13

;)

преди 14 години

как го беше казал брат и? по добре млад и богат от колкото стар беден и болен!

12

Анонимен

преди 14 години

от сайта на бтв- може да научите истинкса информация - а тук пишещите - да е препишат по-бързо

11

Анонимен

преди 14 години

Забравили сте да добавите накрая че снайпериста не беше заловен както и каквито и да било заподозряни.Камоли пък да има някакви осъдени и да лежат.

10

ba6gad

преди 14 години

Не ги разбирам тези дето злорадстват,тя жената едва ли е виновна ,че *** са избрали брат и да пере парите от грабежите в държавата.Освен това трябва да се прави разлика м/у убийството на брат и и нейното,тя едва ли е убита заради политика.Илия Павлов го убиха БСП,защото искаше да спре да ги спонсорира и да не им пере повече милионите ограбени от 89 до днес.Както всеки убит мутраген в БГ от 89година до сега,Илия Павлов също беше жертва на алчноста на БСП,УБИХА ГО ЗАЩОТО НЕ ПЕЧЕЛИ ЗА ТЯХ.

9

Анонимен

преди 14 години

Има още Павлов-и

8

ФЙУИ

преди 14 години

ДА МРЕ ГАДОВЕ МРЪСНИ ВСИЧКАТА *** КОЯТО НИ УКРАДЕ ТРЯБВА ДА ИЗБИЕТЕ МАФИЯТА Е СИЛНА ЩОМ СА Я НАМЕРИЛИ В ЩАТИТЕ.СЕГА НИЕ ТРЯБВА ДА ЗАДАДЕМ ВЪПРОС НА САЩ ЗАЩО НЕ СЕ БОРЯТ С ПРЕСТЪПНОСТА.В БЪЛГАРИЯ ИМА 10 000 ЧОВЕКА КОИТО НАТИСКАТ И ГРАБЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД АКО ТЕЗИ МУСАВИ *** БЪДАТ ПРЕМАХНАТИ БЪЛГАРИНЪТ ЩЕ ЖИВЕЕ СЪС ЗАПЛАТА 1000 ЕВРО

7

СССРейчо

преди 14 години

Това е разчистване на сметки за наследството на Илия Павлов и Мултигруп. У нас стават подобни неща - нали мафията е на власт !!

6

Анонимен

преди 14 години

TOVA NE E DETE A MUTRA BADESHTAS KYRVAVI I KRADENI PARI GIVEHASEGA 4ERVEI SHTE GI IADAT

5

Пич

преди 14 години

"Тя е давала под наем стаи на имигранти и по този начин е изплащала ипотеките на имотите."А, да бе, точно по този начин е изплащала ипотеките. Защо си мисля, че просто е бъркала в едни банкови сметки и си е взимала пари, пък това с наемите е било просто за пред данъчните ? В крайна сметка се оказа, че винаги има възмездие за крадците на България. Да си ги харчат парите на другия свят двамата с брат си ... на мен ми е жал само за детето.

4

софия

преди 14 години

С КЪРВАВИ ПАРИ СЕ ЖИВЕЕ РАЗКОШНО И ТЪПО,НО МНОГО,МНОГО КРАТКО............

3

nqkoi si

преди 14 години

Как може да се радваш на смърт бе ***???!!! Що за животно си?!

2

Мариан

преди 14 години

ПРОКЛЯТИЕТО НА ЧЕРВЕНИТЕ ПАРИ ЗАСТИГА ВСИЧКИ! ЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО :(

1

Анонимен

преди 14 години

BRAVOGOSPOD BAVI NO NE ZABRAVIA.BRAVO