42

диссидент

преди 14 години

Комунисти са ББ, неговия пудел Цуци и убавата Цецка от парламента, защото са били членове на БКП. За твое сведение, нито Станишев, нито Симеон 2, нито Доган са били някога членове на БКП!

41

до Култът

преди 14 години

Какво значи : "... ако случайно Извънземния Бойко сгреши ..." ??? Да не искаш, да кажеш, че до момента той е безгрешен !?!?!? Абе вие луди ли сте или се правите на такива ?!?! Ами тя от самото начало самата концепция на Борисов за управление на България е ГРЕШНА !!! По-голяма грешка от това здраве му кажи !

40

Ха Ха

преди 14 години

Разплака ли се, или изрева? Баси писачите, ревна??? Ха ХА.

39

Анонимен

преди 14 години

браво Цецко, ей така ако работиш - ме кефиш, в друг случай - не!

38

Анонимен

преди 14 години

много е прав 1

37

Анонимен

преди 14 години

Задоволени са "мечтите" на кърджалийци за плавателен канал,а мечтите на някои граждани/селяни/ за канал изобщо-такъв в който да се събират отходни води,за да не текат по улиците?какво става с тези доста по-скромни мечти?

36

д

преди 14 години

На сайта им им и концепция за бъдещото им управление и антикризисна програма.

35

нищо лично

преди 14 години

Предполагам,че и Людовик Крюшо ,ще подаде оставка...

34

Култът

преди 14 години

Трябва да има и бдителни хора, които да следят за грешките на управляващите. Не може всички да изпаднем в захлас пред Мутро-Пожаникаря. Искам да попитам феновете на ГЕРБ - ако случайно Извънземния Бойко сгреши, кой от обкръжението му ще има смелостта да му посочи грешката. Как мислите уважаеми. Аз мисля че просто няма да има такъв и всички ще живеят в самозаблуда и правене на мили очи пред вожда, което не е добре за България, като цяло.

33

Анонимен

преди 14 години

До тук пожарникарите се занимават САМО с глупости. Водни огледала, стъклени асансьори... Това не и лов на вещици, а бълхолов. Някой да е прочел от тях я концепция за бъдещото им управление, я антикризисна програма, я нещо друго смислено?

32

МВ

преди 14 години

АМА КАКВО ЗНАЧИ ,,ПЛЮВАМЕ,, НАЛИ ОЧАКВАМЕ ПРОМЯНА, АА, МНОГО СТЕ МИ ИНТЕРЕСНИ,ДАЙТЕ ДА ГИ ХВАЛИМ ЗА НЕСВЪРШЕНА РАБОТА

31

В4

преди 14 години

Браво!!!!Дотук много добре.

30

дф

преди 14 години

Комунистите гледат да разделят народа на отделни части и да ги настройват едни срещу други. Едноредови коментари, които не коментират нищо, а само плюят са от комунисти.

29

Анонимен

преди 14 години

Хехехехе Цецо-*** се прави на мъж!

28

Иво

преди 14 години

Не е лошо да се плюват управляващите. Които и да са те. Това е форма на народен контрол. Иначе може съвсем да избие на авторитаризъм. На мен ГЕРБ засега са ми смешни, но се моля все пак да успят, защото и наче България съмсем е загубена.

27

хаха

преди 14 години

а пък вие дето сте на щат в ГЕРБ,да хвалите...и да правите като вятъра,хаха..естествено че трябва да се измете ***,ама да почнат от собствения си двор..че там се е събрал много...ако искаш да ти кажа няколко имена?

26

Соломон

преди 14 години

Да направят като в Грузия, да ги изволнят всички до един от най-горе до най-долу, а после от 60 000 полиция да назначат 30 000 с двойни заплати, но само нови хора, некомпрометирани. Само това ще ни оправи

25

kyky

преди 14 години

анонимен, то така се плюеше срещу станишев, и той ли е бил на прав път? божеее писна ми от елементарни седесаризми и мухобойковщини...

24

Мк

преди 14 години

до 21За щатните форумисти няма угодия. Каквото и да стане, те са тук, за да плюят.

23

Анонимен

преди 14 години

щом се пише против него значи мохе да е на прав път.