303

до 301

преди 15 години

Ами според мен между *** и педофилият няма особена разлика. Едното е следствие от другото.

302

МJ

преди 15 години

Да не мислиш, че си нямам друга работа, та да мечтая да станем милиони. (то това е факт и без това)Мечтая да няма такива ***, които да се радват и подстрекават такова поведение, което е описано в статията. Да има такива хора все ище, наистина е страшно. Мечтая, хората да са осъзнати и да я няма тази омраза. Но като гледам, далече сме още от това, за това ще споря с вас и ще се мъча да ви опровергая, та белким на някой му просветне нещо, доколкото все пак и моите възможности и познание стигат

301

Анонимен

преди 15 години

Прости хора, ще ми сравняват хомосексуализма с педофилията.

300

девочка до Цецо

преди 15 години

Цеци, чети, чети, кака! никъде не казвам, че си изнасилил. поантата е за хетерягите, които си падат по ученички, Понеже нещо беше много загрижен за момченцата, пък за момиченцата нищо не казваш. Или това влиза в твоите норми и не е проблем? ако е не дели едното от другото.

299

Цецо - до 295

преди 15 години

Тук сбърка, при това много. Аз наистина съм хетеросексуален, но никога не съм изнасилил никой, нито пък имам такова намерение. И не зная защо, когато един човек е сбъркан, вместо да си трае, се опитва да изкара целия свят около себе си сбъркан. Всъщност може би така се чувства по нормален, знам ли ...

298

Amenhotep

преди 15 години

Основната идея и цел на обратните е не да бъдат приети в обществото (те са си - никой не им забранява да си правят извратениите), целта им се корени в още 2 стъпки... Първо - разрешаване на осиновяването на деца от обратни (и развращаване на децата). Второ - разрешаване на ПЕДОФИЛИЯТА! Това ли искате уважаеми ЛИБЕРАСТИ, утре някой сгрешен да разпори 10-годишното ви детенце и да каже че това е напълно нормално?!?!?!

297

до 289

преди 15 години

Това че Фреди Меркюри и Елтън Джон са гейове (за Леонардо да Винчи не е доказано по никакъв начин, просто има подобна хипотеза), означава ли според теб, че трябва да принуждаваме децата си да им подражават, точно в тази насока. Според мен Фреди и Елтън са музиканти и ако трябва да им се подражава в нещо, то това е музиката, а не сексуалната им ориентация. Моля не я изтъквайте, за да ни убедите че това е нещо нормално.

296

МJ

преди 15 години

Хаха, ако не знаш живеем в време на глобализация и няма да си "правим държава", защото всички си имаме такива вече и тенденцията е да се обединяваме, а не обратното. Не е нужно всяка социална група да си прави държава, за да живее в разбирателство и уважение с другите. Ти ако не си дорасъл за такова мислене е твой проблем. По-скоро ти отиди другаде, щом тук не ти харесва. И в БГ може да са около милион, ако броим бискесуланите, които не прчеи да имат семейства и деца (както и гейовете)

295

девочка до Цецо

преди 15 години

а какво ще кажеш на жените с изнасилени дъщерички от хетеро пръчове като теб?

294

Тончо

преди 15 години

Всички *** - в Белене и Сибир. И без никакъв секс.

293

Amenhotep

преди 15 години

спешно направи справка коя дата сме!нито България е затворен анклав, който няма междукултурни и всякакви други просмуквания с останалия свят, нито ти си с някакво по-висша привилегия от някой български гей, ***, или мюсюлманин, за да изпращаш когото и да било да си прави държава в Сибир.

292

до MJ

преди 15 години

Да, това може би е най-съкровената ви мечта, на вас - БГ-***. Един ден да станете милиони. Аз пък се опасявам че това наистина може да се случи. Това е разликата помежду ни.

291

Freak on a leash

преди 15 години

Всичко, което исках да кажа е : не че отричам културата и християнските ни традиции, а че няма и грам свободомислие, демокротичен дух и солидарност в народа ни. В мисленето си сме все още в 8-ми век. Ето това е жалко Аменхотепе. Същите варвари сме си ....

290

MJ

преди 15 години

Бас държа, че 99% от хората, които пишат тук срещу гей хората не са си подавали носа извън БГ да видят как живеят хората на запад. И наистина не мога да ви разбера какво толкова се вълнувате от тях... Както не те интересуват, хетеро хората с които живееш в блока си с кой спят, какво толкова се интересувате от гей хората във същия този блок. Още повече да не говорим, че не всичко се изчерпва с темата за секса...

289

Косев

преди 15 години

Винаги е имало гейове, просто преди ги е било страх да се покажат. Не забравяйте, че Леонардо да Винчи, Фреди Меркюри, Елтън Джон и т.н. също са било гейове. И тях ли е трябвало да убием. Иначе на хартия всички сме толерантни, но иначе сме си с про-ориенталско мислене. По-близо сме до Ирак отколкото до Европа!

288

Анонимен

преди 15 години

Илко стига стова зарибяване,аз ако не желая да правя такива неща как ще ме накарашГлупости

287

Amenhotep

преди 15 години

Къде са "милиони" в България ли? Като сте толкова голяма (а)социална група - направете си държава, може в Сибир, може на о. Мадагаскар!

286

Тонка

преди 15 години

Сбъркан си, Тони, сбъркан си! Хич и не се самозаблуждавай! Като те гледам - жив гейолог - така добре ги разбираш тия неща.

285

Илко

преди 15 години

*** освен всичко друго са и общественоопасни. Те зарибяват децата и се опитват да ги превърнат в такива като тях. Май бързо забравихте случая с дупатата Кузов.

284

Amenhotep

преди 15 години

Първо, никога не съм призовавал за убийства, призовавал съм за ЛЕЧЕНИЕ! Второ, вие-големите "европейци", как не можахте да вземете нещо читаво от тази западна култура? Взехте ***, наркотиците, безверието, кеча, ЕМО "културата", пънкарията и т.н. Големи ценности, няма що! Та к`во като сме европейци, да си заврем по един чадър отзад ли? България няма ли си култура (също европейска), няма ли си традиции (христянски), няма ли си морал? Ама не, както каза Паисий - "НЕРАЗУМНИ ЮРУДИ"!