172

Анонимен

преди 14 години

Отвово не сте разбрали, прочетохте кучета и айде отново да се изкажем неподготвени! Говори се за умишлена жестокост към животни! Естествено че ако ви нападнат глутница кучета и вие ги сритате няма да ви съдат, но ако сте болен мозък и за кеф излезете и почнете да млатите животни наред заслужавате затвор! Ех Българите ще си останат *** народ с никакво уважение към заобикалящата ги природа! Да убиеш животно се ревнява на това да си изхвърляш *** през балкона всеки ден!

171

Анонимен

преди 14 години

Предупреждават се гражданите да се пазят от *** и зли хора, които хапят по форумите. Те изразяват първо агресия към кучета, а в последствие я пренасят и върху хората. По всяка вероятност са болни от бяс и се препоръчва да се избягват контакти с тях.

170

AAA

преди 14 години

Мини вече след 22.00 в люлин между блокове 110,111,112.И после ще говорим.Лично съм застрелял 2 кучета(питомни),3 пъти са ме нападали.2 пъти са ме съдили и 2 пъти съм оправдан.

169

zorro

преди 14 години

не съм за лудницата, аз съм реалист, рецептат е пробвана действа - "АКО ВСЕКИ ТРЕЗВОМИСЛЕЩ БЪЛГАРИН ПРЕЖАЛИ ПАРИ ЗА ШИШЕ АНТИФРИЗ И КИЛО БЯЛ ДРОБ, ПОСЛЕ ГИ СВАРИ И ГИ ПОСТАВИ ОКОЛО БЛОКА ЩЕ БЪДЕМЕ НАЙ-ЧИСТАТА СТРАНА В СВЕТА ОТКЪМ БЪЛХАРНИЦИ!"

168

отвратена

преди 14 години

До ААА: Ако щете вярвайте, биха ви ухапали ако посегнете без разрешение от мен да ги галите или по моя команда. Ако се приближите да говорим например без да ги закачате все едно не са ви видяли - моите са възпитани и умни. Хора които ме познават са удивени от любимците ми.

167

AAA

преди 14 години

Нямам нищо против това да си имате домашни любимци.Но искам вие дето ги имате да се съобразявате с останалите,а не да искате те да се съобразяват с вас.

166

до 153

преди 14 години

Ти си тотално хахо. Говорим за ***, не за хора. Осъзнай се малко, откачалка.

165

Анонимен

преди 14 години

що, данъци ли плашат?аз защото плащам и не

164

отвратена

преди 14 години

Имам 3 кучета в къщи за които полагам всички грижи, и не ги пускам без надзор извън дома. Тъй като са мини порода по едрите безстопанственни глутнички се закачат понякога с нас и ме хваща страх да не наранят някой от моите любимци или мен, но съм твърдо против грубата саморазправа с тия безстопанственни кучета. РЕДНО е дуржавата да помисли за тях и за безопасността на хората. Не забравяйте - ЗЕМЯТА е и тяхна.

163

...

преди 14 години

до 159 точно така ,правилно си разбрал само дето съм кучкаркА

162

ганчо

преди 14 години

пробвал съм го това с антифриза и наистина работи :)))) имаше една *** ме ухапа преди година и даде фира бързо :)

161

Анонимен

преди 14 години

нещастни кучкари, мислите само за мастиите, за хората не ви дреме! прибирете си *** и си ги хранете, защо са навън???

160

Анонимен

преди 14 години

Мне. Аз предлагам,ако има някакъв здравословен проблем, да отиде на преглед в клиниката на Д-р Мазнейкови. Аз ще платя за лечението,пък те ще му видят сметката.

159

Анонимен

преди 14 години

до 135Хубаво,кучвтата са зли, хапят наред, 'усещат страха и в борба за лидерство в глутницата'. А ти,ако си родител, ще пуснеш ли детето си около уличните кучета, че да имат те време да усетят дали го е страх и дали им заплашва групичката?

158

Анонимен

преди 14 години

Ох, боли ли те за кученцата, а за хората - да ***! Човекомразец - кучкар!

157

Анонимен

преди 14 години

Трябва спешно да се прегледаш в наи близката психиатрия повтарям най близката

156

qusi

преди 14 години

А на тези от "четири лапи", които не са идвали в Овча купел, ще им кажа, че ако толкова много ги е грижа за глутниците с бездомни *** да доидат и да си ги вземат по домовете за да си ги гледат. Ако не искат предлагам радикални мерки - да се съберат ловните дружинки с разрешителни за лов, които са тренирани ловци и да се пуснат една нощ на разходка из София с право да се отстреля всяко куче, то домашните нямат работа по улиците през нощта. Гарантирам Ви, че на сутринта няма да имаме проблем.

155

ловец

преди 14 години

СМЪРТ ЗА МРЪСНИТЕ ***!

154

Анонимен

преди 14 години

normalno e da pi6ete takiva komentari-vse pak imate v kravta si o6te VARVARSTVO

153

Кристина

преди 14 години

Стига сте плюли по бездомните животни! Те виновни ли а,че живеят в тази държава, да не са си го избрали те? *** прости! Обвинявайте държавата и се опитайте да помогнете. Всичките стоите в мизерните си панелки и пишете какво трябва или не на мизерните си компютърчета,ама никой не си мърда дрисливия ***! Аман от акълии!