45

debnadaviebna

преди 14 години

90% от съвременните мъже ще нокаутират тоя антрополог само с един десен, а съм сигурен, че 90% от тях пък искат да го видят мъртъва пък колко често ми се случва да наблюдавам супер мадами, да ги наречем кифли, под ръка с меки, глезени, изрусени *** с перчеми или бретонии да си оправите кодовете, че шестицата тука прилича на осмица

44

Анонимен

преди 14 години

Не само мъжете, а и ние- жените също сме кекави. Но пък сме по- умни и красиви.

43

111

преди 14 години

Нали вестоносецът, който е пробягал разстоянието от 42 км е промвълвил няколко думи и е починал според легендата. Поне днес след края на състезанията хората не умират. *** статията! Лично мое менние, че днешните СПОРТИСТИ са доста по далеч от предшествениците ни. Особено със развитието на суплементите и химията.

42

na vinetu jena mu

преди 14 години

:)Само като чета коментарите и разбирам кой е писан от мъж и кой от жена.Много ми се иска днешните мъже да са МЪЖЕ, но уви -те са крехки и чувствителни:)

41

/////

преди 14 години

Пълна простотия! Защо не сравним нещо друго. Никой човек преди сегашния, че имал толкова дълга средна продължителност на живота. Аборигена би експлодирал, ако усвои и 1/10 от информацията, която усвоя всеки съвременник на ден. А и нали сме на вълна, че душата била важна, не визията. Благодарение на четенето, култ. мероприятия, изкуството, всичко това е непознато за аборигена сега сме много по- богати душевно.

40

неандерталка

преди 14 години

Да за това на сегашните жени,дето се правят на мъже им текат сланините и имат окосмяване почти на всякъде.

39

Анонимен

преди 14 години

Ако това наистина е така отпада въпросът, как са построени пирамидите. Ако древните мъже са били толкова силни, то строежа на пирамидите за тях е било като да построят няколко бараки.......но дали е така?Никой май не мооже да даде гаранции.

38

ж78гт9

преди 14 години

е правила пехотата и през Втората световна война.5. 30 000 гребци в Атина, по добри от днешните шампиони - по добри в какво - в гребане на галера? На каква галера? И с какви съвременни шампиони ги сравнява - с онези, които се занимават с академично гребане ли. Аз пък ви гарантирам, че една съвременна лодка ще надбяга лесно една триера.6. Копията на аборигените. Ян Железни щеше спокойно да бие рекорда им, но започна да надхвърля дължината на стадиона и въведоха ново - по тежко копие

37

Анонимен

преди 14 години

ейй,ино време кви ибачи имашии-хилтита!па на пешо прапрадядо му на комшията чичото кат фанал селския коч,кат го напорил па му изпраил рогити....дааа...а селския даскал го нарисувал за доказателство

36

g78hj9

преди 14 години

Статията изобилства от глупости и неверни твърдения.1. За тутсите не знам2. Шварценегер и неандерталките - те са от друг биологичен вид. Да сравняваме ли и с женските горили?3.Аборигена с 37 км в час - интересно ми е как са отчели скоростта? Само по отпечатъците ли? Малко ми е съмнително.4. Римските легионери с двата им маратона на ден при пълно бойно - просто не е вярно. Имало е преходи, обикновено доста по-малки - 20-25 км и не на тичане. Иначе при изключителни условия преходи от 60 км

35

Анонимен

преди 14 години

И предшествениците ни не могат да ни стъпят на малкия пръст по решаване на квадратни уравнения например. И кво ... ?!?

34

Backo

преди 14 години

Бацка, ми той шампионът по борба нали и той идва от село бре...:-)

33

IND

преди 14 години

Егати тъпата статия. Нормално е да са били по-добре физически, но умствено... мускулите винаги са за сметка на мозъка ;)

32

Анонимен

преди 14 години

Винаги в петък следобед Dnes. bg избухват с подобни високо-интелигентни статии.

31

неандерталец

преди 14 години

Дааа,статията е напълно вярна.Сегашните мъже са по-изнежени от жени,хич ги няма.Обективна статия.Поздравления!

30

подозрителен

преди 14 години

Е как по 1-2 маратона на ден!Че и с каски и противогази!Една дистанция е 42 километра!

29

Анонимен

преди 14 години

Е, и? Голема работа. Ама ако ги накараш сигурно са нямали да могат да запомнят нещо по-сложно повече от 15мин. Те и сегашните горили са по-силни от хората.

28

ПУТЬО

преди 14 години

Праисторическия човек може и да е бягал по-бързо, да е скачал по-високо и да е бил по-силен, но дали може да реши едно судоку?Абориген ще бяга с 37 км. в час, а аз ще се кача с колата си и ще го изям със 137 км. Нужно ли е да се правят подобни аналогии?

27

student

преди 14 години

Днешните мъже били "най-лошите в историята"... Да ако се съди по силата и мускулната маса. Но човека е човек поради друга причина - умението му да мисли и вижда нещата в преспектива. Иначе щяхме да бъдем просто животни :)И все пак в момента се сборят един шампиеон по борба и най силния мъж в селото, бих заложил на борбата :)

26

Анонимен

преди 14 години

Изводът за бързината на австралийските аборигени преди 20 000 години се основава на отпечатъци от стъпки, открити във фосилизирано езерно дъно. Те са на шестима ловци, преследващи животно.Единият от тях е тичал със скорост от 37 км/ч по калния бряг. Вероятно много от неговите събратя са можели да тичат така, а сигурно и по-бързо при по-добри условия.Нямало е цигари и алкохол и гадни новини по нета. Затова.