72

Анонимен

преди 14 години

АБЕ КАКВО ИМ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ???? ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ! НЕ ГИ ИНТЕРВЮИРАЙТЕ ТЕЗИ! НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ, МОЛЯ ВИ

71

factotum

преди 14 години

ПО ПЕТ НА НОЖ!!!

70

Анонимен

преди 14 години

Бай Колю, влез в 21-ви век, ти си някъде изостанал и то много. Доган е човека който се подиграва с тези неуки и неграмотни хора, а не българите. Доган за 20 години нищо не направи за тях, както и останалите политици за българите.

69

!!!!

преди 14 години

ако реши и подобаващо изпращане ще направя!!!Да не се обвиняваме после в етническа нетолерантност.

68

Анонимен

преди 14 години

Bravo be Bay Kolio

67

Анонимен

преди 14 години

още едно покъртително мнение на някакъв мишок:"Нищо лошо няма в паметника на Юзеиров,и затова не виждам реални причини някой да рипа срещу него.Е, шовинистите обичат да си избиват комплекситеосквернявайки такива паметници,но това вече не е проблем с паметника,а с мрачните угрози в кратуните на българските шовинисти.А що се отнася до паметника пред НС-то,нямам нищо против там да издигнат паметниции на османците и на византийците,стига да няма недоволни заради някакви паметници."

66

jiko

преди 14 години

всичко започва от София - ot tva poveche kvo iskate da nauchite? :)

65

Ужас

преди 14 години

Глупавите и нагли медии дават поле на изява и свобода за тези ***, които искат да има нестабилност и омраза!!! За едничкия кирлив рейтинг ще търсят и провокират *** като тоя подлец!!! Спрете се малко бе, оглупели и откачени журналисти!!! На такива като тоя не трябва да се обръща никакво внимание!!! Пълно игнориране!!! Бутат му се камъните и се забравя, че е съществувал!!! Органите вече да си го вкарват в затвор или лудница!!!

64

Бай Колю

преди 14 години

Сега ще напиша нещо, което вероятно много бързо ще бъде изтрито и зари което, ще получа бан от ***, но няма значение! Въпреки че "Генералната линия" на Днес.бг започва и свършва в налагането на етническа омраза и нетърпимост, въпреки че, всеки призив за разум и нормални човешки отношения са мръсни думи тук, ще го направя! Макар и само неколцина да прочетат написаното, и още по малко да разберат какво искам да кажа, длъжен съм да го направя! Защото вярвам в това! Вярвам в демокрацията, вярвам в толерантността, вярвам, че всеки човек е ценен и има своите неотменими права, независимо от религиозната или расовата си принадлежност. Не вярвам в исторически аргументи! Не вярвам, в атавистичните страхове, така характерни за националистически самоопределящите се политикани у нас и по света! Не съм съгласен с голяма част от твърденията на Юзеиров, но въбще не се съмнявам в правото му, да сподели своите виждания. Не съм съгласен, да се създава партия на етническа основа, но мисля, че разбирам страховете му! След като всичките 30-ина коментара на новината, изобилстват с призиви за физическа саморазправа, с призиви за натоварване на стотици хилади български граждани на камиони и изпращане...някъде си..., със закани за рязане на глави и кави ли не жестокости...ами нормално е да го има Юзеиров! Както казах, не го оправдавам, просто го разбирам! Представям си, ако някой говори за нас българите, как ще ни коли, как ще ни беси и как ще ни изселва, аз как бих се чувствал! Тогава аз също бих подкрепил всеки, който обещае по един или друг начин да се бори за правата ми! И така, уважаеми псевдонационалисти, вие сте виновни, за съществуването на подобни партии! Вие, насаждайки религиозна, етническа и расова нетърпимост, създавате среда, създавате необходимите усволия, за съществуването на подобни организации! Това е! И накрая, да повторя най мръсните думи, заради които получих бан предишния пък! "КОЙТО СЕЕ ВЯТЪР, ЖЪНЕ БУРИ"

63

Българин

преди 14 години

Паметник за загиналите турски войни. Турски войни в БГ не е имало ,а турски окупатори,а който иска да им издига паметник ,значи е провокатор. Не знам защо още ги бавят и не са в панделата тези двамата.При Т.Живков до сега да са си признали всичко !!!

62

Анонимен

преди 14 години

От оня форум:"Но кое е законно в България?Дружба "Родина " ли?Или пък паметника пред българският парламент на чужда армия?Или пък многобройните такива пръснати в цяла България , и по време на национални празници те се окупират от фрашкани с тестостерон "патриоти", които не дават до тях да припари нито ***, нито турчин или ***."И ся кво правим ?

61

Анонимен

преди 14 години

Lud covek Molia ne me [ni ] priravniavayte kam nego samo zastota sam turcin [sme turtsi]

60

Ужас

преди 14 години

Много вярно мнение...както виждам тая гнусна купчина камъни, макар и вече премахната, си е изпълнила целта на 100%!!!! Етническата омраза и нетърпимост, бявно, но сигурно, се насажда навсякъде!!!! Субекти като тоя и изключителния наглец и *** Доган, нямат място нито в медиите, нито трябва да се коментират жалките им постъпки!!! Трябва да се игнорират!!!

59

Анонимен

преди 14 години

Глупавите медии им дават думата, много сте прости!

58

ichko0o0

преди 14 години

Лошото е ,че си напуснахме българите селата . Аз съм от съседното село Баба Тонка,и ако бяхме там кратуната на този *** щеше да е на паметника.

57

Анонимен

преди 14 години

Човеко, Супер прав си

56

Боби

преди 14 години

Искам да предупредя някой сънародници, българи, да спестят обидите към турците, защото те нямат никаква вина, за това което става. Вината я търсете в българските политици! Обиждайки турците, вие правите наивна глупост! Мислете повече и си насочете вниманието към истинските виновници до положението в което сме - комунистите и техните деца, които ги наследиха след т.нар. преход. Същите комунисти, които унищожиха цвета на нацията, християнските ценности и морал. Това е! Не се излагайте!

55

Жълт картон

преди 14 години

цялата тази история с тази партия лъха на фалш и евтина измама.... идва "лошия" прави паметници на турския войн, разпространява книги за "джихад".... появява се и "добрия" в лицето на ДПС -заклеймяваща партийката на юзеирови и деянията им....все повече съм склонен да мисля че зад всичката тая патърдия стои ахмед доган

54

LZ

преди 14 години

Червена роза цъфти под полумесеца на Юзеировиhttp://frognews.bg/news_15624/CHervena_roza_tsafti_pod_polumesetsa_na_IUzeirovi/

53

Анонимен

преди 14 години

Напълниха гащите и сега ни лук мирисали, ни лук яли.