157

Пациент

преди 17 часа

Как разбра, че БРИКС е бъдещето на света, след като БРИКС все още не е показал кой знае какво като възможности? Кораба майка ли ти го каза?

156

Анонимен

преди 17 часа

До Анонимен 158 Не ти разбрах логиката. Какво те засяга тебе колко и какво население има в БРИКС? Ти в крайна сметка бял човек ли си или индус? Какво се надяваш да им продаваш на китайци и индийци - правец82 ли? Къде ти е логиката?

155

Анонимен

преди 17 часа

Никога нищо няма да излезе в брикса, Китай и Индия никога няма да се разберат за нищо, по исторически причини, плюс това е важно качеството, а не количеството. Притрябвали му на някой индийци, китайци и бразилци, смехотворно.

154

Анонимен

преди 17 часа

БРИКС са бившите колонизирани, санкционирани и ограбвани на което Запада дължи своето богатство. Явно вече се осъзнават и набират все по ускорен ръст /3+%/, докато запада крета около 1%. Явно тази тенденция ще се разширява и света ще трябва да се съобразява с това.

153

Анонимен

преди 17 часа

Възраждане , номер 12! Гласувайте оффце инак още Шиши и Боко вовеки веков!

152

Анонимен

преди 17 часа

Рашисткият платен предател костадинов ще гние в затвора, заедно с всички други кремълски слуги!

151

Анонимен

преди 17 часа

Другари българи сега на БРИКС ли ще виснете?

150

анонимен

преди 17 часа

Срамно е да си българин, толкова проst народ не съществува никъде на друго место на тази планета Земя ! Безсрамно българско племе, дори не може да се засрами от проsтотията си ! Приети сме в най-успешния съюз, а си искаме комунизмът от когото се оттървахме и вечно го плюехме когато бяхме в него и на Марс ако имаше живот никой нямаше да ми смята за живи същества ! Пещерняци сме и такива ще си останем от простотията която ни е в генът !

149

Анонимен

преди 17 часа

Самият факт, че нашите медии игнорират срещата в Казан,включително този сайт, показва страха от информираност, страха от знанието, показва и жестокия ботуш, който гази БЪлгария.В Татарстан са се събрали държавните глави на много страни, сред които Китай, Индия, ЮАР, Обединените арабнси емирства, Египет, Турция, Иран..... , присъства Гутереш.... нашите медии - зеро! Нямаше и инфиормации за срщата на страните от Югоизточна Азия, където бяха прдставтели и от САЩ, ЕС, Русия...Пълни ***.

148

Анонимен

преди 17 часа

Брюксел трябва да спре да шантажира и изнудва свободата на придвижване на стоки хора и капитали е достатъчно както и спазването на правата на малцинствата

147

Костя Спасатель

преди 17 часа

Ако не България, поне Максуда да влезе в БРИКС! :))))

146

Анонимен

преди 17 часа

До Анонимен 149 Кога руската газ е била евтина? Договорът който имахме с русия за газ беше за цени НАД борсовите. И тези посредници са назначени от русия ГЛУППАКО.

145

Анонимен

преди 17 часа

Варненският ром Костадинов, лъже точно като дърт ром!

144

Анонимен

преди 17 часа

Има логика в думите на Костадин. БРИКС е по-могъщ и голям от ЕС. Половината население на света е в БРИКС и 52 процента от световната икономика. Само Китай и Индия са 4 пъти по-големи като население и територия от ЕС. Освен това в ЕС населението е застаряващо. Жените не раждат деца. А Индия има младо и бързо растящо население. Бъдещето принадлежи на народите, които създават деца.

143

Анонимен

преди 17 часа

ИИИИИИИ копейките налазиха....

142

Анонимен

преди 17 часа

А в брикс приемат ли ваксани със спестявания в ЕВРО?

141

Христо Христов

преди 17 часа

До 124 "България е в Европа. Географски" - България беше и в Източна Европа, про'с'так неграмотен! Не вдяваш какво искам да кажа, нали?!

140

Анонимен

преди 17 часа

Гласувайте Възраждане! Иначе още 18 милиарда дълг и Шиши за премиер!

139

Анонимен

преди 17 часа

Мита има навсякъде. Турция, дето уж иска да влиза в БРИКС, преди седмица сложи мита на метали от Китай, Индия и русия.

138

Анонимен

преди 17 часа

Дали инвестира в рублей Костя? А Цончо Ганев за апартамента и гаражите на сина си, с евра ли е плащал, или със севернокорейски вони??