155

факт

преди 15 години

Сигурно не знаете,но има една болест по конете -сап-от цялото човечество ,само *** имат вграден имунитет-как са го придобили.*** живее под един покрив с конете и кокошките ,като не му пусне айшето, упъва коня-факт.

154

marial

преди 15 години

Може пък да им дадат,изобщо не бих се изненадала.

153

445

преди 15 години

или на 2м под земята - за вечно ползване

152

Анонимен

преди 15 години

Na sedmiq den Bog suzdal horata...sled tova si pomislil...hm..Idiliqta e prekalena! Trqbva da im suzdam problemi s koito horata da se spravqt...i suzdal *** !

151

Анонимен

преди 15 години

Учените откриха решение на проблема : KILL IT WITH FIRE!!!

150

ааа

преди 15 години

"заради акцията по събарянето на незаконните бараки" не може ЕС да толерира *** който не спазват законите на дадена държава която обитават !!! Не може да се краде и да се чакат само помощи... да се проси и т.н. Да учат, да работят, да спазват законите и да си плащат сметките навреме!!! После да се жалват където искат :)

149

санипид

преди 15 години

Какво ще правим след 20-30 години, България е техна (на ***) да им *** майката. По селата щом почине бабичката и опустее къщата и до дни я разграбват. Като кажеш тоя факт на запад и си расист автоматично. Миличките бедни кърлежчета.

148

Илия

преди 15 години

А къде е Рамбо ? Дето имаше 700 коментара и беше ги гърмял *** за едни ябълки в Бургас ? Дето се опитаха да го изкарат малко по така ? Има 100 хиляди тона залежала продукция по едни складове , няма кой да ги пази --какво се чудиш народе --нали знаеш какво са правили Партизаните ? По малко оплакване на чашка ракия и повече действия !

147

Бс

преди 15 години

Евала на кмето! Дано продължи и в други квартали...

146

dalibor

преди 15 години

vednaga 6te vi postroim po edna gazova kamera

145

До 114

преди 15 години

Аз не знам как е на другите места в БГ, но специално в Бургас *** напаст е зпазена марка на изборите за БСП и ДПС! на предишните избори за кемт ан Бургас обаче, Венцислав Чамурджиев, бивш преддседател на СДС-Бургас взе че ги купи на ангро, в резултат на което извън Общ. съвет в Бургас остана такъв "интелект" като Найден Милков!!!! И още: да си чувал Цвтелеин Кънчев от коя Коалиция за България е депутат в момента??????!!!!!!!!!!!!!!!

144

Petrov

преди 15 години

По приятна нови НЕ бях чел и гледал скоро време.Всички *** извън България! И тогава само напред!

143

пешко

преди 15 години

и да не забравяме, че всички тези "къщи" са строени с крадени тухли и др. материали.

142

ппапапа

преди 15 години

пАрванов е евреин знаехте ли?

141

Анонимен

преди 15 години

Da be sigurno ! Te topla voda ne znaqt kakvo e,no inache dumata Diskriminaciq q poznavat mnogo dobre ! Ei tam pod nqkoi most da spat kuchetata !

140

Pediculis Pubis

преди 15 години

Преди да искате общински жилища, какво сте дали на държавата? Работите, учите, не крадете?! Чакате само на готово и някой да ви дава. Къде и до кога? За 2 стотинки работа не искате да свършите. Какви общински жилища бе ей, ми.....ци?

139

Домошар

преди 15 години

Да им направят жилища на дъното на морето!

138

човеколюбец

преди 15 години

*** са изметта на света. И за тор не стават. Във всяка градина добрия градинар откъсва прлевелите за да не пречат на хубавите цветя. *** са плевели.

137

Българин

преди 15 години

Вижте само как се казва организацията - "***" - значи те сами си признават, че са такива, може би дори и се гордеят !! *** е турското название на тия ***, означава "искащи" - твари, които само искат, но никога нищо не дават !!!

136

Българин

преди 15 години

131 - за *** е дискриминация да го накараш да работи, дискриминация е да му пречиш да краде, дискриминация е да не му построиш дом, за който той не е работил и един час, дискриминация е да му пречиш да продава дрога, дискриминация е да го караш да си извади шофьорска книжка, за да кара кола, дискриминация е да го накараш да се изкъпе, дискриминация е да откажеш да му храниш въшливите чавета, които е направил без да мисли, или да не го искаш на твоята земя, на която той се е самонастанил !!!