155

Noq^

преди 15 години

http:// . .com/sprete_da_ni_lujete/index.html

154

преди 15 години

песента е много по-разли4на от останалите и ще се хареса

153

преди 15 години

Европейците нямат никакъв вкус така че подобно изпълнение може и да им се хареса! А относно песента - не е лоша но само когато звучи на запис, на живо звучеше трагично!

152

Мартина

преди 15 години

Ей, я се съвземете и мислете с главите си, а не със задните си части. Гей бил...И к`во ако е гей?! Да не отива на конкурс Мъж на годината!?И тези, които пишат, че е гей да попитам, дали го знаят от личен опит и проба!? Защото ако е така, значи и пишещите против Краси и те са същите. Това, че има рядък глас, нетипичен за мъже, не го прави автоматично хомосексуалист.И песента е повече от хубава и интересна. Пожелавам му успех, защото ако той успее, това ще е положително и за България. И искрено се надявам да не ви чете простотията и избълваната злоба в сайта, че всеки един би се депресирал Аман бе, то бива да сме завистливи, бива, ама чак пък толкова...Ще се удавите в собствената си злоба бе, хора!

151

КауБойко

преди 15 години

От интерес влязах в сайта на този *** и прослушах песента. Лелееее. Ужас. Без коментар просто. Тайно се надявам този докато се разкарва с тенекето по себе си, да го откраднат *** и целия да го сдадат на вторични. Голям срам ще берем. ц ц

150

...........

преди 15 години

репетиция на симфоничен оркестър ..внезапно диригента пита един от цигуларите :- извинете , вие от колко години свирите на цигулка ?Поласкания цигулар отговаря :- От 10 години !А диригента учтиво му казва :- тогава е крайно наложително да спрете да свирите вече!:-) .............След толкова години "успешна кариера в България и САЩ" ако това са му възможностите на тоя Краси .........ами крайно време е да спре да пее !!!!!!!!

149

Tina

преди 15 години

Форумът изглежда така сякаш Марияна Попова е впрегнала целия комсомол да оплюва.И музикалният ни елит се изложи много като падна толкова ниско /може би в желанието си да помогне на "първата дама"/.Грозно е цялото това оплюване и обиди. Имайте малко повече култура.

148

radi

преди 15 години

... като наш Краси Аврамов. Казва се Витяс ими арт псевдонима му е този. Беше доста популярен там преди няколко години. Скоро не съм се интересувала. Сравнете неговите изпълнения с тези на нашето момче. Сложна била песента. Ами то от сложност чак не може да се изпълни. Хубава работа! Каква е тази композиция, която на живо звучи като какафония!? Да не би класическите симфонии да са по-прости?! Ама си звучат и на живо съвсем, както трябва...

147

dynamo

преди 15 години

Песента е добра, просто Краси е трябвало да остави изпълението на ИСТИНСКА оперна певица!!! Нищо лично, всеки мъж може да извади това, което той показва на живо, това НЕ Е пеене!!! Няма един чист цял тон! Това е имитация на женски вокал!!! Повтарям - песента не е лоша, просто изпълнителя трябва да приеме, че не може и да даде на истинска певица (оперна) да пее! Жалко ...

146

BLACK

преди 15 години

тук някои гледам се опитват да го оправдаят това арогантно некадърно гейче... мдааа...ще си позволя да се изкажа, защото познавам лицето Аврамов от много години...рядко срещано бездарие е това! И не ми излизайте с приказките за Америка и Европа , където е уж известен..пълна лъжа е това!!! Знаем какво е правил и къде е "пял"... Тук изцоцваше разни по-заможни лелки и завличал с много пари разни доверчиви хора, които са му помагали ( явно е успявал и на двата бряга да работи) и в Щатите е правил същото... Относно това ,че се е "развълнувал" и не е могъл да пее.... пфффф , щоза тъпотии? Кой артист не се вълнува ,излизайки на сцена??? Като не може да пее да не излиза и да се вълнува у тях!

145

.........

