107

Да гласуваме!

преди 15 години

Нека всички достойни БЪЛГАРИ да гласуват за България !!! Нека всички прогоним тези мизерници от управлението и съществуването им в нашата държава! Трябва ни стабилна организация,митинги..АТАКААА

106

az

преди 15 години

стига само си пишеме и се ядосваме.излезте вси4ки да гласуваме.

105

MihaiL

преди 15 години

С тоя начин на мислене освен да береш тютюн за агата си друг *** от теб не става.Искам да срещеш някой Българин и да му кажеш ей това в очите.Много скоро ще се лее кръв заради такива като теб ще загинат и невинни.Не си играйте с търпимоста и достойнството на истинските Българи.

104

57387

преди 15 години

Оставете тея амуджи... Тях ги е яд че незнят какви са всъщност.-----------------------------------------------В България им викаме - ***,в Турция им викат - Българи----------------------------------------------Оставете ги, те злобеят понеже са отритнати от всички, дори и тяхната "родина майка"... хахаха Палячовци!

103

turski ezik

преди 15 години

stignali ste pod krivata kru6a dobre 4e navremeto osmanskata imperiq e napravila ne6to tuk 4e ottogava nasam ni6to nqmate

102

no name

преди 15 години

България е една от най-старите и велики държави.. Разпростирала се е на четири морета..докато Турция въобще не е съществувала на този свят ! Българите са велик народ,защото са се съхранили и днес вие..турците сте управлявани от нас ! Яд ви е,че никой никъде не ви иска.. Да,всички ВИ МРАЗИМ !

101

Анонимен

преди 15 години

Докато не стане една гражданска война и да ги изгоним тея шалвари от тука, няма как да стане. Мръсни гадни фанатици.

100

Анонимен

преди 15 години

Ето виждате ли до къде стигнахме, да наглеят.. Вървете ги изколете тея ***... Ето ви толерантност сега... На ви, ДПС, А? Манга.ли!!!

99

анонимен

преди 15 години

БРАВО 80 !!! Сегашното положение в България показва,че историята ни отново се повтаря,но със съвременните средства на информационно затъмнение и дезинформация !! БЪЛГАРИНО,единствената партия,която се бори за етническото запазване на българщината,това е АТАКА !Всички останали само говорят за икономически ръст и евроспонсориране!Никой от тях не казва нищо за БЪЛГАРИТЕ В УСЛОВИЯ НА ГЕНОЦИД !! Помислете !!!!!!

98

Georgi Georgiev

преди 15 години

Vremenata se promenqt, Rakovski go e kazal dobre togava, no sega vmesto nazad, napred da poglednem, kakvo ni ochakva, nito edna partia s etnicheska osnova v evropa ne e bila na vlast v nito edna durjava, vreme e da kajem kakvi sme i kakvi iskame da budem, no bez da obijdame, nasajdame omraza, a s volq i edinstvo, taka kakto te doidoxa na vlast...samp taka shte uspeem da izlezem ot dupkata v koqto sme vlezli i samo taka shte ni zapomnqt kato mudur i neslomim bulgarski narod!!!

97

Турците ВЪН!

преди 15 години

"стига" като си готов да дадеш живота си за "майка Турция", ВЪН от България..! Нямате място тук..просто така ви е угодно,да живеете на готово и само да искате права. Вие нямате права,нито право на глас за това кой ще управлява България. Турците, гадните помаци и *** дърпат държавата ни назад.. ВЪН от България!!!!!!!!!!!!

96

MihaiL

преди 15 години

Мислиш ли че някой ще ти обърне внимание като говориш на турски или на какъвто и да е друг език.ОФИЦИАЛНИЯТ ПИСМЕН И РАЗГОВОРЕН ЕЗИК В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Е БЪЛГАРСКИЯ!!! ако ще и на старо турски да си говориш и на арабски и какъвто и да е на нас не ни дреме щото много по добре си се разбираме на български,а ти много добре знаеш къде може да общуваш с твоя майчин език.ама проблема е че и там не ви искат от край време

95

Ха сега !

преди 15 години

Четете ли ?! Вече ще ни карат и в българските форуми на турски да пишем ! Сега разбрахте ли, че добрите ви обикновени турци нямат никакво намерение да учат по-добре българския, а искат да накарат нас да учим турски ! Хубаво си отворете очите братя българи, защото, ако още ги търпим това ни чака ! ...

94

Анонимен

преди 15 години

Махайте се от България!!! Вън Турците от България!!! Добре ви беше подредил Т. Живков, жалко че не успя до каря да ви изсели от тук.

93

стига

преди 15 години

стига плюйте турците мноо ясно че ще гледат към турция тя им е родина майка бих си дал живота за турция

92

таркан

преди 15 години

булгарите все още не са европейци все оше немогат да приемат че управлява най-добрия

91

до Бо:

преди 15 години

Само заради Доган ли намразваме обикновените турци ? Само той ли е виновен ? Ами кой гласува за Доган ? Кой го избира всеки път и кой ходи под строй до урните ? Аз ли ?! Само Доган ли е виновен, че "обикновените турци" мразят България и българите и очите им все към Турция гледат ?! Само той, така ли ?! Те горките са добрички и хрисими, ама тоя Доган ги прави такива ! Айде бегай се скрий някъде с манипулациите си ! Какъвто е Доган, такива са и всички турци и турчеещи се у нас - нагли и коварни !

90

26228

преди 15 години

По-скоро, като ВАС втори няма... Необразовани селяни, мизерстващи за единия комат хляб, сляпо и единодушно продали душата си на тоя *** - Ахмед Доган!!!

89

metodi

преди 15 години

po dobre dogan otkolkoto borisov

88

Васил Митов

преди 15 години

Ако искаш някой да ти отговори НОМЕР #86 (222) напиши си името, иначе няма КЪМ КОГО ДА СЕ ОБЪРНА!