24

Анонимен

преди 14 години

muzikata sluji za izrazqvane kakto na radost taka i na tuga. Toest na nqkakuv vid emociq. ... P***do.....

23

преди 14 години

Здравей,фенка!Няма смисъл.Всеки има право на мнение,както и да се публикува.Затова са и тези форуми.Истината е,че много плаках-емоция е,детство,после пуберт,както казах живота ми до днес...слушам рок,ако трябва да съм искрена,но той остана и ще е винаги в мен,докато не дойде и моето време.Критиката е градивна в случая,да се замислим,разбирай го,както искаш...За теб специално,обаче имам нещо,за да не ме атакуваш повече:)-Критиците мила са,като евнусите,знаят какво,трябва да правят,но не могат"!

22

Р@до

преди 14 години

Много ми е любопитно дали бихте били съгласни ако някоя българска звезда ви предложи пари за да преспи с детето ви ? Защото ако си спомните точно това е правеше "светецът" Майкъл. Цялата церемония беше една пародия аз не знаех на концерт ли съм или на погрние. Всяка звезда се надпреварваше кой колко е бил познат с Джекън(жалка работа).Нека не си заравяме главата в земята като щрауси и да си признаем ,че Майкъл Джексън си имаше сериозни психични отклонения.

21

Анонимен

преди 14 години

Майкъл Джексън всъщност не е кой знае какъв певец.вярно го докарва откъм сценични ефекти, умее да се кълчи и блещи, забавен е.но ако трябва да се сравни с един истински певец, Лучано Павароти напримерняма шанс.

20

някой

преди 14 години

***..това са братята му!

19

no name

преди 14 години

ужас! отвратителна статия! как можете да осквернявате паметта на такъв велик човек???? добре, че нашите само са я превели, и това не е тяхно мнение! дано душата на Майкъл Джексън намери покой там, в Рая! дано прости и на тези, които дори и след смъртта му, продължават да бъдат все така лицемерни :((((((((

18

някой

преди 14 години

А БРЕ...Ю БРЕ...ти да не си някъде по къра..БРЕ?И не споменавай божието име без повод...защото е гряхИ *** се кланяй другаде,щом не ти харесва темата..защо трябва да плюваш?Като е толкова просто вземи танцувай и пей да те видя до къде ще стигнеш БРЕ??

17

Анонимен

преди 14 години

ти що не си четеш библията и не се занимаваш с Майкъл Джескън

16

Фенка

преди 14 години

Пак прочети статията, ако обичаш!!! Още по-внимателно!

15

някой

преди 14 години

П.СЗнаеш ли какво е Heal the World Foundation ???

14

преди 14 години

Четох много внимателно.Сега съм на 30г.,а от дете го харесвам,слушам и съм се интересувала за всичко около него...дори бях влюбена,като ученичка в него:)Това е мнение,което приемам,защото растейки се научих да приемам и друга позиция,мнение,когато е обосновано.Не е срещу Майкъл,а срещу целия лицемерен свят към тези,който го харесваха и другите,който не го.Премерен сарказъм към фамилия Джексън,защото те изглежда не са семейство за съжаление,най-вече към тях!Почивай в мир Майкъл!

13

някой

преди 14 години

Ама ти си бил по умен и от тоя дето е написал тази гениално *** статия:)Вземи прочети какво е правил през последните 10-15 години..погледай малко от концертите му..и спри да драскаш ей така просто за да си в поста...не можахте да разберете,че много хора трупаха пари на негов груб,а и продължават да го правят...толкова пошла статия скоро не бях чел!Върха на тъпотията и нереалното мислене!!!!

12

rianna

преди 14 години

Майкъл Джексън си е Майкъл Джексън!Той завинаги ще остане в нашите сърца!А на този който е писал статийката му пожелавам да стане по-бетер от Майкъл Джексън!!!

11

ОФФ

преди 14 години

Щом е педофил , защо го оправдаха?Само го преследваха разни кърлежи, търсещи лесно забогатяване.Те са *** , първо защото ни лишиха от много стойностно негово творчество, което можеше да бъде издадено, вместо да се мъчи човека с тях по съдилищата!Второ защото Майкъл , преди да го разорят и да му съсипят психиката, е дал толкова много пари за благотворителност и то за деца , че ти е бедна фантазията неудачнико мижав!

10

Анонимен

преди 14 години

Феномена Майкъл Джексън 0:)в какво точно е феномен бре ?певец като всеки друг, има много по-добри от него.танцьор - да, но и танцьори има многоа може би е феномен със избелената си кожа и залепения нос?или с ръкавицата с лампички :)Боожее колко заблудени *** има по света, Божеее!"Не си създавайте идоли и не им се кланяйте тук на земата" така пише в Библията.Хора феномени няма, може би единствено Ванга беше феномен, мир на праха и.

9

lokster

преди 14 години

Майкъл Джаксън е педофил. Колкото и да го изкарват светец, знаем че беше съден, и знаем и как се отърва - чрез извънсъдебно споразумение, демек - законен подкуп...Феновете да ме извиняват, но не е чак толкова чист и свят колкото го изкарват. А не е и толкова уникален. Общо взето последните 10-15 години беше известен с това че се казва Майкъл Джаксън, а не с музиката си...Голямо нещо, няма що...

8

pl

преди 14 години

Mislq che vseki edin ot tiq si plashta na opredeleni hora za da stane izvesten i v edin moment te kato kajat dotam i krai sus zxezdata.Zabravih ana nikol smit

7

Фенка

преди 14 години

Тая гледна точка авторката може да си я завре ... Начетохме се на глупости, нагледахме се на извратено мислене, на плюнки срещу феномена Майкъл Джаксън и какво ли още не. Много моля такива скопени статии да не бъдат публикувани! Това е поредната подигравка на пишещи ***, които търсят сензация и внимание. F.U.C.K O.F.F!

6

pl

преди 14 години

Maikal Jeksan sega v ada zadeto mu se poklanqt horata kato na Bog a toi e chovek kato nas greshen ne e Bog.Chudq se kak vsichki pdobni ekzemplqri umirat gore dolu po edin i sushti nachi(merilin monro-hapcheta,elvis presli-hapcheta.brus li-hapcheta,david karadaine-ubit,kurt kobain-samoubil se,brandon lii-ubit).Milq che masonite igraqt rolq v cqlata taq rabota.

5

Анонимен

преди 14 години

Лелее горкия Майкълцял живот се мъчи да се направи бял, за бели жени се женеше та бели деца да му родят.сега ако види какви *** му носят ковчега....малиии...