56

Диана

преди 14 години

Г-н Борисов, нека видим, че тук в БЪЛГАРИЯ нещата не са по розови. Работете за нея. Благодаря на македонците, които веднага са се включили за да помогат. Бог да прости починалите.

55

пръв

преди 14 години

За това гласувах за Бойко! Не може всеки да си ходи, където и когато му скимне с какъвто транспорт си реши! Трябва да има ред, да се въведът изходни визи, да се пътъва с държавни автобуси и да има представител на МВР в автобуса! Свободията при Станишев ни докара до тук!

54

Томов

преди 14 години

Бог да прости хората. Днес е ден на национален траур, нека не се плюем, обиждаме и мразим. Омразата ражда омраза, обидите водят до обиди, а мъртвите не могат да бъдат върнати. Повече смирение и толерантност. И ако не можете да плувате, не се качвайте на морски съдове.

53

Анонимна

преди 14 години

Този Бойко ми беше симпатичен, но след няколко изказвания взе да ми прилича на Бай ***!

52

Анонимен

преди 14 години

СЪНИ,за какви туроператори в този случай говорим?! Някакви селски ЕТ,абсолютно на черно организират,превозват и убиват хора.В Бг е пълно с такива нелегални-и полиция ,и ДАИ,и КЗП,и данъчни знаят ,ама си траят.След всяка трагедия поразравят и нищо...Дано сега ги спрат!

51

М.Т.

преди 14 години

СПРЕТЕ СЕ,БЕ ХОРА!!ПОНЕ ДНЕС ПОКАЖЕТЕ МАЛКО ТОЛЕРАНТНОСТ ЕДИН КЪМ ДРУГ.АКО НЕ ЗАРАДИ ЖИВИТЕ, ТО ГО НАПРЕВЕТЕ ЗАРАДИ НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИ НА ТАЗИ ТРАГЕДИЯ.УКРОТЕТЕ СИ И НЕ СЕ ПЛЮЙТЕ.ИМА ВРЕМЕ ЗА ТОВА.ДНЕС ПРОСТО СЕ ОВЛАДЕЙТЕ И СЕ ПОКЛОНЕТЕ ПРЕД ПАМЕТТА НА ЗАГИНАЛИТЕ!СВЕТЛА ИМ ПАМЕТ!!!

50

Бате

преди 14 години

Що бе, хора, само плюете и се храчите? Не съм избирател на ГЕРБ, нито съм фен на Бойко, но смятам, че така трябва да се реагира в подобни ситуации. А всъщност най-добрата реакция дойде от македонския министър, който веднага си депозира оставката. Дали приета или не - няма значение. Вие да си спомняте някой български министър да е поел отговорност за нещо, а колко бяха масовите трагедии през последните години? Одобрявам реакцията на властите, пикая на популизма на Първанов...

49

Възмутена

преди 14 години

Пак избягахте някъде от истинската тема. А тя е, че 30 години имахме Тодор Живков, ама той мислеше и за хората, а сега ББ се опитва да се наложи за 30 години, ама хем не подбира средствата, хем не му пукка за хората, хем се е взел толкова на сериозно, че от трагедията на хората прави политика. А такава злоба и завист, с които говореше за президента, между другото избран от същия народ и то с доста по-широка подкрепа, отколкото Бойко Борисов, не съм си и представяла, че може да има.

48

Х

преди 14 години

В случая транспортната фирма няма вина, защо всички се нахвърлиха върху превозвачите. Разходката с корабче из Охридското езеро е местна акракция и е изцяло по желание на туристите. Автобусите не могат да бъдат оборудвани със спасителни жилетни и надуваеми лодки. Прав е ББ, виновни са македонците.

47

Бойко

преди 14 години

Борисов е голям селянин , фен на Селтик , и не прочел нито една книга на Селинджър

46

Spiro

преди 14 години

Каква изразителна физиономия има този господин на снимката. Сякаш ти казва - "В живота си съм прочел само една книга "Оцеола", и то само пряката реч". Но на такъв народ, такъв министър предстедател му трябва.

45

нещастник

преди 14 години

Не съм добре, спешно трябва да ми се дадат 10,000 лв!

44

Ужасен

преди 14 години

Аз предлагам за награда Клюнчев и Солаков за приноса им към българския туризъм, въпреки тежките условия в които работят!!!

43

Анонимен

преди 14 години

Абе не трябва ли да се мисли преди да се говори?Още повече за премиер е задължително.Банкянски дипломат

42

Анонимен

преди 14 години

долавям искрица лудост във погледа и изражението на БББ подобно на това на В.Сидеров :)

41

Recoil

преди 14 години

Прав е! Вижте в съседната на Македония държава как живеят в мизерия (500лв на човек е границата на бедността, средната пенсия и минималната заплата са по-ниски, а децата пари не изкарват...) и какво правят - търсят виновни да ги съдят. Явно това е начинът за излизане от мизерията - осъждане на няколко от предишното правителство или...в гореспоменатата страна преобладават глупаците.

40

Анонимен

преди 14 години

А ти си същия без никой да те е избрал

39

Анонимен

преди 14 години

Така е то.Бедните хорица за тях може и със свински вагони да ги карат.Може и с автобуси от 30-40 години.С най-евтините,амортизирани транспортни средства.Техният живот е нищо,той не е ценен.Не са богати я.Дето са натрупали състояния с кражби,грабежи и измами.И пътуват с ролсройси,беемвета,мерцедеси и джипове за милиони.Толкоз за човешките права и равноправието.ТЪЙ Е ТО ПРИ КАПИТАЛИЗМА. В ТОЯ ЗЕМЕН РАЙ

38

Б С

преди 14 години

Ти как мислиш,не може хем евтино,хем с необходимите лицензии.И ти ако бе отишал там със собствен транспорт можеше да се озовеш на това трагично място.Сигурен съм че никой не е тръгнал да ходи на екскурзия да се дави,а да отпочине.А сега нали сме си сиромаси дай да видим как да пооскубем собственника на автобуса.Това е то и на всеки е ясно,че никой от близките не се е замислял когато се е организирала екскурзията. Искренни съболезнования на близките.

37

emigrant London

преди 14 години

Ехооо, КЕНЕФОВОДОЛАЗИТЕ, как сте там долу в *** ,плувате ли ,плувате ли ? хахахахаха