29

Анонимен

преди 14 години

4rez po vuzrastnite horica se durjat niski zaplati edno 4e gi e strah na tezi godini da ne gi izgonqt i rabotqt na bezcenica drygo 4e i pensiite sa malki i horata rabotqt dori i sled pensiq bez da plashtat osigorovki

28

Дон Балон

преди 14 години

До Дино: В България от 20-сет години всичко е един голям тюрлюгювеч.И катокапак,ни идват изискванията на ЕС,които в много случаи(и като даденият),не сасъобразени с българските реалности.Тук правителството,трябва да се намеси,да се фиксира един достатъчно дълъг преходен период.Поне докато се стабилизира икономиката на държавата и се откриват д-чно нови работни места.

27

Анонимен

преди 14 години

zastoto si vervat,che standarta ni e kato u tqh.

26

Анонимен

преди 14 години

ES da natisne USA oshte vednuj da si hvurlqt bombite s obednen yran okolo nas taka nqma da ima opastnost da nadhvulim 50te

25

Мisis

преди 14 години

И без това възрастта е висока у нас-63години.Смятам,че човек е в разцвета на силите си до около 50год. за жените и до 55год. за мъжете.При тази безработица сред младите,как ще се "класира" пенсионер? Нека по-рано се пенсионират хората,пък на който му се доработва-нека си работи.Всеки заслужава достойни старини и почивка.Замислям се какво ли ще измислят,когато аз остарея-сигурно на 80год.-пенсия???Безумие!

24

tania

преди 14 години

А защо не изравни и размера на пенсията, с размера и в Европейския съюз?

23

Анонимен

преди 14 години

az rabotq v zavod s otrovi . zamervaniqta sa pulen cirk .taka mnogo predpriqtiq ne ni vkarvat v dryga kategoriq....nqma kak da oceleem do pensiq

22

Цитат - dnes.bg

преди 14 години

"Доказано е, че богатият човек живее повече от бедния средната продължителност на живота в индустриалните зони на големите градове е 63 г., докато в богаташките предградия 83 г."

21

възмутен

преди 14 години

Целта е хората да не доживяват да вземат пенсия!Те и сега гладуват и мизерстват в България!Защо се изнасят данни че безработни са само регистрираните на борсата!Знаете ли че е невъзможно човек след 50г.да си намери работа!

20

Анонимен

преди 14 години

te mogat da preporu4vat kakvoto si iskat koito go prieme toi da my misli

19

Анонимен

преди 14 години

Че защо не го направят (пенсионирането) на 70 години, така е още по-малка вероятността да вземеш пенсия. Просто ще си умираме работейки.

18

Анонимен

преди 14 години

Как така ЕС се бърка в един елемент на пенсиите а зя друг мълчи. Препоръчвани да изравним възрастта , А СИ МЪЛЧИ ЗА СМЕШНИЯ РАЗМЕР НА ПЕНСИИТЕ. Нека годините станат като Европейските когато и размера на пенсията стане като европейския. Иначе да им такова препоръките на ЕС.

17

Анонимен

преди 14 години

mi da sprem i nie da rabotim i da pravim deca i da ni pensionirvat sled 5toto

16

а другите неща ?

преди 14 години

Защо от ЕС не натиснат българите да са със същия стандарт като европейците, а не с пенсия 100 лв или заплата 300 лв.Когато живота в България стане благодатен и нормален тогава да пенсионират по късно, а и жената пък тъче на два стана хем в къщи хем в работата. Явно трябва като се прибере да седне пред телевизора без да поглежда деца, без да се занимава с изхранване и пране на семейство. Само така ще има сили до пенсия. Ражда едно дете и го мята който иска да го гледа, най вече държавата.

15

Отвратително!ПОЗОР!

преди 14 години

Новият филм се казва "Работи до гроб". ЕС знае ли колко е продължителността на живота у нас? Да не си въобразяват,че нашите пенсионери са жизнени и богати като техните?! Това се прави с една-единствена цел:: да се пестят пари от пенсии,а това,че никой не ги иска на работа е сигурно капка в морето?! Сега вече ще живеят и БЕЗ заплата и БЕЗ пенсия. Това е геноцид!!!!!! Умират преди пенсиониране,защото няма с какво да дочакат!

14

до У

преди 14 години

Според някой вярвания - раят е на земята ;)

13

У

преди 14 години

То е ясно - почивката ще е на ония свят.

12

Gnusmus

преди 14 години

ХА-ХА-ХА! А НЯКОИ ХОРИЦА ПРОКЛИНАХА МАСЛАРКАТА! КРАКАТА Й ЩЕ ЦЕЛУВАТЕ,СЪС СВЕЩ ЩЕ Я ТЪРСИТЕ! ХО-ХО-ХО! ЩЕ УМРА ОТ СМЯХ!

11

кандидат пенсионерка

преди 14 години

Сега чакам с нетърпение да се пенсионирам,че не знам как бих издържала до 63 год. Българите сме толкова амортизирани,че трябва да ни умножават възраста по 7, като на кучетата.

10

Недоживял

преди 14 години

И какво - средната продължителност на живота в България е по-малка от възрастта за пенсиониране. С други думи нашите осигуровки ще влезнат в държавният бюджет за закупуване на скъпи возила за народните любимци.. Въпреки че имайки в предвид размера на пенсиите може би така е по-добре - от офиса в гробището.