107

kyky

преди 14 години

че кой казал че е забранено да виждаш нещата по твоему :) просто е смешно, когато се запънеш и обявиш, че пуснатата от ръката чаша с кафе полита нагоре в небето, защото мръсните комунисти са виновни и бойко така е казал....и седиш залян със кафето във скута и пак обясняваш, че нито си залян, нито те е ударила чашата, а комунистите са виновни....

106

капо ди тути фрути

преди 14 години

Натсинеш 7 - *** и Сикрет Сървис ти благодарят за съвместната работа. Натиснеш 8 - Велчев ти докладва за поредния бивш министър в затвора. Натиснеш 9 - и едно паве ти чупи прозореца. Натиснеш 0 - и разбираш, че си кръгла нула!

105

Бойко

преди 14 години

Разбира се че не, но ти така ги представяш нещата все едно след 10г ще са 10лв а не 181. доста крайно :) а пожарникаря поне предприема мерки срещу кризата колкото и не популистки да са те. *** изхарчиха бюджета за 6 месеца, защо не го коментирате това???

104

Gonzo Svetkavicata

преди 14 години

Не просто Гонзо вижда нещата по друг начин.Да не би вече да е забранено?

103

Марин

преди 14 години

Бойко го избраха *** - и за кмет и за Премиер. София не иска ББ и ГЕРБ!

102

капо ди тути фрути

преди 14 години

Мачкай, Бойко! Мачкай го тоя *** български народ...мачкай и увисналите цомби на Ивана! Да си премиер е лесна работа, имаш един телефон с копченца - натиснеш едно-министър ти докладва. Натиснеш две - Бареков ти подмива задните части. Натиснеш три - социолози пеят дитарамби за тебе. Натиснеш 4 - бабичак ти е благодарна за рекордната пенсия, която ТИ и плащаш. Натиснеш 5-Берлускони те хвали за широкия гръб. Натиснеш 6-Путин ти благодари, че си отървал от Белене.

101

Валентин Златев

преди 14 години

Току що ДАРИК съобщи че Бойко Борисов сам и само по риза е заловил похитителите на отвлеченото синче на приятеля му мутра от Правец, в чиито хотел лятото си пляцикаше премиерското дупе, при това без да плаща

100

kyky

преди 14 години

българка - искаш пример за простотия, казана от бойко ли?`като говорите с мен ще мълчите`.ако не разбираш каква простотия е това.....

99

Пъф

преди 14 години

Съмнявам се, че 20% от софиянци са гласували за *** Борисов. София не е била в по - окаяно състояние при нито един друг кмет. Същото ще стане и с държавата, дай на простака власт и му гледай сеира. За жалост ние ще плащаме за недоразумението издигнато от ДС и комунистите *** Борисов.

98

kyky

преди 14 години

гонзо, не станишев отремонтира цариградско шосе така, че да стане на вълнички :) и не станишев купи земите там, на околовръсното там, където магистрала хемус ще се влива във ботевградско :)ама на, гонзо пак знае, без значение че нито е чел нито разбира :)))

97

българка

преди 14 години

Към Димитрина ПоповаЗначи за тебе да казваш истината е каруцарско! Никога не съм чула Бойко да изрича простотии! Явно ти Попова си от котилото мръсни крадливи комунисти, които с наистина *** си поведение унищожиха хубавата ни Родина! Крадливи, лъжливи, груби, нагли, убийци - всички качества, присъщи на ***, те затова се обичат! Яд ви е че свърши с вашето царство!

96

MayDay

преди 14 години

Леле, вече смешно ми става.... хората си искат Сергейчо да им говори мазно, царчето 2 мандата управлява и той с еб.ем ти и говора :)))) най-великия политик на всички времена Доганчо и той голям оратор беше :))) Не ме интересува как говори, стига да пипа здраво, а той явно пипа, щом толкова много *** реват ;) И на станишката, масларката, овчарката, царицата и сие. са им взети мерките 100%

95

Анонимен

преди 14 години

ЕГАТИ И СТЪКМИСТИКАТА ! ПЪРВАНОВ 52% , АБЕ КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ПО НЕГОВ АДРЕС ПРИ ПУБЛИКАЦИЯ НА НЕГОВИТЕ ЩУРОТЙИ , МАЙ НЯМА И 7% ! ПИСНА МИ ОТ СОЦЛЪЖИ И ПРАХ В ОЧИТЕ ! СПОРЕД МЕН ИВАН КОСТОВ ИМА МНОГО ПО ГОЛЯМ РЕЙТИН ОТ БОЙКО БОРИСОВ !

94

Gonzo Svetkavicata

преди 14 години

А нелумпенизирана част подкрепят Станишеф и Доган защото там е кльопачката.

93

Мишо - до 83

преди 14 години

Защо не допуснеш все пак, че не всичко е толкова елементарно като теб за да бъде класифицирано по форма и цвят. Не съм нито червен, нито жълт, нито син, нито зелен, нито оранжев. Имам се за горд човек и такъв с достойнство. Ще те разочаровам малко обаче, като ти кажа че не изпадам в екстаз при появата и на всенародния любимец Бойко Борисов. Лично на мен ми е смешен. Но щом го харесвате, здраве да е. Всеки има право на избор. Но не обявявайте за враг всеки, който не мисли като вас и Вожда.

92

kyky

преди 14 години

ако го сложа годишно излиза 179 % :) това е твърде твърде далеч от 200, не мислиш ли :))))всичката аргументация на пожарникаря е такава. ако хвали себе си - 150 е почти 200. ако плюе другите - 150 е почти нула....е тва ми е най смешно....я кажи и как така се оказа че в изпосканата държава са останали 8 милиарда резерв, а? нали до оня ден бойко обясняваше как е всичко било изядено, изпито и раздадено?

91

kyky

преди 14 години

бойко, значи според теб дали едно нещо струва 181 лева или 200 лева е все тая, така ли? щот е едно и също и е почти еднакво....божеееее пожарникаря ептен ви изпи мозъка......

90

Бойко

преди 14 години

ок, сложи го годишно. пак е близо до двойно? преди да плюеш поне си сметни фактите.

89

Пешо

преди 14 години

и все пак Бойко не го подкрепят всички млади - само лумпенизираната част от тях

88

ДО MayDay

преди 14 години

я се скрии бре,кои не е сбоико,комунист а?кои не скача е червен,а?СЕГА щял да предложи промени да се повиши наказанието за отвличане а?и що бяха всичките гръмки думи за дела срещу министри?ми те се отказаха от амнистията,Е,И??а на Овча психология,шапка свалям за коментара