65

Анонимен

преди 14 години

Някога, когато Борис умря, хората са плакали за него, а после когато Г. Димитров умря, СЪС СЪЩИТЕ ПОДЛИ КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ СЕ ПЛАКА.... ТЯ ИСТОРИЯТА ПОМНИ .

64

Димитър Иванов

преди 14 години

Не стига че му дадоха двойно повече гори, но се оказва че мадридския измамник и роднините му ги секът и въртят бизнес с дървен материял - голяма наглост. Да се конфискуват горите и имотите в полза на държавата а тези които са му ги дали - да отиват на съд!

63

Калин

преди 14 години

За каква история ми дрънкате бе комунисти мръсни, това ващо история ли е или комунистическа свотка!Наследниците на онези собственици все още ги има и пазят родова памет.

62

Анонимен

преди 14 години

Немея пред глупостта на ted и държавата, в която живеем. Горите не са били лично на Борис, а на монархията като институция, управляваща България. Монархията - това е била държавата. Борис е имал право да ползва горите като монарх, не като физическо лице, не е имал право да ги притеава лично. Има ли в момента монархия? Няма. Кви гори и ква сеч иска тоя? А съда е егати нескопосания *** да му върне каквото и да е.

61

Анонимен

преди 14 години

ДРУГИТЕ НАРОДИ СЪЩО ИМАТ ПРАВОТО НА МНЕНИЕ ИЗРАЗЕНО В МЕЖДУЕЗИКОВАТА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ, ДОСТЪПНА ЗА ВСИЧКИ ПО СВЕТА.

60

до анонимен 20

преди 14 години

Аз как да се оръщам към теб.? Може би" господин ***"

59

Анонимен

преди 14 години

Защо не прочетете многоезичната енциклопедия за тези личности !!! Има ли проблем с това ?

58

Владо Шофьора

преди 14 години

Копували?!?!? Ти чел ли си история?!?! Всичко е дарявано и строено частично и с доброволен труд! Дарявано като на Цар! Като на глава на държавата! Не на международен мошеник, посрамил името на България...правиш ли разлика, а?!

57

Анонимен

преди 14 години

Както гласувахте масово за "царя", така и сега гласувахте за "бате Бойко" и по същия начин ще ревете от него съвсем скоро

56

Лаик

преди 14 години

Наглостта Кобургска няма граници- вече 4 национални катастрофи, а те имат очи да се появяват в България! И как по дяволите няма да са редовни разрешителните бе плешооо, като си си ги издавал сам! Ама както се издават, така се и анулират! Сега кукиш, не си на власт вече!!!

55

Анонимен

преди 14 години

До 45, да възможно е Под игото да е издадено и в Япония. Защо не. един път ще се прочете и не повече. Какво си въобразявате ?

54

Анонимен

преди 14 години

Тия двамата са толкова гадни, че поздравявам комунистите, които на времето са ги изритали от България! Тази Мадридска *** дойде в България, за да краде и граби и да мъсти на нас българите. А тази мръхла, сестра му е направо отвратителна като мръсно животно.

53

Анонимен

преди 14 години

можеш ли ми каза -като са ги копували колко са заплатили ?? С какво са плащали -с пичите въшки които Фердинант е събирал по европейските бардаци ли ???Тоя е дошъл последен голтак ,а като са го натирели е избягал с един влак заграбено !Дворците са ги строели безвъзмездно с държавни пари !!Разбра ли бе *** !

52

Анонимен

преди 14 години

Четете междуезичната енциклопедия. Успех !

51

qusi

преди 14 години

До 49: Симеоне, ти ли си бре? Айде събери си куфарите и след час ме чакай на летището. Еднопосочния билет е за моя сметка...

50

Калин

преди 14 години

Какво направиха комунистите с племеника на Иван Вазов....

49

Анонимен

преди 14 години

Всичко е раздухвана целенасочена кампания срещу Симеон ! Далеч съм от мисълта да виждам само грешки. Във всяка една съдба има грешки. Но тази *** към Симеон като ПСУВНИ, РУГАТНИ, ОБИДИ, КЛЕТВИ, ЖИВОТИНСКИ ИМАНА, това е признак за пълна КАТАСТРОФА!!!!

48

*

преди 14 години

А бе хора, съдбата му е във вашите ръце. Вие го посрешнахте, вие ще го изгоните. Глас народен, Глас Божи!

47

Калин

преди 14 години

И въпреки всичко и въпреки комунистическия бълвоч обхванал тази страна. Царя направи от тази страна член ЕС!Колкото до имотите , ами доказано е,че Царете Борис и Фердинант са ги закупували!Те от време оно са си били частни. Те поне са платили за разлика от комунистите, който присвоиха за себе си цяла българия.

46

Ванчо Михайлов

преди 14 години

Нема такъв измамник, вервайте ми!!! Тоя *** трябва да бъде обявен за "персона нон грата" за България и да се приключи драмата с "царя"!