142

Анонимен

преди 15 години

Как според вас да отговоря на детето си като ме пита: - Тате какви са тези хора на парада?Да му кажа: - Тези се таковат отзад синко.Така ли?Мръсни *** не развращавайте децата ни, скрийте се някъде не парадирайте, разбирам че сте болни, извратени, не е необходимо да го показвате по улиците.

141

Радо

преди 15 години

Пляс, пляс ***...Плас, пляс ***...Коктейл ***...

140

питаща

преди 15 години

Каква е идеята на тези гей-паради??? Какво ни интересува нас кой какви предпочитания има в леглото?? Това е много лично нещо. ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ПАРАДИРА с това дали обичаш орален секс, стандартен, с мъж, жена или какви пози обичаш?? Единствения резул;тат е провокиране на обществото, дразненето му, предизвикването на безредици. Трябва да не са разрешени такива прояви, тъй като нямат място в рамките на определението за обществен парад или каквато и да била обществена проява.

139

Анонимен

преди 15 години

всички *** в Турция там повече ги уважават,тук не ве искаме

138

Жоро

преди 15 години

що не идат да си правят *** паради на някое *** място, където да няма нормални хора инай-вече деца да ги гледат?

137

Анонимен

преди 15 години

Гей парад ли ще има пак :)ехааа къв бой ще ядат пак мръсните ***.извратените типове са за психото, тръгнали парад да правят.

136

Respect!!!

преди 15 години

Амин!!! :-)

135

sunny

преди 15 години

До Respect!!! и NobodyНе се притеснявайте. Докато има полове, хич НЕ МИ ПУКА дали *** са повече или по-малко...Спокойно

134

Nobody

преди 15 години

Изобщо, имаше навремето надпис в една градска тоалетна - "Като станем болшинство, ще видим кой е обратен!!!"Да не дава Господ....

133

Respect!!!

преди 15 години

ама как да ходим НИЕ хетеросексуалните на парад,като ставаме все по-малко???И като толерантността винаги е за ***,хомосексуалисти и прочие напаст,които никога не са доволни въпреки това...

132

Петков

преди 15 години

Парадиращите хомосексуалисти са най-нахалните същества. Не стига че получават безкрайна толерантност в обществото, ами и недоволни. Кой ви дискриминира, да не би токът да ви е по-скъп или наливате по-скъп бензин, да не би да не ви дават да ставате депутати и т.н. После хич и не се чудете, защо нормалните хора ви скачат на провокациите. Цяла година се радваме на пълно спокойствие и чак сега, като почнете с парадчетата ще се изядем по форумите. Само вижте кой е с най-агресивния език! Може би Боби?

131

Nobody

преди 15 години

Да се харчат пари за охрана на мероприятия в момент, в който с тях може да се закърпят част от заплатите на същите тея, дето запушиха София онзи ден??? Дай да не го обръщаме на червените/ченгетата и прочие, понеже темата е за гейовете - та познавам достатъчно гейове за да ти твърдя, че колкото по-протестиращ, шарен и "дискриминиран" е един гей, толкова по-вероятно е да е от тея, дето не търсят толерантност, а "мамо, дават ме по телевизора!!!" Истинските гейове през това време си се обичат :)

130

sunny

преди 15 години

До Hetero Много добре разсъждаваш, радвам се че има и ще има умни и нормални хетеросексуални момичета като тебе.

129

antidottttt

преди 15 години

Mного добре казано!!! :-)

128

Аман от силова налаг

преди 15 години

Пeдeрacтите са едно, приемането на пeдepaстията като нещо нормално е съвсем друго! Всички врякат колко проблемно е бъдещето на деца на разведени родители, но срамежливо си бъркат в носа, когато трябва да отговорят на въпроса нормално ли е на брадат пръч в бикини и с лула да му се вика мамо! И как всички деца са уязвими от въздействие на улицата, озоновата дупка, нефтените разливи, кока-колата и хамбургерите, комп. игри, цените на марулята,само не от еднополовите бракове!

127

SirT

преди 15 години

Парада ще води Гей Станишев ;)

126

Мацурана

преди 15 години

до GoshoНай-после някой да напише нещо смислено и интелигентно

125

същия

преди 15 години

За келяви кратуни ДЪРВОТО е лекарството!:))

124

Gosho

преди 15 години

Боб, ти или си ***, или си провокатор :)С тези си "гениални идеи" и откровена враждебност обезмисляш целия смисъл на парада. Искаш толерантност а се зъбиш.Лапай пи6ки на воля, живей както си искаш- не виждам как някой те дискриминира.В мятането на полу-голи *** ли се изразява вашата "интелегентност"," възвишеност,"открехнатост","европейщина"? Според мен гей парад може да има, но за вас е най-добре той да е с нормално облечени хора ,държащи се човешки- така ще постигнете целите си.

123

antidottttt

преди 15 години

Хора,не обръщайте внимание на провокациите на хомосбърканяка - той сигурно получава ерекция на ануса,като чете коментарите на подразнените от наглостта му хора.Убийте простака с мълчание!!!