91

до мислещ

преди 14 години

Ти видя ли оръжията на насилието - колове и ножове от кухнята?! Атакували са ги с хеликоптери и с автоматично оръжие - индианец срещу космонавт... О, да, имало е насилие!

90

пак до 124

преди 14 години

Пропуснах да отбележа, че горните предмети, а и още безброй подобни ги няма, защото са ЗАБРАНЕНИ за внос в Газа(дори и като хуманитарни помощи) именно от израелските командоси, под предтекст, че сеят тероризъм...Вижте в интернет, преди да пишете! И да, наистина инвалидните колички ще сеят тероризъм, да...

89

мислещ

преди 14 години

Много ми е интересно как на хуманитарен кораб, придружаван от хуманитарни работници, може да избухне такова насилие, че израелците да са принудени да застрелват хора?? Май не е бил толкова "хуманитарен" кораба??

88

до 124

преди 14 години

Ако толкова ти харесва живота им на окупирани, защо не идеш при тях? Но трябва да знаеш, че там няма здравни служби, няма полиция, няма училища. Няма книги, няма вестници, няма коли. Няма шоколад, няма инвалидни колички, няма лекарства, няма дори уреди, с които да се пречиства водата за пиене... Абе хора, вие НАИСТИНА РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС???

87

ffffff

преди 14 години

mnogo si prav dobre,4e sa evreite za da kontrolirat,taq arabska sgan

86

Анонимен

преди 14 години

Те затова само в САЩ са над 15 милиона......данеговорим за всички посвета колко са...

85

з

преди 14 години

Ирландия дължи много пари на някой........като Гърция.....

84

an

преди 14 години

ZA POREDEN PAT EVREITE DOKAZAHA, 4E SA GOSPODARI NA SVETA. SAS TEZI SI DEISTVA KAZVAT NA SVETA. DA GO DUHATE POD VODA, DA NE VDIGATE PRAH.

83

н

преди 14 години

Тези от окупирана Газа живот си живеят,много по добре са от нас.Ние сме окупираните.

82

някой

преди 14 години

До: иво (номер 106)Чудиш се защо отричането на холокоста и националсоциализма са забранени със закон ли? Ами явно защото не си научил историята добре. Холокост означава избиването на почти целия еврейски народ. Останали са няколко милиона, просто защото е много трудно да избиеш цял народ, пък и не са имали време да избият всички. Има и друг аспект - покрай холокоста се забравя че има и много други избити жертви на нацизма, но няма друг цял народ който е почти изцяло унищожен както еврейския!!!

81

някой

преди 14 години

До: Shoplifter (номер 120)Аз пък ги обичам!!! На! ***!!!

80

Анонимен

преди 14 години

""Военните са се качили на кораба, от страна на екипажа и пътниците не е имало съпротива", заяви говорителка на израелската армия.""Ще има съпротива ама ... вече знаят какво се случва ако има съпротива!!!

79

Shoplifter

преди 14 години

Прочетете книгата "Властта на тайните общества на XX век" и ще разберете защо всички мразят гадните евреи.

78

Анонимен

преди 14 години

На Bismarck и Tirpitz биха ли се качили еврейчетата

77

Анонимен

преди 14 години

И кой беше тоя евреин, който сложи минус на предишния пост? Хак ви са атентатите тогава! Всичко се плаща, макар и със закъснение понякога!

76

Анонимен

преди 14 години

А защо тъпите евреи си позволяват да строят незаконни жилища в земите на палестинците????Ще стрелят, ами и ще се взривяват и ще има още убити евреи!

75

анонимен

преди 14 години

До всички защитници на моллите Сега ревете срещу Израел, но утре ако някоя мюсюлманка гъжва взриви бомба в НДК и там са децата и жените ви,друга песен ще запеете.Ще търсите справедливост.Аз не съм чул израелец да се е взривил в детска сладкарница на палестинските територии.Но ние сме нация от лаладжии и нихилисти и дкато нещо не ни засегне лично,не ни увира главата.Но споко, ще го дочакате и няма да ни защити нито Цецо, нито Гоце, нито Боко,нито Меди.Само се замислете над думата "Джихад"

74

Анонимен

преди 14 години

Евреите да си гледат държавата, а не да се месят в живота на над 1 000 000 палестинци!

73

itchak

преди 14 години

evreite sa i arabi, te sa semiti! ne moga da si obesnya tazi omraza! izrael tryabva da pokaje na sveta , 4e e demokrati4na durjava! s tazi agresiya , vragovete na evreite se uveli4avat! edin nov *** e ne put! ne biva da zabravyat uroka si, daden ot nemskya narod!

72

Анонимен

преди 14 години

Израел не е против помощите, но проверката там е задължителна, а пропуска недопустим защото цената е много скъпа = на човешки живот.