13

преди 15 години

Това ли са професионалистите ТИ, с морал и етика ..........

12

преди 15 години

No 4: Много правилно! Става въпрос за частно парти. Хайде сега да почнем да търсим сметка на всички, които са си празнували рождените дни на 30-ти Май.Журналистите да дръпнат малко юздите!

11

преди 15 години

Тука не става въпрос за Гошо от 2-я етаж, който в деня на траур пие ракия и е надънил планета, нито за пешо студента, който въпреки траура е било петък и трябва да се *** на дискотека! Иде реч за държавни мъже, които трябва да дават пример! Неприятно е, ама като си висш служител като трябва и ще си отложиш юбилея. В това да си отгоре не трябва да има само дивиденти и лапане, а трябва и пример да се дава.

10

преди 15 години

Що не вземете да я махнете тая статия? Само дразните хората!

9

преди 15 години

Що Бате ви Бойко не се изказа така пламенно за насила взетите деца. Е тоя няма спирка...а неговите емисари по малките градове разправят на предизборните срещи , че щял да оправи страната с помощта на полицията , щото му имали доверие .....сещай се със сила и диктатура, кога каже той яжте-ядем, пийте-пием....и всичко друго. Ей голям ненормалник.....разбрахме, че може да разваля, обаче не разбрахме как оправя!!!

8

Bate Stanio Garvana

преди 15 години

Платените червени списачи много рано сте станали да защитавате господарите си. Явно добри заплатки взимате за форумния ПР. А за случката нищо чудно няма, нищо не се е променило от 60 години на сам червената гавра е една и съща но под различни форми.

7

преди 15 години

Да се бяха снимали с труповете на загиналите.***

6

преди 15 години

войко е обиден, че са го пренебрегнал.и, затова реагира така остро.

5

преди 15 години

какво им пречи,нали не са техни роднини.Преди години имаше подобен случай

4

007

преди 15 години

" припомня, че правителството се обърна официално с молба към всички граждани, общини и политически партии да отменят планираните публични концерти и увеселителни прояви заради националният траур на 29 май."Колкото и да ги недолюбвам отбелязвам,че мероприятието не е публично,а частно!Да не си празнува юбилея ли човечеца?

3

преди 15 години

е, то затова няма пари за обикновен Ушев... пий сине :)

2

преди 15 години

Голяма работа! Хайде оставете хората намира най-сетне. Аман!

1

преди 15 години

И тъй като гладните журналистчета не били поканени се заканили да оплюят публично мероприятието, щото гроздето било кисело.