13

Анонимен

преди 4 дни

Една от причините Русия да бъде вероломно нападната от нато е, че Русия не съблюдава нормалните пеераско-джендърски ценности.

12

До 6

преди 4 дни

Е,колко да е евтин?Само 10 милиарда.

11

Анонимен

преди 4 дни

ППДБ, БСП и ИТН - Защо не приехте тези закони, докато бяхте ортаци? Сега и Нинова е аут,и Трифонов се крие във Фейсбук!

10

Анонимен

преди 4 дни

Направете го вие тоава.Но в новото заканодателство се включва наказание за корупцията и това не е изодно за вашите шефове.По-добре да заубим милиарди...

9

Анонимен

преди 4 дни

В измислената държава украйна, ловят хората по улиците като пилци хахахахаха. И вас русофоби ще ви ловят така. Е тия на снимката ще ви ловят

8

Томе,

преди 4 дни

Що така?Шиши ли пазите или Баце,или и двамата?

7

Защо не казват?

преди 4 дни

В щата Масачузец има огнище на конски енцефалит, който се предава от комари. В Африка в момента вилнее маймунска шарка, като вече я има регистрирана в 15 държави, като броят на заболелите се оценява на над 80 хил. Във временно окупирания от киевския нацистки режим град Херсон има огнище на холера. Заболелите са над 500 човека.

6

Анонимен

преди 4 дни

Толкова години сме в нато и ЕС, а напредък има ли? Не!

5

Анонимен

преди 4 дни

Промените по конституцията бяха спешни, законите по ПВУ не. Не защитавам ГЕРБ, но ППДБ си правят в момента евтин, ама много евтин ПР!

4

Денко Сапунчето

преди 4 дни

В мините на украйна масово бачкат жени. Мъжете са могилизирани и пируват при бандера хахахахаха. Украйнските жонки преди си крепеха мирижливите пutки и имаха по 5 + деца, сега са вдовици и копат въглища хахахаха

3

Георг Плешивов

преди 4 дни

пита: Какво се случва с бесарабските българи в украйна? Колко са загиналите? Колко българи киевския нацистки режим изпрати на фронта за месо?

2

Ze nigmar

преди 4 дни

А по върховенството на закона... Как е положението?...:)))

1

Истината!!!

преди 4 дни

Бойко Борисов от 2015 година НЕ иска да се гласува Антикорупционния закон и сега пак шикалкави, че било рано, било пребързано и тингири-минтири! 10 години и все се назландисва...Бойко Борисов саботира цяла България.Бойко Борисов не иска Антикорупционен закон, иска човека да си имаме Корупция!