184

Анонимен

преди 14 години

аааа ти явно не си от село/очевадно:)/ мн харесваш да гледаш снимки на ухапани деца,или на онова детенце което ку4ета нахапаха до смърт?.Много ГРАДСКО от твоя страна

183

ПРОТИВ СЪМ

преди 14 години

Много ми е кофти за животните че са родени в България,а тук нерешените проблеми се решават, когато вече е нетърпимо и то за сметка на ... едни същества без право на глас.Бездомните животни трябва да се прибират в приюти, да се кастрират и да се дават за осиновяване(без агресивните).И да ви кажа, повечето от тях са агресивни, защото умират от глад. А не по най-лесния начин - Г-жо Фандъкова, стегнете се малко,в коя година живеете ?!?

182

вв

преди 14 години

Алекс не зная от кое село си,но 4 лапи не са паразитна организация.Те це цправили в БГ,но знаеш ли,че те ходят във всички точки на света,за да спасяват животни в бедствие.Парите с които разполагат идват от ЗАПАДНА ЕВРОПА.И още нещо *** веднъж и виж как работят по 12 часа.Аз съм ги гледал ,когато кастрираха кучетата в едни град

181

Страх ме е

преди 14 години

Вечер като се прибирам от лекции заобикалям улицата, за да се прибера. Причината са две глутници ***. Омръзна ми да се страхувам, омръзна ми да нямам нормален достъп до жилището си. Не мисля, че е нормално.

180

Некъф Човечец

преди 14 години

Българина кучета го яли - буквално! Бездомните трябва да се премахнат, хуманно или не, но завинаги, а стопаните на домашни любимци трябва да подлежат на строг контрол относно здравето и навиците на любимците им! Гневен съм, защото в 8,15 минах пред Министерски съвет където огромно куче на повод остави купчинка току до входа!Дано да се размирише и някой от сградата да вземе отношение!

179

ива

преди 14 години

Тези от 4лапи лапат свинско и пилешко, а много са загрижени за кучетата.Кажете ми сега, че няма далавера.Абе хора , я си потърсете друга работа, стига сте плакали за кучетата.Вие не виждате ли колко поразии вравят.Не ви ли е жал за хората, които са ухапани или други осакатени за цял живот?Моля ви, махнете всички кучета от улицата.Няма значение как.

178

Наблюдателка

преди 14 години

Не само уличните кучета съэдават проблеми по улиците,но и домашните кучета които разхождат безсъвестни им стопани по детските площадки.Навсякъде се разнася смрад от кучешки изпражнения.Трябва да се прилагат глоби,за да се създаде ред.

177

гражданин

преди 14 години

Проблема с бездомните кучета трябва незабавно да бъде решен.По улиците не трябва да се разхождат кучета.Те са опасни-хапят, разнасят болести и дуги.А пък тези от 4лапи да си ги приберат, като им е толкова мило за тях.Те са хора,които мразят себеподобните си и обичат кучетата.Не съм сигурен, че толкова ги обичат,но има голяма далавера.Парите са всичко за тях.

176

Алекс

преди 14 години

Фондациите и организациите, като "4 лапи" и "6 та**ка", се издържат от целеви субсидии и малко дарения. Целеви ще рече - има проблем - даваме пари, няма проблем - не даваме пари. Така че ако се реши проблемът с кучетата, "4 лапи" и всички подобни паразитни организацийки ще трябва да се закрият. Ето защо тези хора носят от 9 кладенеца вода, само и само *** да продължават да щъкат по улиците.

175

коко

преди 14 години

След като 20 години ни управляваха *** е логично да има такива и по улиците.

174

Българин

преди 14 години

Хуманно отношение към ***, хуманно отношение към *** - само за хората няма хуманно отношение - аман !!!

173

РОДИТЕЛ

преди 14 години

И ДОКОГА НЯМА ДА СЕ НАПРАВИ НЕщО ЗА ДА СЕ МАХНАТ ВСИЧКИ КУЧЕТА ОТ УЛИЦИТЕ !!! ??? Дайте идея как да се обединят всички, които са против и да се промени закона и всяко взето куче от улицата да се прибира !! После вярвам, че никой не е против да ги гледат както си искат от фондации 2-4-6 "лапи" и "опашки" само да не са на свобода и човек да може спокойно да се разхожда ... да си пусне детето на училище .... просто да станем малко по-нормална държава.

172

саса

преди 14 години

Бездомните кучета са в разрес с всичко нормално и цивилизовано. Те са признак бедност и мизерия. Тези които ги защитават предполагам са имали тежко детство и мразят хората. Ако това е така, то тогава аз ги разбирам и съжалявам но бездомните *** нямат място на улицата където децата ни играят.

171

Лора

преди 14 години

Тази помиярщина само в България и по-изостаналите страни я има. Живяла съм в Англия - едно улично куче или коте не видях за това време там! Като не могат да се справят с проблема, тия дето са против - да си ги прибират у тях и да си ги гледат и обичат! Аз съм с малко дете и всяка сутрин, докато го водя към училище сме на нокти дали ще стигнем безпрепятствено от тия ***, дето са навсякъде по улиците! Да не говорим, че огромна част, да не казвам - почти всички, са агресивни.

170

родител

преди 14 години

За да сме нормална държава НЕ ТРЯБВА да има кучета по улиците и ДА ИМА много стриктен контрол на собствениците на кучета ! Безпризорните кучета може да им строят и мезонети, НО не и от данъците ни, А ОТ парите на фондациите... А който иска да има кучета по улиците е престъпник и леко болен - всеки знае за изпохапаните хора, за деца, които ходят на училище и се плашат .... болести и зарази. Да не измисляме топлата вода - в Европа няма и едно куче по улиците !! ...

169

Нереалист

преди 14 години

Значи, на мен ми писна от тъпите ***! Не обичам да убивам животни, но когато ме хапят без причина о то два пъти не мога да съм на тяхна страна! А колко пъти са ме лаяли също без причина и само накой камък наблизо ме е спасявал? Съжалявам за защитниците, но се оказва че животните имат повече права от нас, да споменавам и други с повече права! Така че приспиване защото не искам да си отглеждам детето след помярник!

168

!

преди 14 години

Предлагам да се даде срок на 4 лапи, да речем 6 месеца, да си приберат където искат всички кучета, които искат.След 6 месеца да се счита, че всяко улично куче е ненужно дори и на 4 лапи, и да се реши проблема.Аман бе, б***хти организациите, за защита на кучета, за защита на незнам си какво, а за защита на хората???

167

пппп99

преди 14 години

какво означава "неагресивни"? Трябва да чакаме да наръфат някое дете или старец ,за да се умъртви песа ли?

166

Lestat

преди 14 години

Кви 4 лапи кви 5 лева ай сектир от хора които няма с кво да се занимават.

165

коко

преди 14 години

Ало,Дянков:" 4 лапи"-за какви пари става въпрос.От къде идват и плаща ли им се данък?Това лято с жена ми седнахме да ядем пица до театъра в центъра на Варна.По едно време на плочките на площада до масите на заведението се довлече един ***.Целият беше в кървясали струпеи.Щях да повърна.И с тия гледки и агресивни животни по улиците ще правим туризъм?Защо няма *** по улиците на Европа?