20

КОТАКА

преди 14 години

ОРГАНИЗИРАЙТЕ ПОДПИСКАТА И В ДРУГИ ГРАДОВЕ И РЕГИОНИ ! ЩЕ ОСТАНЕТЕ УЧУДЕНИ КОЛКО ГРАЖДАНИ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯТ , А ЗАЕДНО С ТОВА ЩЕ ПОКАЖАТ ОТВРАЩЕНИЕТО И ПРЕЗРЕНИЕТО СИ КЪМ ТАКИВА *** С ПРЯКОРИ ОТ ФЛОРАТА И ФАУНАТА НА ЗЕМЯТА.

19

Васил Стефанов

преди 14 години

Проблемът идва от закона.Според мене когато човек е нападнат и собствения му живот е застрашен,неговата самозащита (в такава ситуация не може да се очаква защита от съответните органи) е оправдана.Не разбирам защо трябва да съдят бившия полицай.Ако не беше стрелял, той щеше да е мъртъв. Тогава защо ще го съдят - за това,че е още жив ли? Още повече,че оръжието е било законно.

18

Анонимен

преди 14 години

Sashtata istoriya e i v St.Zagora samo , che policaya gi progoni s buhalka i sega mu e obrazuvano sledstveno delo po porachka ot mutrite i edin arabin chrez kradeca direktor na Policiyata T.MIHAILOV i prokurora M.NIKOLOV .Policaya izprashtashe decata si na bal.

17

Хммм

преди 14 години

Чета ви коментарите ... наистина ли не се усещате как ви манипулират ? Компютри имате, интернет, грамотни сте. Не приемайте всяка дума ей така. Тепърва много неща ще изплуват от този случай. И все миризливи. Въобще `отнето предимство` не е бил повода за РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИТЕ. Истината е, че става дума за НАРКОТИЦИ. И въпросния бивш полицай е омазан с *** до шията. Това е просто мутренско разчистване на сметки.

16

СВД

преди 14 години

Аз не виждам някой да обвинява Лисичков, че да има нужда от подписки.Успял да се защити за разлика от другите овце изпаднали в беда и толкоз.А онези, които му се заканваха да се скрият по-хубавичко, че вече никой не го е страх и бая народ му е писнало.

15

Rad

преди 14 години

Ako jiveeh v Burgas i az 6tqh da ida da se podpiha v negova za6tita ...bravo na 4oveka ,taka trqbva da se postypva s takiva bokluci deto vadqt nojove

14

Някой

преди 14 години

И тоя не е по-различен от тях. Бивша барета, охрана в София, Дупница и тн., отнел предимство с мотора си, ходи с пистолет... :)Просто момчетата са попаднали на въоръжен с огнестрелно оръжие техен по-възрастен колега. Да се бяха избили повечко от тях, най-добре щеше да бъде.

13

Жоро

преди 14 години

До пепи: Човече, ти имаш ли познати действащи барети или бивши такива, та се изказваш генерално?! Същите тези, при други обстоятелства, дори не се и замислят срещу четирима, а директно чупят ръце и крака ... също така никак не е бил импулсивен хода му, защото той е бил обучаван за това ... да противодейства на такива *** като тия *** ... затова се е и стигнало до смъртта на този мислещ се за безсмъртен. Ако не са били ножовете, финала щеше да е друг - само болница за момчетата.

12

до смешника пепи

преди 14 години

има само че една отметка в закона......по възможност..........шматко спирайкоментарите ,че ставаш смешен доамшен мишок такъв.Оръжие освен воден пистолет виждал ли си.

11

As

преди 14 години

Rijaviq i horata my TOZI PAT PROSTO OBARKAHA 4OVEKA NEKA TOVA IM E ZA UROK !4e i s Adidas pak ne sa BESMARTNI

10

Анонимен

преди 14 години

Браво на полицая! Всички ако бяха като него сега нямаше да има престъпници по улиците.Те си знаят, че полицията няма дя стреля и зятова си правят каквото искат. Дано полицайчето отърве затвора.Не си струва за някакви *** като тези мутри да лежи в затвора.Той е невинен.

9

бивш

преди 14 години

браво братле,добре че професионализма ти н сработи напълно за да не разтреляш и другите трима ***.Системата на МВР май може да се гордее повече с бившите......Кокло професионалисти още трябва да разкарате или да я напуснат за да раберете,че полицай е начин на живот а не *** заплата.

8

Анонимен

преди 14 години

6, ako 4 choweka s nojowe te naobikoliat, na dali shte se celish w krakata i rycetew Bulgaria ima super prosti tipowe, koito po wsichki temi izkazwat kompetentni menenia, a ot tiah samite nishto ne stawa

7

Хари

преди 14 години

Нека и в другите градове да се направи подписка в защита на човека ( Героя умъртвил една мутра)...!

6

пепи

преди 14 години

Поредния пример за промит полицейски мозък и явно своволие няма тва онова 4 куршума и аиде няма оправия с комплексарския манталитет на българския полицай не защитавам убития не симпатизирам на групата му за такива *** само затвор. Никаква Барета не е тоя пълна мишка да го беше стрелял в краката, ръцете и той е за затвора с благоевградските си колеги закона е ясен оръжие се използва само при неизбежа самоотбрана и след предупредителни изтрели във въздуха.

5

ддд

преди 14 години

удволетворен съм

4

rainbou1

преди 14 години

Пиша за 4-ти път:Полицая на свобода и подвеждане под отговорност на аверите му за 1.Заплаха за убийство, 2. Атакуване на полицейска кола и полицаи, 3.Възпрепястване на полицаи за извършване на служебни задължения. P.S. :Пратете подписката и към други градове

3

Анонимен

преди 14 години

tozi chowek e istinski geroi! super, che uspia da ubie onzi ***!

2

Анонимен

преди 14 години

Момчетата са нвправили класическата грешка да дойдат на престрелка с ножове. След като "жената" е гръмнала единия "мъжете" са побягнали към фустите на майките си.

1

1

преди 14 години

bravo