15

Българин

преди 14 години

истинските *** са арабите, нямам нищо срещу турците!

14

Анонимен

преди 14 години

канила ги е да им пие мъжкият СОК. Най-вероятно Петър я е убил, ама тоя нали е син на някакъв от политиката и ето защо прокурорите са си свършили работата и са я намазали по чаршафите! Разбирате ли ме за прокурорите след като са пийнали са си свършили работата по чаршафа и те!

13

Анонимен

преди 14 години

Абе ти що толкова мразиш жените .Сигурно си гей.А? Или комплексар някъкъв? Май не ти пущат нещо жените?Не знаеш какда си поискаш?Вероятно си същия психопат като убиеца .Чустваш го сродна душа нали?

12

Анонимен

преди 14 години

сега разбирам ,че си роднина на *** убиец, но не си мисли ,че като си от слабоумен род и останалите сме такива. Имали тайна връзка ама никой не знаел за нея. Уж не бил в апартамента и а сега бил. Тоя като лъже мисли ли че някой му вярва? Влезли някакви хора 60 пъти проболи момичето до него и той не разбралл? Дрън ,дрън , на излизане щракнал 20-30 снимки на трупа, прибрал бельото на убитата в дома си като трофей. Сигурно турските студенти са му го занесли в тях.

11

до 7 , 12 и сие

преди 14 години

Ако вие бяхте на мястото на родителите, как щяхте да се чувствате? Момичето е убито, лошото е сторено - факт. Защо започвате да я плюете? Дори да е била, каквато я описвате - нима нейния убиец трябва да остане ненаказан? От кога да отнемаш живот се оправдава с това, каква е жертвата? В България трябва да се въведе смъртното наказание.

10

Иво

преди 14 години

Няма никакво значение каква е била, въпроса е че е била зверски убита от този синковец-психопат, който трябваше да е осъден досега щом са намерили снимки на убитата в джиесема му! Минала е вече година от убийството и изглецда случая се протака умишлено заради бащата предполагам - бивш лидер на СДС във Варна.

9

ba6gad

преди 14 години

Ако има турска връзка,то тя ще е само след като георги влезе във затвора и го погнат гейзерите по турски.Георгиту ще го потурчат,това ми е думата.Такова прясно МЕСО в панделата,където 25% са серГЕЙстанишевци се котира доста високо и се обзалагам ,че за тази турска връзка се говори.Не вярвам да има друга,едва ли чужденците са тръгнали да убиват девойката ,защото те си живеят в БГ добре,защо да се прецакват?Адвокатите са друсани и ХАЛЮЦИНИРАТ,определено.

8

древната "профе

преди 14 години

В България е пълно с момичета, които водят неморален живот ! Жени издържащи се със съвременната форма на проституция - да имаш няколко любовника и да цуцкаш парички от всеки от тях. Абе с две думи - проституцията в България стана национална професия !Тая убитата не е била по-различна от болшинството затова намира и такава подкрепа в нета.

7

Анонимен

преди 14 години

Dali se izlaga ne znam, no tova si e jivata istina

6

AZ

преди 14 години

TSIGA SME OBVINQVSLI TURTSITE-OTKADE TE SIGURNI,4E SA TE.NEKA DA IMA RAZSLEDVANE,STE VIDIM

5

MMM

преди 14 години

NOMER 7 IZLGASH SE !

4

КОЛЮ Е ГОЛ

преди 14 години

КАКВО ТОЛКОВА СТЕ ЗАРЕВАЛИ ЗА 1 *** НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА.. ИМАЛА СИ ПРИЯТЕЛ В АНГЛИЯ, КОЙТО И ИМА ДОВЕРИЕ И ТЯ ИМА КЛЮЧ ОТ АПАРТАМЕНТА МУ. ОБАЧЕ ВСЯКА ВЕЧЕР ТАЗИ ГНУСНА *** КАНИ ТАМ РАЗНИ МОМЧЕТА - ВЕРОЯТНО ДА ПОЛИВАТ ЦВЕТЯТА НАЛИ ;)) И ТЕХНИТЕ СЕ ЗАТРЪШКАЛИ ЗАЩО ТАКА СТАНА, А ЗАЩО НЕ Я ПОГЛЕДНАХА ПО-РАНО ?! АЙДЕ *** СБОГОМ !!

3

ХАСМАН

преди 14 години

Хасмааааааааааааане в ЕС кога ? хахахаха

2

Анонимен

преди 14 години

До Осман: В тоя случай къде прочете че турците са виновни.

1

Анонимен

преди 14 години

Изпуших една цигара ?????? Глупости !! Доживот за този мръсен убиец