173

jiko

преди 15 години

se misli za polu-bog ili neshto takova..losho chovek kato se izvisi kat edin sokol, che padaneto e otvisoko

172

преди 15 години

Той... и летяща чиния чух, че искал....ама още няма :)

171

MAIKATI

преди 15 години

shta *ba v dogano neshtastnika , samo sa naduhvash ko si shtql da napraish shte mi napraish edin ***

170

Asparukh

преди 15 години

BALGARI,GLASUVAYTE ZA DOGAN,DAJE GO NAPRAVETE PREZIDENT..SAMO TAM E PROGRESAT...YOZAL BESHE KYURT,STANA PREMİER İ PREZİDENT,PO NEGOVO VREME TURCIYA NAPREDNA S 50 GODINI,A VIJTE I OBAMA,VAV VASHITE OCHI TOY SASHTO NE TRYABVASHE NALI KRATUNI ????????!!!!!!!!!!

169

преди 15 години

Та темата е за Дог и ролята му в българската политика.За Македония не му е тук мястото.Има нещо от "Приказка за стълбата".Ояде се, широко му около задните части и дири признание.Виждате ли, значи, трябва да сте щастливи оти не извадих калъчката.Може да се признае в началния период, че се даде политически израз на изява на една общност и не се допуснаха ужасии. Изигра си ролята Догане, никой няма да те закача, има по-достойни хора - някой Октай, Тахир и др. Отивай си и рахат да си, гледай си яхтичките и курволячетата.Напълно заслужен отдих.

168

преди 15 години

Продължават да му дърпат конците на тоя:) Макар и вечно пиян, успяват някак си да го задвижат. Само се чудя дали не му казват и в Парламента да не ходи на работа? А бе, жив ли е Доган и не са ли вкарали в играта някой негов двойник?!

167

TT

преди 15 години

:):).... :( Ако съкратим цялото човечество до едно село със 100 житeли, запазвайки пропорционалните съотношения, ето как ще изглежда населението на това село:57 азиатци21 еевропейци14 американци (северни и южни)8 африканци 52 жени48 мъже 70 цветнокожи30 бели 89 хетеросексуални11 хомосексуални 6 души ще владеят 59% от цялото световно богатство и всичките ще са от САЩ80 ще имат лоши жилищни условия70 ще бъдат неграмотни50 ще бъдат недохранени1 ще умре2 ще се родят1 ще има компютър1 (само един) ще има висше образование Ако погледнеш на света от тази гледна точка, се вижда каква необходимост имаме от солидарност, разбирателство, търпимост и образование. Помисли за това. Ако тази сутрин си се събудил здрав, ти си по-щастлив от 1 милион хора, които няма да доживеят до другата седмица.Ако никога не си преживял война,самотата на загворническата килия, агонията на мъчениятаили глад,ти си по-щастлив от 500 милиона души на този свят. Ако можеш да влезеш в църква (джамия) без страх от затвор или смърт, ти си по-щастлив от 3 милиарда души на този свят.Ако в твоя хладилник има храна,облечен и обут си,имаш креват и покрив над главата си,ти си по-богат от 75% от хората на света. Ако имаш банкова сметка, пари в портфейла и малко дребни в касичката,ти принадлежиш към тези 8% от хората на земята, които са обезпечени. Ако четеш този текст, ти си двойно по-благословен защото:1. някой се е сетил за теб;2. не принадлежиш към тези 2 милиарда души, коита не могат да четат3. и... ти имаш компютър! Както някой е казал:"- работи, все едно нямаш нужда от пари,- обичай, все едно никой никога не те е наранявал,- танцувай, все едно никой не те гледа,- пей, все една никой не те чува, - живей, все едно на земята е рай."

166

Еран

преди 15 години

Колко великодушен бил агент Сава... Как по-рано не знаехме, че без неговото сияние няма живот. Но един път агент - цял живот ***.

165

преди 15 години

бедността никога не е изолирана.тя върви успоредно и е немислима без мързел,завист,злоба,мърлявщина,апатия,ненавист,алч ност,ненаситност,изолация,страх,анонимност,налудни чави мисли,строга религиозност,параноя,издигане в култ на идеи или личности,обсебващи мисли.

164

Asparukh

преди 15 години

"народ който е покорявал Европа "-Кучето си лае-кервана си върви...xa xa xa..........Koy vi povyarva.............

163

Спиро

преди 15 години

Меди е обикновен тарикат и крадец от ДС. Никога и нищо политически важно за България, не е зависело наистина от него.Че има неистово желание да се прави на велик политик си е негов проблем, но още по-голям е проблема на които не гласуват.Затова излезте и гласувайте! Пък за това "поколението обучени млади политици" си има списък...

162

Топуз

преди 15 години

Май никой не забеляза, че този "радетел" за мир в България отвреме навреме прави точно такива изказвания и плаши какво щяло да стане ако не бил той! Иска да си живее, краде и говори спокойно, затова, за да му се обръща внимание, пусне в медиите някое и друго такова изказване, да се знае, че е тук и дърпа конците, че е голямата работа! Служил съм 2 години в Кърджали по време на възродителния процес, имам преки впечатления от турците там и мога да ви кажа само няколко неща - това са хора работяги, свикнали на тежка ежедневна работа, но политиката тотално обърка битието им, както по време на Живков, така и после, те самите го знаят, знаят и какво е да им играе тоягата по гърба и точно това използва този долен *** Доган, но нямат алтернатива, все пак са обединени на верска основа, съдете сами какво им остава, аз бих ги призовал да гласуват за личности, а не за бивши агенти на ДС, България трябва да е над всичко! Живи и здрави!

161

преди 15 години

Доган се мисли за Господ и за по-велик от Буш, Путин, Обама и Медведев взети заедно. Баси ***.

160

choko i boko

преди 15 години

Поне 100000лв. годишен доход. Това са мойте критерий за богатство.

159

sunny

преди 15 години

Хей, не му се вързвайте на това ***. Достатъчно е да сме единни и всички да гласуваме, за да го махнем от голямата политика. Тогава той ще си намери майстора. Няма да го опазят и всичките му бодигардове, които го пазят от "народната любов"...Спокойно

158

преди 15 години

КАК МОЖЕ ИЗОБЩО ДА МУ МИНАВАТ ПОДОБНИ МИСЛИ И ДА ЗАПЛАШВА ТАКА?!!САМО СДС!

157

Ники

преди 15 години

я кажете , какви са вашите критерии за бедност?

156

Stratford

преди 15 години

Уж е най-големият "борец" за етническия мир, а не е спрял да заплашва и да размахва точно тази карта. То не бяха намеци, подхвърляния и най-директни заплахи: "И ние можем да извадим секирата"..Помните ли когато го каза това? Айде вижте го сега великият "миротворец" пак какви ги плещи. Из.род мръсен

155

преди 15 години

Щом Доган си мисли ,че един мошеник като него може да промени съдбата на древен народ който е покорявал Европа -не ти мошенико България промени твоята съдба и на всички като теб със своята толерантност и добрина с ти даде всички блага а децата на тия които са си дали труда и кръвта да тънат в мизерия -внимавай господин голям *** политик България е малко море но е дълбоко и май знаеш какво крие отдолу хитрецо и не плаши никого готови сме да те заведем на оня справедлив съд който заслужаваш!!!

154

преди 15 години

те бедните затова са бедни,толкова им стига акъла.и няма нужда да ги мразиш.тях господ ги е наказал вече.