71

Анонимен

преди 14 години

"Сестричка Мери пък вече беше захранена с естествена кърма, което дава надежда за нейното развитие."---Нали се сещаш ,че само надежди има, т.е. не е дала живот, а е взела 2 такива. А и явно не си чувала,че жена след 45годинишна възраст, ако има дете то вероятността да бъде с смъртоностно заболяване е доста голяма. Да не говорим ако е над 60. Демек - как ще живее детето? Ще има ли то пълноценен живот? Работа? Приятели? Семейство!? Ами.. а дано да има ама.. надали.Та, кое трябва да се защитава?

70

отврат

преди 14 години

Грях на душата на тази вещица, и на всички, дето си правят експерименти с човешки същества! Ако има Господ, нека ги накаже!

69

sas

преди 14 години

Има едно предаване "Малкият коментар". Ако зададат въпрос на невинните душици дали искат майка им да изглежда като тази нещастница на снимката как мислиш - колко деша биха отговорили с "да"? Ама честно ми отговори!

68

хммммммм......

преди 14 години

Няма какво да му мисля, когато някои желае и дава живот на тази Земя! Мога да се замисля, когато някои отнема живот и го защитавам!

67

хммммммм......

преди 14 години

Не приемам подобно нещо, но с овцедушието си я опреквате за това, че е сътворила живот, за това, че желае да остави нещо след себе си, а именно поколение. Създадени сме ние, човеците за, това да се размножаваме.Така я нападате, че все едно е извършила терористичен акт! Грях ви на душата!

66

sas

преди 14 години

Когато спориш с всички би трябвало да се замислиш.

65

хммммммм......

преди 14 години

Я, ще казваш на учениците си с мен ще си говориш на Вие! Не мога да си губя времето с теб ти си Уникално, уникално същество с думи не може да се опише!

64

Shark

преди 14 години

Да ама трябваше да сбъдне тази мечта когато и е било времето. Ама сигурно тогава точно това не и било голямата мечта, с нещо "по-важно" се е занимавала. И това ми дава основание да мисля че не е наред, защото всяка нормална жена на определена въраст, и това е около 30 г вече мисли за дете, и ако не е родила дотогава прави нещо по въпроса. А тази какво е правила на 30 години, а?

63

Анонимен

преди 14 години

всеки може да желае и иска каквото му хрумне. дори и не намясто тук, все пак ще кажа, че е луд не този който яде баницата а този който му я дава. как може да няма никакви критерии и граници за това нещо. човекът може да помага на природата, но някои лриродни и биологични закони са просто факт и не бива да се върви срещу тях. това е просто една егоистична постъпка от страна на тази жена, защото ако беше помислила за децата нямаше да ги подлага на този огромен риск и мъчение!!!

62

елена

преди 14 години

Линч за убийцата , а за докторите - затвор ! Бог да прости невинната малка душица

61

Rakela

преди 14 години

Я,ама ти можеш да мислиш??? Ти си я защитавай тая,но знай,че е много вероятно да не си в час.

60

зет

преди 14 години

Що бе,това е ТЪЩА - МЕЧТА)))

59

хммммммм......

преди 14 години

Не може да ме апострофираш, че моето мнение е такова, това е моето мнение и мисля, така по този въпрос. Налагаш си мнението казвам ли, че разсъждаваш, като стара бабка с твоите коментари обиждам ли те? Не! Оправи си мисленето и тогава, ще получиш прозрение!

58

Алекс

преди 14 години

Госпожо да си бяхте купили далматинец за компания.

57

Jaze

преди 14 години

Доктора е за затвора, а тази е за психиятрията, другото детенце трябва да и го вземат и никога да не се запознава с тоя ***, тая просто е родила, щом яйцеклетката не е нейна значи детето също не е нейно, мир на душицата на починалото детенце и дано живото да сполучи, макар да не знам как...

56

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 14 години

Че кой е казал,че актьорите постъпват добре?Ама те поне са осигурили финансово децата си и настойници са посочили,та ако стане нещо с тях да има кой да отгледа децата им!А на тая малоумница детенцетоако оживее изобщо/ след някоя и друга година ще се подмята по домовете!Самата тя казва,че няма близки-кой тогава ще се погрижи за него!И дори тя да доживее до 80 години,ще бъде ли полезна за детето си!Аз родих второто си дете на 32г.,сега то е на 5г.,а аз на 37 и вече ми е трудно да тичам след него!

55

Анонимен

преди 14 години

Ще кажа само - БОЛНА ВЕЩИЦА,КОЯТО Е ИЗПУСНАЛА МОМЕНТА ЗА ПРЕГЛЕД!Как може изобщо някой да и позволи на 62години да има дете? Какво значение има ,че искала да стане майка?Да се е сетила 40години по-рано. Дърта вампирка!Бати болния мозък.. и всеки, който я защитава. Айде да си доживее сега с удовлетворение остатъка от годините. Амин.

54

Анонимен

преди 14 години

Абе тоя вампир да се маха бе.Как може без отговорност да се гавриш с живот.

53

хммммммм......

преди 14 години

Е, ОК вие, сте Уникални няма равни на Вас, живеетe в каменната ера, вие сте празноглавци и празнодумковци, едва ли нещо може да се сравни с вашето овцедушие.

52

abc

преди 14 години

Тази жена вместо да сбъдне мечтата си да стане майка, погуби две невинни душички, извършвайки непростим, антиприроден и небогоугоден експеримент!!!