97

Бесен

преди 14 години

Стига глупости бе *** изначални !!! Взехте присъди да раздавате !!! *** гнусни ! В Бойчиновци да пращате детето! А Е ДЕТЕ ! Да, следствие на глупава случайност става убиец на 15 години. ФАКТ. Но *** комплексирани лешояди се нахвърлиха като на ***. Кой не се е бил на 15 ?! О, да. Повечето *** не са. Но на по късна възраст се заглеждат по деца на по 13, нали !!! С това ли ще върнете живота на другото дете ?! Като унищожите още един детски живот ?!

96

чиновник

преди 14 години

НЕ СЕ КАРАЙТЕ - БИЙТЕ СЕ!!!

95

azz

преди 14 години

"Европейската" държава България където непълнолетни се пребиват из даскалата до смърт ... докога ?

94

събка

преди 14 години

до 87 не така бе човек Какви глупости дрънкаш Бог да прости момчето а другото дупе да му е яко

93

една от всички

преди 14 години

То това не са хора - това са ***!!! Как ще го бие докато изпадне в несвяст?!??! Това не е човек! СМЪРТ!

92

резан чеп

преди 14 години

до номер 87 кого ще настигнеш бе аланкоолу *** миризлив въшлясъл и некъпан я да отиваш там в индия да *** слонски *** седнал ми на компа да се блещи да ти *** урунгелската муцуна грозна

91

varg1

преди 14 години

ще има още такива случай и то много,защото е пълно в сайтове като vbox със сцени на насилие и въпреки много ми сигнали никой не *** да ги изтрие оттам

90

nasty

преди 14 години

Ti tur4ina 6te mi zavladee6 krua s osta i nqma da iska6 da go ipliue6 maika ti deeba tupa rqzana

89

Анонимен

преди 14 години

родителите и на двамата пубери са за съд! тъй са ги възпитали! от тук на сетне основно такива ще са новините в бг! очаквайте скоро някой пубер да влезе с картечница в даскалото и да изпозастреля народа! каво очаквате в една разпасана държава, където всички пионерски ръководителки станаха депутати и обслужват криминалната ни родна и международна престъпност!

88

Анонимен

преди 14 години

човале ле сте за тодорка боева?На тва име никой нормален не скача

87

Анонимен

преди 14 години

Започваме да настигаме САЩ и в това отношение(освен пушенето). В САЩ от 30-40 години има тенденция на някой ученик да му прищрака нещо и да избие половината си клас с пистолета на баща си. При нас това още не е станало, защото оръжията не са толкова леснодостъпни, колкото зад океана.

86

Теа

преди 14 години

Абе вие нормални ли сте какво се избивате бе хора ако продължава така българи няма да останем в тая държава :X А да не говорим какво им е на родителите от цялата тази история близките ще страдат горкото момче което е пострадало горко му и на другото на което ще му тежи на съвестта за жалост дано всички споучат от това за жалост ! :X

85

наталия

преди 14 години

Лошото е, че всички са гледали ,При наличието на толкова много хора никой да не ги разтърве.Гадно ,отвратително да гледаш как пребиват някой и да стоиш , и се кефиш .Всичките, който сте били там какви хора сте били бе?Ето това е поредното доказателство що за хора сме българите.Не сме единни.

84

Иван Вазов

преди 14 години

абсолютно си прав 82!мутрата бб обясни на децата как трябва да си уплътняват междучасията!

83

жор

преди 14 години

Насилето сред подрастващите взима връх и на никой освен опечалените родители и близки в тази държава не му пука. Къде е детската педагог. служба на МВР?Защо и родителите на такива побойници и убийци не носат наказателна отговорност? Държава ли е вече това? Всеки ден насилие, убийства. Няма ли вече край и кой ще го сложи?

82

kiriloff

преди 14 години

Бог да го прости детето! В новините чух, че двамата са се УГОВОРИЛИ! в междучасието да се срещнат и т. н. ... А спомняте ли си само преди 15 дни, при откриването на учебната година какво каза Главния Юнак на републиката? "- Ето там, зад физкултурния салон, в междучасието се БИЕХМЕ !!! /цитат по памет/". Е, какво да очакваме от нашите деца, след като "светлият пример" на Бат' Бойко е пред тях?

81

....

преди 14 години

Това точно до моито даскало стана ... към 2 часа чух някаква линейка в раиона и две патрулки минаха на доло но не обърнах внимание и после разбрах какво е станало....

80

Анонимен

преди 14 години

Ама разбира се, има си места за побойниците - Бойчиновци, ТВУ-та. Боят е противообществена проява, извършена от младежи, недостатъчно осъзнали своята отговорност пред обществото и хората. Нужно е морално превъзпитание, създаване на нов светоглед в младите, престъпили закона, който да ги облагороди и така да се впишат в Обществото с главно"О", и когато няма да бъдат заплаха. Престанете с "децата", "горките деца" По-подходящо е младите престъпници-побойници.

79

MURDOC

преди 14 години

ДНЕС БГ ПАК СЕ *** КАКВА Е ТАЗИ СНИМКА. А за новината нищо ново .Изродщината ни завладява бясно и скоро нищо чудно и в детската градина да почнат да се убиват-това е следващата стъпка.

78

група пичове

преди 14 години

За да се опитаме да предотвратим бъдещи подобни жестокости, ние - група готини млади пичове от ромски произход в ТВУ-Бойчиновци в Монтанско (тук ни пращат непълнолетните с наказателни присъди като тоя приятел) очакваме с нетърпение едно свежо варненско дупе като ново попълнение, за да му дадем любов и да му разбием живота само за следващите няколо години...И да вземете поука да не раздавате правосъдие от малки, и че и под 18 носите отговорност за мизериите си, и няма мама и татко да ви спасят.