127

ВС

преди 14 години

Никой не е направил атака срещу Желева! БСП не са отмъстителни, те одавна са забравили критиките на ЕНП-базираните ни евродепутати пред ЕП от миналата година с/у тройната коалиция. НДСВ не са озлобени заради Кунева. ДПС като цяло са много добродушни и конструктивни. Българите като цяло не са комплексирани и не оплюват по подразбиране. И прочее...

126

Анонимен

преди 14 години

Браво на студентите! За съжаление и те ще пораснат.

125

Анонимен

преди 14 години

Хубав анализ. Ще ми се и в България да бъдат приети по-строги, безкомпромисни критерии за отговорните длъжности, най-вече според истинските качества, компетентност, а не по други лични симпатии, и съображения. Също не е редно бедният български народ да плаща такива несъразмерно високи заплати на евродепутати, още повече такива, които не са на мястото си.

124

polezen

преди 14 години

Отлична статия !!! Екипа от студенти директно да минат в по-горен курс !!!

123

:)

преди 14 години

Браво!!!Радвам се че има все още трезво мислещи хора и че това са студенти!!!Чудесен и безпристрастен анализ на ситуацията с препитването на Желева!!!Бих се радвала , ако г-н ББ го прочете!!!

122

Анонимен

преди 14 години

статията по същество е смешна и няма нищо общо с нещата от живота-партиините и "бизнес"интереси на бг "политиците" се решават на европеиски висш форум,това е главния скандал.

121

hehe

преди 14 години

много ли ни е на ниво висшето образование бе *** ? :)

120

Анонимен

преди 14 години

ПОЗДРАВЛЕНИЯ !Много точен анализ.

119

Георги Петров

преди 14 години

Тарикатите са до време:)!Известно време всеки живее в някакъв свой измислен свят!Впоследствие се влиза в истинския живот!

118

basamaamu

преди 14 години

Ега ти израза "адски горд"Е точно затова ни е райски тъпо да живеем в бг, щото не знаем кво искаме...

117

Студент

преди 14 години

Поздравления за статията. Можете да я препратите на Симеон Дянков, за да си коригира твърдението, че висшето образование не е на ниво. Политиците ни не са на ниво. А сред тях най-ярко изпъкват Борисов, Желева и Дянков.

116

Анонимен

преди 14 години

Може и "очЕлата" да си сложиш в "отзаде" в малкото джобче на джинсите, о титан на българската мисъл.

115

Коментиращ

преди 14 години

Хайде, хайде. Тез дет са писали статията можеха да избегнат ингилизки изрази като 'написал домашното' . На български спокойно можеха да кажат, че госпожата е неподготвена. 'Домашното', след като си минал училище вече, не се пише, а се пие.

114

Димитър

преди 14 години

Вмомента във властта са двете партии на омразата ГЕРБ и АТАКА. И двете партии си приличат по това, че мразят тройната коалиция и във всяко изречение тя присъства или хора от тези партии.

113

МАРИО

преди 14 години

ЕДНА ДОБРЕ СПИСАН КОМЕНТАР! ПОЗДРАВЛЕНИЯ! БРАВО НА ЕРОПЕИСТИТЕ ОТ СУ-ТО! А ББ ДА СЕ ПОРАЗХОДИ ТО ТАМ, И НЕ ДА ИМ ДАВА АКЪЛ, А ДА ПОПИТА КЪДЕ СА УМНИТЕ И МОЖЕЩИ, ЩОТО ЯВНО НЕ СА ОКОЛО НЕГО В ГЕРБ!!!

112

Анонимен

преди 14 години

А мога ли да попитам и аз принципно, защо трябва да поддържам една очевидно некомпетентна и неподготвена личност, която на всичко отгоре лъже, само защото по една случайност сме се родили в една и съща държава ? Сигурно и Красьо Черния трябва да поддържам

111

зъбатия

преди 14 години

Абе кви са тия глупости по адрес на тая жена, дет се исписаха бе майна.Не била знаела нищо та не знам си кво.То ако стаа с тва кой ко бил завършил и прочие, аз ви каам че съм с 8 - ми клас,обаче мноо очелати и ОЗЪБЕНИ студентчета,професорчета и прочие Ентелектуалци си ги слагам отзаде в малкото джобче на джинсите които са "Ли вайс" и няя да ви каам колко струват щот ше ви прилошее.И ко с 8 -ми клас търкалям ML-че,с всяка екстра която моо да са сетите за момента.Тарикат да си,бам ти ученето!

110

DO 99

преди 14 години

mi da se podgotvi, ama nashte "politici" si misliat che tam kato v bg, stom si nominiran ot VElikata Partia..izbran si... Sto niamashe takiva rezili s predishnia ni Evro-Komisar? Sto ne ia svariha neia nepodgotvena? Ili pak po straria tertip, stom e nashe momiche (po-partiina linia) ste go podkrepiame... te za tva stavame za smiah

109

Machiavelli

преди 14 години

Днеска за пореден път се уверих, кви некомпетентни хора има на такива високи места. Един приятел в Италия, от училище ще ги карат на екскурзия в Тунизия и майка му за да се информира дали няма нужда от виза, за всеки случай отишла в бг посолството в Милано, където и казали че трябва виза. След като има казах, че това звучи странно и че наще са толкова големи ***, че може и да грешат, стана ясно че такава виза не е нужна според тунизийското посолство. Тва да се довериш на българин е... резил.

108

г

преди 14 години

О, да, Цветанов е символ на интелекта! Страшен експерт е - по физкултура! И моля Ви, спрете да повтаряте, че Желева е била преподавател или дори професор, както каза Бойко тази сутрин по телевизията, в Магдебургския Университет! Тя е била гост-лектор!!! Това не означава преподавател, а още по-малко професор!!!!! Ама че скалъпено CV!