67

Нуждаещ се

преди 14 години

За 800 лв. бих си купил един от тези автомобили.

66

xax

преди 14 години

...Депутатите могат и по-налоду да паднат, но под С-classа, 5-ца или Пасат не е реално. Криза, некриза смешно ще е Бойко или Гоце да слизат от чисто нова Skoda Fabia.

65

xax

преди 14 години

Да погледнем реално на нещата и да спрем да пишем глупсоти, които дори и популистки не могат да се нарекат. България е държава със сравнително добра икономика и 7-8 милиона население. Не сме Судан или Сомалия. Трябва да се купуват нови коли особено за президента, премиера и шефа на НС трябва да са много висок class - S-classа, 7-ца, А8, VW Phaeton или нещо такова.Депутатите могат и по-налоду да паднат, но под С-classа, 5-ца или Пасат не е реално. Криза, некриза смешно ще е Бойко или Гоце да

64

.neutralen.

преди 14 години

Ей хора,казвате тука ,че това е популистка мярка.Не знам в какво състояние са тия коли за дето се говори.Обаче аз ако управлявам държавата,всичките тия А8,Скъпите С-класи,БМВ-тата,всичките дето струват над 100 000лв ги продавам,и вземам чисто нови шкоди или пежота 407 или 607.Вие квото искате си говорете,обаче от такава мярка би имала полза.Пак казвам говоря за всичките гангстерски лимузини дето ги виждаме по новините да се возят с тях.не да продавам някакви таратайки за 5 000 лв .

63

ДДД

преди 14 години

НАЙ ГРОЗНАТА МУЦУНА АКО МОЖЕ ДА НЕ НАРЕЧЕ ТАКА, ИЛИ ПО-ТОЧНО СВИНСКА ***... ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ПОДОБИЕ НА ЖЕНА ИЗВРАЩЕНИЕ НА ПРИРОДАТА.

62

НС Готованец

преди 14 години

Кво става хахах нови ли ще си взимат ?

61

петров

преди 14 години

Май, тук има доста неграмотни! Цачева казва, "да се продадат старите и с ПАРИТЕ да се купят ПО-МАЛКО, но автомобили по-среден клас,..." Какво пак не разбрахте от това изречение! Че ще продава за 4 000лв. а ще купува за 40 000. Егати, народа! Сега чакам следващия "аргумент" : " Да, ама, Цачева е грозна!"

60

Тони

преди 14 години

Ако бъде изпълнена правилно, идеята е добра. Частите за тези Мерцедеси са безбожно скъпи, а предвид пробега и възрастта сигурно редовно са на ремонт. Ако ги продадат и наистина вземат по-малко коли среден клас ще спечелят уважението ми. Жалко само, че не ми се вярва да видя депутат в Шкода или Шевролет примерно.

59

Депутат

преди 14 години

Стига сте се мотали. Отивайте да работите, че трябва да плащате данъци !И да лаете, и да не лаете пак ще си купим последен модел Мерцедеси, ако БМВ не кихнат по-добра комисионна, естествено :)Аре, че отивам да ви вдигна ДДС-то на 30 процента. Отпуснахте се в този ЕС !!!Не се пулете, отивайте на тръстиката, роби !!!

58

Анонимен

преди 14 години

май и герп са като тройнта ламя ,излъгахме се да гласуваме за тях, но другия път и те ще се разпаднат като царя,много думи ,много лъжи.

57

до N 43

преди 14 години

Има един ПЛАН, който предвижда до 2050 г. в Бг да живеят 4-5 млн човека. 1-2 млн, като теб като си бият шута и още толкова, като се избият по пътищата и хоп плана ще се иплълни.

56

Akcizi

преди 14 години

*** смешния популизъм.Това може да мине само за пред *** и пенсионерите и още някой болен мозък.paz е направил добре сметката.Познавам депутати и то от управляващите и са ми казвали ,че е пълна пародия - нищо не правят.Никаква свобода на мандата.Само машина за натискане на копчета.Предпочитам да карат мазератита и да им дадат шанс да правят нещо от колкото това да седят и да дремят.

55

Анонимен

преди 14 години

Заместник-председателят на ДПС Алиосман Имамов в отговор на журналистически въпрос коментира изявлението на премиера Бойко Борисов, че никой не е обяснил на тютюнопроизводителите, че техният бранш няма бъдеще. Алиосман Имамов заяви, че който твърди такова нещо трябва да поеме отговорност, че унищожава печеливш отрасъл. Той допълни, че държавата печели 2 млрд. лева годишно от тютюнопроизводство. Според него тютюнопроизводството има бъдеще, доколкото има пушачи в света. Докато има търсене, тази култура трябва да се отглежда в България. Има дори закон у нас за тютюневите изделия и отрасълът е в регулация.

54

ХА ХА ХЕ ХЕ

преди 14 години

Тая дето я мяза на бръмбар с очила иска в нова колица да се вози , на дърти години !

53

Прагматик

преди 14 години

Докато в тази държава процента на вЕрващите е толкова голям, няма да се оправим. Прагматизъм трябва и нетърпимост към своеволията на управляващите. Разберете, че това не е мач ЦСКА-ЛЕВСКИ. Мачът е ТЕ срещу НАС. Във всяка държава, когато над управляващите няма контрол се получава както е в България сега. Те са наш враг по принцип, ако не ги натискаме, те ни се качват на главите и ще харчат нашите пари за всякакви глупости.

52

FBI

преди 14 години

Господа управляващи, съкращавайте администрацията и не ни занимавайте с глупости...

51

Нивелир

преди 14 години

Кфо стафа е, дърти ***?!

50

Анонимен

преди 14 години

по време на криза продаваме коли за по 4000 лв и купуваме за поне 40 000 лв, интересна "АнтИ'кризисна мярка :) Някой е надушил голяма комисионна.

49

до 46

преди 14 години

Доган каза нямам яхта, ако имах пари и летяща чиния бих си купил.... стига сте писали глупости и сте ги изпачавали нещата. ОТВАРЯЙТЕ СИ УЧИТЕ...

48

???

преди 14 години

Тук има само 1 разлика с предишните кабинети-Ще купуват за пръв път коли под 100,000 лв парчето,както правеха всички други кабинети досега,така че може и да има разлика