13

Анонимен

преди 14 години

До Обективен: Ако ти пък си мислиш,че си грамотен ,си много далече от истината!

12

неповърхностен

преди 14 години

Едвам изчетох интервюто, защото е интервю с един повърхностен човек, който между другото, говори и доста глупости. От 20 години ни лъжат, че кастрацията и връщането на кучето ще реши проблема. Сега е време за пълно избиване. Аз, данъкоплатеца, не желая да срещам бездомни кучета в града, пък били те и кастрирани. А тези от 4-те лапи да си ги отглеждат вкъщи с техни средства, а не да посягат към данъците, събрани от нас. И моля админа да не пуска повече нищо от побъркани помияролюбители.

11

Анонимен

преди 14 години

Глупости единствено кастрация било решение и после какво пускат ги по улиците да си хапят и да цапат.Според мен то си е измислено-глоба за недобросъвестни стопани(трябва да си има отчет за това кое куче на кой стопанин е да се плаща и данък),а *** на улицата да няма!На запад има приюти за кучета,домашните да ходят с наморник и стопанина да изхвърля изпражненията,които неговия любимец пуска по улицитеАко не могат да ги издържат в приюти - евтаназия

10

podrigo

преди 14 години

При положение, че умишлено отказваш да разбереш какво ти се казва и сигурно не си изчел статията до края, съвсем сериозно си мисля, че ДА, ти СИ в състояние да ядеш хора! (може и в преносен смисъл)

9

obektiven

преди 14 години

Хм. Каква ни стрната? Какви са ни коментарите под всяко заглавие. Неграмотни, комплексирани ***. Искаме кинти от ЕС. Искаме да живеем цивилизовно. Но сме си средновековен шит.Т'ва е. И сук компиро-каменния мироглед на "нашенеца" (б.р. за справка виж всички коменти преди и след мен) за какви права на животните може да говорим. Просто на хората трябва да се каже: Пичове вие имате мислене и разбиране на хора от 13 век и заслужавате съдбите на хора от 13 век.

8

Dan_crv

преди 14 години

Аз също обичам животните, но вие от "Четири лапи" защо не направите представителство във Виетнам! Не се заяждам, а просто искам да кажа че когато има сблъсък на интереси между хора и животни, хората са с предимство. Трябва да има строги правила за това, за да се преборим с този проблем.

7

Анонимен

преди 14 години

А ти па си турбо-***.

6

шаро

преди 14 години

не, това значи, че си ***

5

Павлов

преди 14 години

Ако ям животни, това занчи ли че ям и хора?

4

Анонимен

преди 14 години

Стават само да им теглиш сачмата....***...кърлежи...бълхи...бяс...и това ако не е геноцид??//!!!

3

Анонимен

преди 14 години

Какво ни занимавате с тези *** от 4 лапи! Те не мислят за децата, а само за гнусните си ***!

2

Анонимен

преди 14 години

гледайте ЧЕТИРИ ЛАПИ, никой не ви говори за тези безобидни кученца, а за онея зверове които ако не ги убиеш ти те убиват ТЕ!

1

ХайдутинЪ

преди 14 години

Бамумамата вие знаете ли от *** кви хубави паржоли стават ба