26

Анонимен

преди 4 дни

Товарищ академик, ами и ти си една от тия фигури на прехода, които трябва да махнем

25

Анонимен

преди 4 дни

Вас на най-първото място, тъй като преходът все още не е приключил (за съжаление!) и вие сте част от него.

24

До 23

преди 4 дни

Мани, в днес са под всякаква критика. Точно като политиците ни

23

Анонимен

преди 4 дни

говориш с протестиращи, че и като терористи ги определи

22

Анонимен

преди 4 дни

Денков е безупречен ,честен и способен политик . Малко са отговорните ,интелигентни , кадърни политици в момента в България !!!!

21

За ПП-ДБ

преди 4 дни

Който мрази Пеевски, задължително трябва да гласува за ПП-ДБ! Единствено ПП-ДБ не се е продала на влиянието на Делян Пеевски!

20

Анонимен

преди 4 дни

Че ти самия си за махане бе некадърник. Видяхмете с неадекватните ти изказвания в чужбина, невъзможността ти да говориш с протестиращи, че и като терористи ги определи тогава, и пълно незачитане на гласа и исканията на народа за външна и вътрешна политика, нужди и приоритети. С теб не бе буксуване, а теглене назад. Хайде скрий се в лабораторията от която изпълзя и не се показвай повече, че не можем да те траем cмoтaнякo.

19

Анонимен

преди 4 дни

Дайте му едун чорап на Доби Денков като в Хари Потър, и ще се разкара.

18

Христо Христов

преди 4 дни

Къде е тоя, че да дава акъл? Като иска да маха фигури, да спечели избори, какво е седнал да мяка, пък и журналята да му дават форум?!

17

?!?

преди 4 дни

Академик-химик не фигури, а зависимости трябва да се махат. Вие се продадохте още с идването си и за жалост още няколко пъти след това! И не само се продадохте ами и на скута на Пеевски мазно кафе пихте. Не говори след като всички знаем , че пред Борисов на колене си стоял.

16

Евроатлантик

преди 4 дни

Превски притежава и управлява ДПС, ГЕРБ, БСП, ИТН и Възраждане!! Единствено ПП-ДБ няма нищо общо с Пеевски! Гласувайте масово за ПП-ДБ!

15

Анонимен

преди 4 дни

Тая "държава" си е заминала и така и иначе! Късно е вече, ще става само по-зле.

14

Анонимен

преди 4 дни

Заради скъпия ток и вашето вдигане на заплати инвеститорите избягаха в други държави

13

Анонимен

преди 4 дни

Ами махни ги бе Денков! Какво ни занимаваш с глупости!

12

Анонимен

преди 4 дни

Тоя щеше да се редува да управлява с хората на ГЕРБ, сега ни залъгва с предизборна пропаганда.

11

Анонимен

преди 4 дни

Само че Денков е безупречно прав за всичко! Ако не бъде отстранена мафията в държавата с двете си главни фигури Борисов и Пеевски (двете глави на ламята,), тази държава няма никаква перспектива!

10

ТИ МОЛЕЦ КАТО МАХНА

преди 4 дни

ПСА В СОФИЯ, ТА ТРЪГНАХМЕ ЛИ НАПРЕД ? > ПАК СТЕ ВЗЕЛИ ОГРОМЕН ВЪНШЕН ДЪЛГ ОТ 4,35 МИЛИАРДА ЕВРО

9

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 4 Инвеститорите избягаха още при ГЕРБ. Цяла година държавата плаща тока на бизнеса. Ако някой няма пари да плати на работниците, да се маха. Експлоататори не ни трябват. Достатъчно търпяхме експлоататори, достатъчно им работихме безплатно. Затова пенсиите ни са ниски- работихме 30 год. за жълти стотинки.

8

Анонимен

преди 4 дни

Махнете ги всичките еврейски плъхове. Направо изпратете този Мики Маус, Лорер, Соломон Паси и Кирчо и Кокорчо на Източния фронт при царят им плъх Зеленски.

7

.

преди 4 дни

"Докато не махнем някои фигури от прехода, ще боксуваме".......а докато не махнем фигуранта и неговите шарлатани негодници , както и всичките му проекти и креатури от ченгета и болшевишки копои бял ден няма да видим !!!