100

Вече Никой

преди 14 години

А ти какво мислиш, че ще се случи, ако някой крокодил влезе в града? :) Комик си ти, ама вицовете ти са изтъркани. Не ставаш! :Р ... *** да се пънеш другаде. За предпочитане в близост до някоя глутница бездомни кучета, та утре да има за какво да се пише в сайта.

99

!

преди 14 години

Не съм аз с мозъчните проблеми явно. Ти си глупав/глупава. Сигурно си на 12 години. АКо си на повече-заминавай за психодиспансера, *** ***.

98

!

преди 14 години

Не съм аз с мозъчните проблеми явно. Ти си глупав/глупава. Сигурно си на 12 години. АКо си на повече-заминавай за психодиспансера, *** ***.

97

$$$

преди 14 години

Комици, що не идете да избиете крокодилите и акулите - те избиват хора. Аман от малолетни ***.

96

Moni

преди 14 години

До #90 Обичам да слушам поучения от турбо ***. И значи щом не мога да се оправя с изнасилвачите и убийците, да позволя на всеки *** да ме ръфа и яде ли? На теб *** и баща ти брат и сестра ли са, че имаш такива мозъчни проблеми с възприятието на света?

95

aaa 15 кучета...

преди 14 години

Що не гледа 115, ами само 15 гати идеота трябва да си, то само ненормални хора, кой знае каква *** е в пангара й.

94

!

преди 14 години

ти не си Българин, ти си ***.

93

Боби

преди 14 години

Свободно пуснатите кучета не правят разлика кой си плаща тока и лекарствата. Хапят и български жени и ***.. Внимавай какво говориш, за да не се окаже твой роднина или дете в новините утре.. разбра ли Бай ***??

92

mila

преди 14 години

принципно не е така, не може да сравниш човешкия живот с кучешкия, било то и на ***. И аз не обичам циганорите, но това е безобразие.Утре може да е българин, като теб и мен !!!

91

Анонимен

преди 14 години

Няма ли най-накрая със закон да изтрепят всички бездомни ***? А природозащитниците да си **** майката? Или ще продължаваме да слушаме за изядени хора от кучета??? Няма място за животни по улиците в цивилизования свят. Животните са в гората!!!!!!

90

!

преди 14 години

що не идеш да се саморазправиш с изнасилвачите и убийците бе, каприз на природата?

89

osemshest

преди 14 години

Тая майка е за убиване според мен. Да си оставиш ти 5 годишното дете самО!. Аз в парка като отида да се разхождам и като гледам децата как тичат бягат и се съм на щрек някое да не се удари или да падне нищо, че не са мои.

88

мили първо

преди 14 години

тука сме у Българията верно. За това е пълно с прости тикви. То човешкия живот не се цени достатъчно, па ка моли кучешкия. правилата не са за нас дам. Няква ще гази помиарите докато е жива и после ми твърди, че е жена. Ми върви се прегледай *** *** имаш проблеми с главата. Или други менструални, явно. И оправянето по български начин е като си пукаме гумите на колите блъскаме кучетата и т.н да ви *** на българския начин простаци

87

Анонимен

преди 14 години

"Момиченцето е от многолюдно семейство. Родителите й имат още пет деца"sega da sme spokoini a?imat i drugi?ei ako stana prezident na tazi smeshna strana she vi besia po stylbovete sichkata sgan koito ne e chovek.triabvat vi zakoni i smao boi to typite tikvi...dokazano e che tazi strana en se upravlivav sys zakon ami s dyrvo

86

Боби

преди 14 години

Чл.10.(1)За създаване на развъдници на кучета(при повече от 5 бр.разплодни кучета) с декоративна,служебна или ловна цел,се подава молба до Кмета на Общината,а назначена комисия с представители на Вет.медицинските служби,ХЕИ,РИОСВ и други компетентни органи дава становище за издаване на разрешение.(3)Свободното пускане на кучета в населените места се разрешава,ако за целта има обявени специални полигони,осигуряващи безопасността на гражданите.Наредба за притежаване и отглеждане на кучета-Разград

85

Анонимен

преди 14 години

Ако ти си типичния представител на българите, по-добре да падне нещо отгоре и да ни изтрие от лицето на света, всичките до един

84

gogo

преди 14 години

Айде сега, кучелюбите от "4 лапи" да излезнат с тезата как милинките животни не са виновни, а са виновни хората, които не се усмихват по улиците и са негативно настроени!!!! Затова...сатъра...никакви скопявания, не знам си какво, приюти и прочие...сатъра и точка!!!!

83

mila

преди 14 години

Винаги има по някой друг *** да се изкаже " на място " относно една такава трагедия. Един куп вулгарни думи, за какво? Чешат си езиците. Извинете ме животозащитници и т.н. други подобни, но тези ***, както и др такива озверели хиени не заслужават и грам минутка живот. А за безмозъчните им собственици няма нужда да коментираме поведението им. Докога ще е това бездействие незнам само?

82

12345

преди 14 години

Големи хуманисти излязохме с тези улични кучета, а те ни изядоха децата. Да не би това да е първия случай. И нищо не се направи по въпроса. Господата комунисти в предния парламент решаваха за домашните любимци. Съседите да ми давали разрешение, като на човек такса на асансьора дъра бъра, а уличните ги оставиха да ядат хората.

81

Жертва

преди 14 години

Мразя всички ***. Те бавно, но сигурно, ме ръфат през последните десетилетия.