99

nqma

преди 15 години

Kmeta Bashev kak sie napravil takava skupa kushta s izolacia ne mi e qsno,tva kato gledam nai malko 30-40 hilqdi leva struva samo izolaciata,ot kade ima tolkova pari a susednite ushti do neq sa nekvi poruteni

98

преди 15 години

А ако това,за което обвиняват кметът и учителят е вярно,не мислиш ли,че трябва да се вземат някакви мерки ? То хубаво ще живеем в мир,ама нали се сещаш,че трябва да сме равнопоставени и всеки да има собствена свобода. А не някакви мюсолмански фанатици да казват на хората как да се обличат и да ги учат на религия !

97

Diko

преди 15 години

Awe ei *** Prokleti Talibani shi maiakta na vsi4ki we Taz pak ciganka prokleta kvo sa oplakva kato ne razbira bg zakonite da si otivat tam ot kadeto sa doshli (India) :DDD Kmet *** za prav pat 4uvam am to oshte malko im ostava Ataka kato se ka4i vsi4ki shte gi progonqt TALIBANITE !!!!!!

96

преди 15 години

Всеки е свободен и може да си прави каквото иска (стига да не пречи на останалите хора) ! Това си е чист геноцид над християните в онзи край ! Писна ми да се съобразявам с *** винаги ! Тези джамии пречат на хората ! Не може ли кротко и спокойно да си изповядвате религията,а не да викате от минаретата като луди !?! "Обезпокоени сме от отношението на определени институции и политици към мюсюлманската общност."Стига сте се правили на светци ! Само аллах и *** са ви в главата..

95

земеделец

преди 15 години

Проблемът със *** аа.. така де турците е доста наболял , но плодът от тази вражда още не е е узрял , скоро време и това ще стане и ще бъдат отнесени тея *** ли са турци ли са кви са не ги знам като куцо пиле домат ама айде Ние БЪЛГАРИТЕ сме толерантни но всяко нещо има граница , и тея *** си мислят че ще търпим , сега те сами си вкарват автогола като се правят на света вода ненапита но в най скоро време ще излезе всичко на яве и целият гняв на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ще се изсипе върху тях ! Да живее България!!!!!!!!!!!!!!!!!

94

преди 15 години

В IX век българите приеха три различни религиозни доктрини. Тогава тяхната философия гласеше: "Ако тръгнем вкупом да търсим истината, можем вкупом да попаднем на зло. Затова нека приемем и доразвием християнството, мохамеданството и юдаизма. Но винаги ще помним, че Бог е един и вечен, тъй както ние сме единни в името си българско, и затова сме вечни!"

93

shadi privurjenika n

преди 15 години

Вий за ко се имате ве Рибново???Тука не е Турция върете там пейте *** песни не тука в България!!!ПАРТИЯ АТАКА Е НАЙ-ВЕЛИКАТА!!!

92

преди 15 години

ама че и знае ченето на тая бе... тцтцтцтц ей айде марш от България, вече прекаляват. Като тормозите хората, не ви пука, ама вас каот изтормозят. Що в нас не дойдат качулки, а?

91

предпочитам да не по

преди 15 години

"Ще сезираме държавните ни ръководители". Интересно ръководителите на коя държава имат предвид. Понеже това "ни" може да значи много.

90

бесен

преди 15 години

"Престъпниците се хващат на местопрестъплението и с веществени доказателства."МНОГО СЪЩЕСТВЕНО ВЕЩЕСТВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО Е ГРЪМОГЛАСНИЯ ПРИЗИВ ПО МЕГАФОНА ОТ МИНАРЕТО.Аз като българин не мога да зная, неразбирайки незадължителния за страната ни "език на Аллаха" какво призовава той религиозните. Защо не го подвикват на БЪЛГАРСКИ? Нали всички български граждани са ДЛЪЖНИ да знаят езика на страната си. Птиемам за себе си, че това е тайно послание за разправа с българите и толкоз. Ако нев искат да са подозирани, да си махнат мегафоните и да провеждат богослуженията само вътре в джамиите, а не на площадите. Селските улици не са храмове и на мен като български гражданин ми е обидно да прокламират на открито чужда вяра! Настоявам да се пресече с механизмите на закона и правосъдието това откровено гаврене с Конституцията и правата на неислямоизповядащите!

89

преди 15 години

Бойко ще я довърши тая наша продажна държавица

88

преди 15 години

коя е твоята държава,Турция ? щото нещо като на турче пишеш,щом плюеш АТАКА.....

87

преди 15 години

Напротив 86-ти, нацията ни е по-единна от всякога, а ти май слушаш внушенията на Болен прекалено много.

86

преди 15 години

Идват много тежки дни за българската държавност и цялост. Разпадът ни вече е в ход!!!

85

София

преди 15 години

Сега и безверие,а ? Браво ! Модернизмът ни завладява....Няма господ,няма морал....момиченцата на по 10-13 години се събличат голи по дискотеките, 19 годишни момчета убиват безнаказано..... Браво .... На къде върви България се чудя..... Надявам се някога ,когато имам деца, да не бъдат свидетели на това,на което съм аз сега.... Жалко...

84

преди 15 години

От кога си точат ножовите в тези краища, а чак сега ли ги откриха!? Всичко е активно червено-ДС мероприятие за отклоняване на вниманието на Българите!

83

преди 15 години

И Яне е Болен са ефтини популисти, но добре е за обществото че се говори по тези теми. По-добре е да говорим по деликатните теми, отколкото да ги отбягваме и да се създава скрито напрежение.

82

преди 15 години

Има нещо повече тука! Децата говорят едно учителия и кмета(Ахмед- име на кмет на Българско село в 21 век) говорят друго и ДАНС нищо не открива?! Е какво стана сега?!От друга страна според България и всички села,градове в България трябва да се управляват от Българи!!! Ще ме прощавате ама аз вярвам на децата, защото те не им трябва да лъжат, а това са деца на по 12-13... (Ако сте гледали новините по Нова ще знаете за кои деца става дума) ...

81

преди 15 години

Аз искам да живея в мир със съседите си.

80

BANDERA ROSA

преди 15 години

Точно така 65, това са политически поръчки за омаскаряване на неудобни и си е чисто активно мероприятие, в стил ДС.