35

Krali Marko

преди 14 години

Поговорка : не луд тоя дето е взел,ами луд е тоя дето е дал!!!Служителите са луди,дето 2 год. са давали , без да си гледат работата!!!(пили са кафенца,и са си чесали топките)

34

Друг татко

преди 14 години

Абе ти нормален ли си, бе? Щели да се наплашат и да спрат да раждат?!?! Що за глупости?!?! Затова ли се раждат деца - да се взема майчинство?!?! Я по-сериозно... Колкото до темата - виновни са тези престъпнички и справедливо трябва да върнат парите. Законите важат за всички и трябва да се спазват. Стига вече с оправдания и изказвания от сорта: Ами този...ами онзи...Не може да крадеш и да се оправдаваш с това, че по-големите крадци не са наказани!

33

Няма безплатна

преди 14 години

софра !!!КомунизЪма си отиде - защото ФАЛИРА от такива като вас , всичко има цена и тя се плаща !Аз искам да плащам само за себе си и го правя !

32

Анонимен

преди 14 години

Бре,бре-това са най-големите крадци в България.Взимайте от майки,болни ,а баш крадците си живеят по курорти и чужбини.Не оправдавам постъпката им,но кога ще вземете имоти и пари на тези ,които ограбиха народа ни?Кога ще ги видим в затвора?Ясно е ,че никога!

31

понеже има прости

преди 14 години

мнения , ще го обясня ПРОСТО , като за авторите на простите мнения:Майчинството е вид Дотация от моя джоб за това ,че накоя иска да има деца а НЯМА пари !.............вероятно НЯма лошо !Когато някоя получава пари за да си гледа детето - трябва да то прави !Детските ясли/градини са СЪЩО ДОТИРАНИ от моя джоб , за това Двойната дотация не е приемлива!която иска да ползва майчинство и де пие кафе без да й плаче Бебе - ползва ЧАСТНА ГРАДИНА или ЯСЛА - там няма дотация от джоба ми или ПЛАЩА ГЛОБ

30

а

преди 14 години

мисля че от други места трябва да търсят как да напълнят хазната. това са стотинки ...нека от НАП напишат в гугъл - " купувам фирми "

29

Анонимен

преди 14 години

Аз лично съм кърмила детето си 10 месеца как да отида на работа в тази ситуация?Излиза че в Франция децата са на изкуствена храна,а постояно слушаме и ни приканват да кърмим!

28

si

преди 14 години

Руми, не само *** са така, има и страшно много българки, които го правят! А това никак не им прави чест!

27

данте

преди 14 години

Като ти се доповръща, следващия път го направи другаде! Тук не е мястото за това.

26

TATKO

преди 14 години

Хора ,не мога да разбера,къде бяха тези дар.служители дето 2 години са вземали заплати,и не са правили проверки???защо след 2 години???Ами сега.като наплашите майчетата,и те спрат да раждат деца,тогава какво става ???помислете малко !!!Какви деца сте останат да се раждат в БГ???Нали се сещате!!!То бива,бива,ама я да отавите майчетата на мира !!!

25

майка

преди 14 години

не ми харесва да виждам че институциите се занимават с майките, болните и т.н. НО има ли правила те трябва да се спазват от всички, това че са майки само би трябвало да повишава критериите, а не да го овининява - та нали те възпитават бъдещото поколение, а с такъв пример, къде отиваме?

24

КАЛИН

преди 14 години

ДА ВЪРНАТ ВСИЧКО ДО СТОТИНКА ПЛЮС ГЛОБА... !!!

23

Gargamel

преди 14 години

Каквo значи *пoгнали са майките* - ами рабoтoдателя, кoйтo им пази мястoтo дoкатo те седят вкъщи да гледат сериали, вместo да си гледат децата заради, кoетo уж са взели oтпуск пo майчинствo? Катo не им се рабoти да напуснат и да си седят вкъщи - за да мoже някoи на кoгoтo му се рабoти да бъде взет на тяхнo мястo. Не знам какви са закoните в Германия, за всеки случай в България майчинствoтo е еднo oт най-дългите за Еврoпейския Съюз. Във Франця на четвъртия месец си на рабoта.....тук една година ти плащат пълна заплата....

22

майка в майчинство

преди 14 години

Наистина, неможе да се обясни защо майчетата, като са си вкъщи не си гледат дечицата. Но пък чак да им искат да връщат парите... Първо, то пък едни пари... Второ, защо не поискат от тези дето обраха държавата да върнат парите, ами са се хванали за трохите на майчетата??? срамота... Мойто предложение е майчетата да бъдат глобени 50 ст. на човек така, както се глобяват останалите закононарушители, дето усвоиха неправомерно милионите. Ама няма, за кокошка няма прошка... :)

21

Аги

преди 14 години

само 72 в цялата страна?!?!?!?!? едва ли...

20

si

преди 14 години

Хора вие полудяхте ли? Ми нали законите трябва да се спазват от всички?!?!?! Какво значи има еди кои си хайдути на свобода, пък погнали майките? Ей това не го разбирам! Трябва да мерите с един аршин, запомнете, иначе никога няма да се оправим!!!

19

Иванчо

преди 14 години

Точно така аз заради такива лентяй със сто мъки си записах детето на ясла.Има майки седят по цял ден по кафетата и си чепкат оная работа ама иначе е най важно детето в еди коя си ясла или детска градина да го запишем....

18

Руми

преди 14 години

допълнение - 99% от *** не сключват брак , а държавата им плаща по хиляди левове като на самотни майки с по 5 деца.........питам аз как ще противодействате на това ?????????????????

17

Антон

преди 14 години

до номер 14. Откъде пък знаеш, че данък лукс няма да важи и *** палати ? Написано си и там ясно и точно - всяко недвижимо имущество с данъчна оценка над 300 000 лв. Никъде не пише за българи и за ***. Стига сте размивали темите. Тази не е за *** и техните палати.

16

Анонимен

преди 14 години

Правилно, нека върнат парите! Моето дете като е на ясла, аз бъхтя по цял ден, а тези "майки" вирят цигарите по кафетата. Не само не работят, не само не си гледат децата ами и парички прибират за тази работа!