77

minava6t

преди 14 години

две олигофренчета...нямам какво да добавя повече..

76

361

преди 14 години

TEZI SA PLUHOVE, NO GOCE GO E STRAH DA SE IZPRAVI PRED NARODA I DA KAJE IMA LI MILIONI ILI NQMA

75

%)

преди 14 години

Цялата тази история се размириса.И Herr Flick или някой друг ще опере пешкира скоро.Дано да е за добро!

74

Изчезващ вид

преди 14 години

Отвратителни болестотворни плъхове.Горко на общество,което позволява такива да са на гребена на вълната,да се котират и да прибират милиони.

73

Анонимен

преди 14 години

противни са ... безспорно ...

72

бай ДЖОН

преди 14 години

ГОЦЕ да ги вземе със себе си на лов, и да им тегли една ПУШКА. а ТЕ по една ***.

71

X

преди 14 години

Кукловодът им е съчинил писъмцето. Вони на ДС. Писанията трябва да се тълкуват, че се прави опит да се разграничат от сценарий, като се извиняват на поръчителя на сценария. В такива писания има 30% процента истина. Според мен истината е че Дянков не е чел предварително въпросите, което си личи от реакциите му. Друга обаче ненаписана истина е, че се иронизират политици, за които е платено. Сами твърдят, че най-много са осмивали Дянков. Интересно тогава пак ли същият е плащал за и за този гаф?

70

Анонимен

преди 14 години

Мръсните опосуми се появиха. *** от фамислии на стари комунисти....

69

Виктор

преди 14 години

Я да видим какво представляват опосумите - "Опосумите (Didelphimorphia) са разред дребни двуутробни бозайници. В разреда се включва само едно семейство Опосумови (Опосуми или Американски опосуми). Те се считат за най-примитивните двуутробни. Зъбите им са със сходни с тези на най-архаичните видове бозайници. Зъбната формула включва пълен комплект от 5 резеца на горната и долна челюст (на долната понякога са 4), 1 комплект (по една двойка на всяка челюст, общо 4) добре развити кучешки зъби, значително по-големи от резците, 3 комплекта предкътници и 4 комплекта заострени кътници, общо имат около 50 зъба, което за стандартите на бозайниците е много. Опашката е дълга, тънка, силно подвижна и мускулеста, тя служи като хватателен орган. Торбичката се отваря назад, но често пъти е неразвита.

68

Иринополис

преди 14 години

До 21:Каза ми да си купя остров и аз си избрах-до твоя.Ще ми липсва спекткъла,който нашия президент ни спретна.Но както са казали римляни "Аcta est fabula" ,време е да слезе от сцената,много загрубяха игрите му.

67

Виктор

преди 14 години

Тези опосуми, а според мен са скунксове -направиха цялата мизерия която доведе до скандала между Първанов и Дянков.

66

Анонимен

преди 14 години

до абу даби-като ти прочетох коментара,и благодарих на Бог че не ми е дал да дорасна и да ги разбирам тези разчупени предавания...толкова си ми е удобно с тази квадратна глава.....

65

Анонимен

преди 14 години

Опосумите са завладели една от националните телевизии. Разполагат общо с 13 часа ефир седмично за цитиране на интернет сайтове, които после изчезват.

64

2345

преди 14 години

Тези са пълни ***. Кой ги гледа изобщо?

63

Джери

преди 14 години

Кво разисквате тия лигочи бе, разисквайте мизерията в която тънем. Има една БГ поговорка: "Грамофон свири, майка плаче"

62

Анонимен

преди 14 години

Те горките са подведени от ЕЖК - "една жена каза". Интернет сайтовете изчезнали - колко удобно оправдание. Те не са виновни - интернет е виновен и ги подвежда.

61

Абу Даби

преди 14 години

Като чета коментарите ми става жалко, че в България мнозинството не са дораснали да гледат шоу с такива водещи, които излизат от изкуствените и отегчителни рамки на забавното предаване в България. Наистина съжалявам и пожелавам успех в еволюцията!

60

злорад

преди 14 години

кво се пените бе,вие ги създадохте тези нещастници и подобните им,пуснахте ги в домовете си,назовавате ги с малките им имена сякаш сте яли и пили стях..сега ще ги плюете..аиде сега им целувайте задниците *** народе.ей такива простаци ви определят мирогледа.хак му на тоз *** народ

59

to

преди 14 години

Nqma li sila,koqto da ni osvobodi ot tezi dvamata klouni po celiq efir,4e ni pisna ot tehnite gluposti i planove,nqkraq shte predizvikat zemetresenie,makar 4e sega cql svqt go trese,ama politicite sa vinovni,4e hodat pri tqh,te nqmat vina horata

58

Анонимен

преди 14 години

Аз смятам и че Искра Фидосова трябва да ги съди за обида! Постоянно се подиграват с физическите и качества. Така си правят шоуто - за сметка на подигравки и клюки.