

наблюдател

преди 14 години

Предполагам,че заради такива "ненаказуеми" като него, на хората не им се живее в България. И след като господ е видял,че правораздавателните органи не работят е решил възмедието да го постигне по този начин..

43

Анонимен

преди 14 години

Имам само едно питане, в коя нормална демократична държава криминално проявен може да стане общински съветник и да си разиграва коня както си иска? Доколкото знам, мястото на такива хора е в затвора. Обаче явно въпросът ми беше риторичен. Това все пак е България, където честните хора се борят за оцеляването си със смешни заплати, а мафиотите най-нагло парадират с откраднатите пари.

42

Tanq

преди 14 години

И какво от това, че е получил инфаркт...?На колко човека е навредил- айде сега да си бере гайлето!!!

41

Анонимен

преди 14 години

Неможе да му се отрече, че е рядък екземпляр, 5 куршума от "Калашников", инфаркт....и е още сред живите! Само Господ си знае работата в такива моменти.

40

Анонимен

преди 14 години

47Предлагам да забраним спорта..........Ти идот ли си?Явно ДА.

39

234

преди 14 години

Волен Сидеров трябва лично да му плати лечението. Сигурно Галев му е давал пари за предизборните кампании, а сега големия Сидер се разграничава от него.

38

marmalad4o

преди 14 години

4oveka ne e vinoven,4e e mutra,darjavata e vinovna,ami koi mu e pozvolil da stane mutra?

37

Анонимен

преди 14 години

ako si4ko deto pi6at za toq e vqrno - da umre 6ibanata gad

36

Анонимен

преди 14 години

Защо най-големите мафиоти се пръкнаха от спорта? Хората които бяха избрани да прославят България по света,се обърнаха срещу народа,който им ръкопляскаше по стадионите и се радваше на техните успехи. Борци,гребци,гимнастици,боксьори,футболисти-оттук излязоха Карамански,Васил и Георги Илиеви,Маргини,Галеви,***,круши,компири и всякакви други животински и растителни видове... Нашият мил роден спорт...

35

Капитана

преди 14 години

Боли ме фара !

34

miro

преди 14 години

Chovek?!

33

chach

преди 14 години

cpored men Galev e jivial mnogo dalgo.triabva6e da go razstreliat o6te po vremeto na v.iliev 6tiaxa da spestiat mnogo glavobolia na xorata.

32

234

преди 14 години

Никой не заслужава подобна съдба. Дано човека се оправя по-бързо. Въпроса е, че управляващите на местни нива са с подобни на този общински съветници. Защо ли Атака така се прегърна с ГЕРБ ? Защото в Атака са мутри и в ГЕРБ са мутри и милиционери.

31

Анонимен

преди 14 години

Кой е този човек?

30

Господ Бог

преди 14 години

Пичове, аз си знам работата. Ще го спася, но ще остане половин човек, да се мъчи за назидание. Пък като разбере, че килърите са били за Пламен Галев, и са се объркали, щот са били пияни, ще умре не от друго, а от яд.

29

Анонимен

преди 14 години

За *** като този,каква милост бе брат?Хората са прави..,нямаме нужда от такива диваци като този.***,което благодарение на един или друг се е докопало до малко власд и се насира вече.Добре са го отстреляли,за да му дойде акъла и да разбере,че на удара може да се отвърне с удър

28

234

преди 14 години

Те такива са от Атака.Те от Атака не знаеха какъв е, що е този Галев преди да пребият неговите хора мочетата от лифта. След случката си измиха ръцете като казаха, че се разграничават от него и т.н. Скоро и Ал Бънди оправда Атака, като припомни, че се разграничили от него.... Е питам как така го направиха Атака общински съветник ? Да не би преди да стане да не е стрелял с Калашников в хотел Рила ?

27

Любо Йорданов

преди 14 години

До Ясен(29) - знам и приема критиката, и направо ми се къса сърцето защото в следващия момент може да е мой близък познат.