83

Анонимен

преди 14 години

Само ,че на кадрите се вижда ,че воиниците са на чуждия кораб в международни води , а за да се отбраняваш трябва да са те нападнали теб в териториалните ти води -- следователно военни нападат с автоматично оръжие хора които защитават живота си с каквото им попадне , интереснол защо няма снимано как ги избиват почти от упор с по 3 -4 куршума

82

Анонимен

преди 14 години

Който иска може да потърси в нета лозунги на еврейската армия.

81

Анонимен

преди 14 години

ami priemi go ma kako penkoo

80

Анонимен

преди 14 години

Когато вече е имало убити и мого ранени, и хората са били в шок на земята израелските войници са си говорили: "дали да не убиеме всички".

79

Анонимен

преди 14 години

Ако зад гърба на евреите не беше САЩ познайте колко време щеше да я има тази "държава".

78

Анонимен

преди 14 години

Няма значение с колко куршума са убити. Когато се отбраняваш и живота ти и този на другарите ти е застрашен- стреляш! Който е бил войник -знае. Защо няма убити на последния кораб- от оня ден?

77

Vesso

преди 14 години

Естествено,че отблизо и естествено, че с много куршуми.На кадрите се вижда,че войниците са заобиколени от по няколко човека, които ги млатят с все сила с твърди предмети.Ами да им бяха им дали разстояние.Автоматите са скорострелни и за секунди изпразват пълнител с над 30 куршума.И тебе да те млатят от всички страни озверели "мъченици",да те ръгат с нож или да се опитват да те изхвърлят през борда в морето,първата естествена и нормална човешка реакция е да натиснеш спусъка.

76

кака Пенка

преди 14 години

не е вярно мен никой не ме е питал за мнението ми! Все пак и аз обитавам този СВЯТ!

75

Анонимен

преди 14 години

Горе долу нещата стоят така според ,част от пишещите ,, били сме поробени - щом убитите са фесове добре,, много вмирисана логика

74

do 64

преди 14 години

A ako vmesto 700 fesa na koraba ima6e 700 gavura i te byaha ubiti po sa6tiya brutalen na4in v mejdunarodni vodi kak 6te6e da komentira6...?

73

Анонимен

преди 14 години

На евреите цял свят им каза, че не са прави.

72

чочо

преди 14 години

Забележете кой раздава справедливост в Газа-Турция.Страна,прочула се с арменския геноцид,признат от цял свят ,но не и от Турция.Страна,прочула се с отошението си спрямо кюрдите.Страна с пълзяща ислямизация на път да отхвърли даже идеалите на Ататюрк.Тя,Турция се загрижила за бедстващите в Газа?Или по точно за ХАМАС!Е -ХАЙДЕ,НЕ СМЕ МАЙМУНИ!

71

До тулски

преди 14 години

Ами според статистиката ромската държава ще е точно тука след 20-тина години наи-много

70

!

преди 14 години

Америка и САЩ да нападнат Турция!

69

Васко

преди 14 години

На фесовете мога да им кажа - това не е Кипър , така че внимавайте.

68

@32

преди 14 години

" Не приемам това ,че можеш да се гръмнеш и да убиеш невинни деца"i46.tinypic/28aopys.jpg

67

преди 14 години

Много ясно! От близко разстояние се стреля повече, защото е по-опасно. За мен цялата история е провокация срещу Израел. Там се водят военни действия и този конвой трябва да се подчинява. Какво би станало ако подобен конвой не се подчини на американците в Ирак или Афганистан? Или на който и да е окупатор? Естествено, че ще се използва сила. Въпросът не е в това, въпросът е в преодоляване на големия конфликт!

66

Анонимен

преди 14 години

Абе много висша раса сте това ***,затова няма какво да ядете,*** миризливи,мързеливи...

65

Анонимен

преди 14 години

О.к. не обичаме Турция. Защо обаче трябва да обичаме Израел?Талмудизмът е несравнимо по-жесток и безчовечен от мохамеданството.Неслучайно евреите са гонени през цялата история на човечеството.Никой не ги обича. Заради идеите в които вярват.Те са човекоубийци.

64

Анонимен

преди 14 години

За мен пък е факт че флотилия от кораби с хуманитарни помощи предвождана от Евродепуати е нападната в международни води и при защитата на корабите търски граждани са избити с автоматично оръжие ( избити те можеха да бъдат и от друга националност )