преди 15 години

Не знам дали заради корупцията и престъпноста ще ни изгонят от ЕС , но заради тоя *** сигурно ще го направят !! и ще включат "пеенето" му в списъка на забранените оръжия за масово поразяване !!

144

rEpuHka

преди 15 години

Ако това е българския вкус още веднъж се убеждавам, че има защо да ме е срам откъде идвам. Тоя е отвратителен до безобразие, трудно можеш да различиш дори от какъв пол е, песента е отвратителна ( може да е различна, но е ужасна - истинско изтезание за слуха)

143

anonymous

преди 15 години

На мен песента ми харесва. Единствената по различна от останалите бози като тази на оная крава Нора или шък на Графа и не знам още кой си. Друг е въпроса, че Аврамов трябва МНОГО да поработи за живото изпълнение, защото това, което чух звучеше ужасно.

142

...........

преди 15 години

"........защото тук от напрежение ли или нещо друго, на моменти гласа му се загуби." Ами да беше отишъл да го потърси тоя загубен глас , а ? Ти филма "Орекестър без име" гледал ли си ? С култовата реплика " ау , гласа ми нещо падна ....." и още по-култовия отговор " ами като ти е паднал , наведи се да си го потърсиш"

141

........

преди 15 години

Чалгата и алкохола не прощават!! Само слушатели увредени от злоупотреба със споменатите две неща , може да намерят нещо стойностно в изпълнението на евнуха Краси !!!!!!!Толкова фалшиво , толкова зловещо е виенето на тоя *** че ако наистина мразя някого ще го вържа и ще му пускам нонстоп квиченето на Аврамов .........и най-здравия човек ще издържи максимум 30-40 минути след което ще се самоубие чрез прехапване на езика

140

molivcho

преди 15 години

хайде всички плюещи първо да кажат кой им харесва, защото който и да спечели всички БГ са против. Ако е с малко-защо, ако е с много - защо с много

139

преди 15 години

Извинете,но но в сравнение с другите песни тази беше коренно различна. Всички бяха най-обикновени,скучни и дори с крадени мотиви. С нищо не можаха да ме грабнат ,а какво остава да грабнат зрителите небългари на Евровизия.Песента на Краси надмина като музика,текст и изпълнение дори "Вода" на Стунджи и Елица.Точно такъв песни е най-добре да бъдат на Евровизия от страната ни.Та нима смешниците ди джеи миналата година бяха на ниво? Бяха таратанци ! Съжалявам,но само песентна на Краси запомних от всички,нищо че по принцип не съм фен на такъв тип смесици на стилове.Надявам се ,че в Москва Краси ще я изпълни добре , защото тук от напрежение ли или нещо друго, на моменти гласа му се загуби.Колкото до мазните самозабравили се от славата ни величия,нека затаят злобата и завистта ,че не техните протежета успяха да са на мястото на Краси.Много гнусно говори за композитори и певци като Найден Андреев,Йорданка Христова, Стоян Янкулов и Кирил Маричков да зливат медиите с подобни протести за манипулиран вот на този конкурс.Успех на Краси в Москва,този успех ще бъде и за нас като бългаи ! ! !

138

zezo.blog.bg

преди 15 години

Песента не е нищо особено. Напълно безлична. Ако не беше избрана за Евровизия никой нямаше да и обърне и грам внимание. Точно това и ще стане в най-скоро време ако не се вземат мерки. И кво правим тогава? Много просто. Раздухваме насила скандал в медиите и то така, че и мъртвите да разберат. Оставяме го да втаса известно време и песента става "скандална". Чиста работа. Вече не е никаква песен, вече е скандална песен. Всякакви писаници по темата само помагат за "скандализирането" и.

137

kolio

преди 15 години

Хайде утре пред народното събрание на протест защото явно имаме много музикални критици и капацитети(злобарчета)

136

преди 15 години

Toia e pylen koshmar i glasa mu e sram za naciata... Mahaite go toia be,Toia e edno NEDORAZUMENIE!!