64

???

преди 14 години

Не знам какво са напраивили да не я изгудят,знам само че по данни на тяхното социално министерство,безработицата расте главоломно от септември месец насам.А ми се струва че от тогава на власт все е ГЕРБ.Но това са бели ядове.По-лошото е че ГЕРБ нямат идея как да изведат България от кризата.Като накараш болните от Паркинсон да си плащат лекарствата не е решение на въптоса,нали?

63

do 35

преди 14 години

ti da ne si bate bb

62

хаха

преди 14 години

А,бе ,ей,пицар смешен...Нали щеше да подаваш оставка ако не изведеш България от кризата до април?Кво стана?Или с Боко сте направили нов календар и април е в карая на годината?

61

Браво Бойко !

преди 14 години

Е не мога да ви разбера вас какво искате ? Нали искахте силна държава - имате я ! Искахте полицейски юмрук, който да мачка престъпниците - има го ! Повдигнаха обвинения и на политици и на олигарси ! Ще ги вкарат в затвора, когато приключат делата. Станишев, Масларова, Трактора - всички ще влязат в затвора ! Разкриха тези, които правеха отвличанията ! Текат проверки и разследвания навсякъде из държавата и на всички нива ! Нали това искахте !? От какво сте недоволни ?!

60

Анонимен

преди 14 години

Цветанов даде за пример 2 банди хванати на място със всички уликипуснати за по 1500 - 3000 на свободаза съда се знае отдавна че както и БАН са пълни с комунисти

59

Анонимен

преди 14 години

абе, ръмпел! нали трябват доказателства бе!

58

гражданин

преди 14 години

Нещо ми заприлича на комунистически обещания , май ,юни , юли сега декември а може би пак избори. Абре Дянков това е зимата бре .Още една е това няма да стане .

57

Анонимен

преди 14 години

за да влизат хора в съда явно МВР работиза да излизат - съдът не работиимайки предвид че съда е независима институцияна лице е въпроса: защо правителството е виновно ?

56

Той е царят!

преди 14 години

Дянков командва в Министерския съвет!Министрите му се молят и подмазват.Той ходи из България и се величае като цар.А Бат Бойко не управлява (тази работа я върши Дянков) а приказва кой колко е виновен.За съжаление само много приказки а никой няма в затвора!Или "пушек без огън"!

55

шшшшт

преди 14 години

тук е пълно с хора които обвиняват правителството затова че са си загубили работата си. а ако ги попиташ "Какво точно са направили ГЕРБ че да си загубите работата?" ще гледат като телета

54

Bilbo Begins

преди 14 години

От коя криза по- точно ще излезем?! Ние през последните 100 години сме си почти постоянно в няколко кризи, та от коя от всичките ще излезем, казваш, господарю Хер Флик?! От кабинета си явно не виждаш достатъчно или пък спиш прекалено много , та сънуваш ИЗЛИЗАНЕ! Ние тепърва ще ВЛИЗАМЕ в кризата, за която говорим. Или съдиш по собствените си очаквания за собственото си забогатяване, така може, до няколко месеца сигурно ще излезеш от всички видове кризи...

53

gerbbbb

преди 14 години

samo gerb bee smotanqci

52

Анонимен

преди 14 години

Отворете очи бе. има ли държава която да върви на добре ??в Испания (Г-8) безработицата е 20%) и се очаква даже и след кризата безработицата да останев Гърция си *** ******тав Италия масово протестират и се трепят имигрантите защото там първо тях освобождават от работа

51

Доктора

преди 14 години

На този муфлон е правилно да се присъди титлата "4-ти километър"!

50

Анонимен

преди 14 години

Дянков какво го е размятал този кондом на снимката

49

Компетентен

преди 14 години

Дянков се нуждае от неотложна психо- помощ...всъщност и повечето от колегите му.

48

Rothschild

преди 14 години

Кризата в България е криза на съзнанието и духа.

47

Мариан

преди 14 години

ДУМИТЕ НА ДЯНКОВ СА АБСОЛЮТНО ВЕРНИ! ПЪРВО ИКОНОМИКАТА СЕ СЪВЗЕМА, ДЪРЖАВАТА СЕ РАЗПЛАЩА ДО ДВА МЕСЕЦА ПО ДЪЛГОВЕ И ДДС, СЛЕД КОЕТО ФИРМИТЕ ЛОГИЧНО ЗАПОЧВАТ ДА НАБИРАТ СКОРОСТ И ОБЕМ В РАБОТАТА СИ. ЗАПОЧВА ДА СЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ НА ПО-ВИСОКИ НИВА ОБОРОТИ, ЗАПОЧВА ТЪРСЕНЕ НА РАБОТНА РЪКА И ТАКА.ТОВА НАИСТИНА СТАВА В РАМКОТЕ НА 6 ДО 9 МЕСЕЦА. ЗАГЛАВИЕТО Е НЕКОРЕКТНО!

46

СЕДЛАРОВ

преди 14 години

Абе момче.Ти пили си днеска апчетата.Има държавност дръжки.Ти да не си слънчасал.Уплашил е съда лани.Ти май живееш в измислен свят.

45

Кочко

преди 14 години

Много прави са хората, като казват, че ще излезнем от кризата, когато този пицар се махне и изчезне надалеч!