30

ей за данъците

преди 14 години

"Плащаме данъци, но къде??? "И аз съм под наем, но съм регистриран на друго място в София, а и фирмата е в София. Така че не защитавай Фандъкова.НЕ ДАНЪЦИТЕ НА ЧАСТНИТЕ ЛИЦА, А ТЕЗИ НА ФИРРМИТЕ В ГРАДА поддържат огромната част от онфраструктурата му!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 14 години

Интересни разходи отчитат 225лв на дете. Т.е ако родителя си го гледа вкъщи ще пести повече отколкото ако работи?Споделете ако обичате какво се включва в тези пари, минималната надница на 2-*** възпитатели? 'Храната' която изяждат на обед?

28

Анонимен

преди 14 години

Не бързайте. Изчакайте да си купите къща, два апаратамента, две коли и да идете малко по света и тогава помислете за дете :))))))))))

27

мейс

преди 14 години

анонимен, ти имаш ли представа в малките градове кво е положението!

26

Куха лейка

преди 14 години

(продължение)Смисъла на малката такса е в това, че градините се строят и поддържат с пари от ДАНЪЦИТЕ НА ВСИЧКИ ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА, а не от таксите.Фандъчката не разбира, че така тя ОБЛАГОДЕТЕЛСТТВА БОГАТИТЕ, защото те няма да плащат тези пари, а стях бедните ще строят детски градини за себе си.Хитра ***. Да Ви е честито прецакването....

25

Анонимен

преди 14 години

колко колко детегледачки са щели да си вземат? :)))))))))))))))))))))))))

24

мейс

преди 14 години

Господи, тая не е добре!!! Ами то родителите ако можеха да ги дават тия пари, щяха да си вземат по две детегледачки на едно дете за тая сума! Абе тая не е в ред още като каза, че децата ще тръгват целодневно на училище още от шест години. ужас и безумиеы!

23

Ben

преди 14 години

То да имаше места за всички деца разбирам - тогава да се конкурират, да предлагат различни условия и за по-добрите да плащаш повече (който има разбира се). Но при положение че всяка година карат българската майка да се изумява в каква държава е родила детето си, на което не може да се осигури място в детска градина, за да може тя да работи, както в нормалните държави към които така страстно се стремим... После зашо имало ниска раждаемост, отрицателен прираст. Скоро не мислим да правим дете...

22

Куха лейка

преди 14 години

Фандъкова е абсолютна куха лейка. С нейната филология (извинете ме колеги) каквото и да и предложат все ще става. Това е абсолютна стъкмистика.Таксата в частната градина е около 450 лева. Какво излиза? Ще пълни частните градини, защото тези които биха се съгласили на 220 лежа вече са там.

21

anonimen

преди 14 години

Кога успяда да и хрумне тази велика идея,Фандъкова моля те взел в час,да не си идеш без време и ти.

20

Ми

преди 14 години

Правилно, но за съжаление не съвсем. Плащаме данъци, но къде??? При положение, че нямам имот в града (независимо кой) и живея под наем - кой плаща данък, така че моето дете да ходи на ясла/градина/училище, аз да ползвам градскита мрежа (улиците и паркоместата на въпросната община) и кой плаща за ***, който се произвежда от моето семейство???

19

:)

преди 14 години

Само да те поправя. :) Не се казва "на хубаво", а се казва "на нормално" :) Защото извинявай, но какво може да получиш срещу 20 лв.? Децата са най-ценното нещо - не кабелната, цигарите и кафенетата..нали ме разбираш? :)

18

kyky

преди 14 години

арее честито на печелившитега гласувахте за герб друго си представяхте :)

17

Recoil

преди 14 години

Май пролемът не е в новините на турски, а другаде. Да подскажа ли: ниски доходи. Много ниски доходи. Прекалено ниски доходи. Но, напълно заслужени!

16

до 9

преди 14 години

Незнам ти към какво се стремиш,но в някой държави детските градини са БЕЗПЛАТНИ ,Австрия например от тази година.

15

`

преди 14 години

мисля,че отношението и възпитанието към Българчетата няма цена...а другото е печалбарство...

14

Анонимен

преди 14 години

данък въглероден отпечатък .... после!

13

хрипа

преди 14 години

сегашните избори много ми напомнят за изборите преди1989

12

Жоро

преди 14 години

Точно това трябва да се направи - който няма възможност, да плаща 40 лева и да не търси качество, а за тези дето държат децата им да са на хубаво - такса 100-120 лева ( половината от издръжката )

11

един баща

преди 14 години

За това ли гласувах за теб да ми дигнеш таксата за градина на детето.Само с дигане на такси не се управлява държава другарко Фандъкова.Никога не забравяйте,че който и да взема власта се *** и рано или късно хората пак избират КОМУНИСТИТЕ така,че правете си сметка.