43

Caleb

преди 15 години

Като малък съм изгледал десетки филми с брутално насилие, на 9-годишна възраст вече играех Doom редовно... ама до ден днешен не ми е минало през ума да посегна на някого.Семейството! Ето от там започва всичко!

42

преди 15 години

Абе, кво става в тая държава, ние американците ги задминахме вече, вчера накълцана жена във Варна, днес 15 годишна лапития, утре какво - цяла детска градина ли?! До къде я докарахме:(

41

преди 15 години

До момента в който се СПРЕ излъчването на американски ОПАДЪЧНИ *** и ОЛИГОФРЕНСКИ филми по ТВ-то, които са 99% от това, което се излъчва по телевизия ще продължават тези кланета и убийства. АБе хора помислете малко, тези деца отрастват само с тези филми, с убийства и извращения. НЕ СЕ ЧУДЕТЕ! Само вижте в САЩ какво става в училищата и така нат.

40

преди 15 години

Пак ли в перник ????? Какво им става на тея от перник

39

kkkk

преди 15 години

Господи, защо ни наказа с толкова дива омраза???Какво става в тази страна??? Какво???

38

преди 15 години

На младежта нищо не и става... Всяко следствие си има причина и всяка причина има следствие. Нека родителите си дадат сметка как възпитават децата си.

37

преди 15 години

Ne e vinoven tozi koito qde zelnika....

36

Caleb

преди 15 години

Наблюдаваме един типичен феномен при жестоките убийства: имитацията!Този случай за мене си е чисто копиране на случая с Кристин & Кристиян - същият сюжет, различни герои."Всичко това се е случвало преди, и ще се случи отново."

35

Хаджи Генчо

преди 15 години

Не са виновни игрите и филмите. И аз съм играл и гледал. Виновни са тези родители обаче, които остават децата единствено с това да общуват. Тогава то възприема тази виртуалност за реалност. Няма го личния пример.

34

дедо поп

преди 15 години

Бог да го прости момчето!!!Ми май то всеки ден за съжаление стават такива тъпотии -ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ на младите хора!!!Тва са остатъците от МИЛИТЕ РОДНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ДЕРИБЕЙ следващи програмата на ЦРУ за смилане и съсипване на икономиките на вечният враг !!!Никва стратегия за развитието на БЪЛГАРИЯэ води до ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ НА ДАДЕНА ТЕРИТОРИЯ ПЛЮС малограмотност и никви човешки задръжки!!!

33

Хаджи Генчо

преди 15 години

И стига с тея оправдания за държавата.ДЪРЖАВАТА не е някакво същество битуващо някъде около нас, което да ни оправя и вкарва в пътя. Държавата - това сме ние. Аз, ти, той и т.н. Ние трябва да си вкараме държавата в пътя. И това започва от най-дребните и елементарни неща.

32

преди 15 години

Само да уточня не съм родител :) Но като бях по малък ги нямаше тея забавления и не ни се пълнеха главите със разни Рамбовци или със CS-games ;)

31

Caleb

преди 15 години

Цялата вина е на родителите - е това е истината.Можеш да държиш едно дете колкото си искаш далеч от "лошите" филми и "лошата" музика, но щом родителите са диваци то и то ще стане дивак като порасне.Добрите хора произлизат само от добри семейства!

30

преди 15 години

Спокойно.. това е само началото.. иде апокалипсис.. не обръщайте внимание на такива новини!

29

Хаджи Генчо

преди 15 години

Може да ви звучи смешно, но имаше един лозунг по времето на соц-а, че "семейството е най-малката градивна частица на обществото". "Болни" семейства - "болно" общество. Който може да мисли, ще си направи изводите. Децата не са виновни, такива сме ги направили или по-скоро оставили сме ги да станат. Безхаберието на родителите роди безхаберието на обществото. А тази болест е трудно лечима. И дълго....

28

преди 15 години

Хората изтрещяха нацяло, май Нострадамус ще излезе прав.За всичко са виновни ония *** горе.

27

преди 15 години

Така сте си възпитали децата бе, кое ви учудва? Щом убиеца го е направил, значи го възприема като нещо нормално - искал го, направил го! Нали искахте свобода и демокрация - ето ви ги!

26

azyt

преди 15 години

Ооо и по времето на комунизма имаше такива неща,и още как!Само дето всичко се криеше(както се криеха инвалидите и не се пускаха по улиците,за да не се накърни идеала за "здравото комунистическо семейство")!Разликата е,че тогава такива неща се научаваха само от слухове,контролираните медии не допускаха такива новини!А че ги имаше...имаше ги и още как!И тогава колеха(имаше заклани таксиджии,изхвърлени от колите им)и тогава изхвърляха от терасите(една известна говорителка беше убита лично от сина на обичния ти Бай ***(пардон Бай Тошо)!Имаше убити старици за по 5лв. и т.н.Имаше изнасилвания и отвличания,ама нямаше гластност драги ми защитнико на "онези"времена!

25

Caleb

преди 15 години

Пич, да си атеист, значи да не вярваш в суеверия и митологични измишльотини.Тая твоя религия, дето я рекламираш, е затрила повече хора и от най-голямото природно бедствие.И да, гордея се, че съм атеист :)

24

Caleb

преди 15 години

Това са оправданията на един провален родител. Все някой друг трябва да ти е виновен - я телевизията, я интернет, я видео игрите...