75

Анонимен

преди 2 седмици

Уникални документи за свръхествествена намеса на Извънземните и дракони в сюблимни моменти в епичните битки на Шипка на 23 август 1877. Защо Маркс подкрепя Турците?

74

sd

преди 2 седмици

Боко кога ще върне златните кюлчетата? И на кого? На Иван Пилето?

73

аман от такива

преди 2 седмици

Ейй аман от такива идиotи, които казват, че може да е крадял, ама поне бил направил нещо. НЕ, не е. Той правеше само за да открадне. Това все едно да ме викнеш да ти сменя дограмата у вас. Вместо 5000лв аз да ти взема 20000лв. Да ти се развали след няма и година и да ми плащаш да си я ремонтирам. И така всяка година да ми плащаш за моята скъпа и некачествена работа. Ей такива са работите на Баце. Ти ако искаш да те крадат така, аз не искам. По 60-70% от парите за обществени поръчки са открадвани

72

БЪЧВИТЕ С ВИНО

преди 2 седмици

В петък вода няма в Банкя. Омш, така са си нещата с куките им от БКП и ДС. Те така и не искат да разберат, че Медито им Доганов е почетен на тези от ДС-то им. Не на оп помаците и турците от ДПС. Ами, какво им е виновен ДЕЛЯН Пеевски, ЧЕ В ПЕТЪЙЩ НОДА НЯМА В БАНКЯТА МУ. Тацзи на мутрата им. Така си бяха неша.щага и хпи приятелката му от .т Правец. Дори и режими на токовете им имаше. Честита 2024 г. на Иванката ич Иванов на тези от ДЕКЕВЪРА им. Да им ги запее ВЛАДИТО МАРКОВ. Този най-любимият ми.

71

Зозо

преди 2 седмици

В същото време Рундю-руснака успешно си разчиства терен. Видя сметката на Столетницата. На ред са левите популисти от ППДБ. Боко стои отстрани и се подсмива под мустак :)))))))))))))))))))))))))))

70

Анонимен

преди 2 седмици

Аз пък ще гласувам за ГЕРБ. Смятам че докато те управляваха, нещата бяха по-добре.

69

Анонимен

преди 2 седмици

Гледайки какво става в БСП, ДПС, Величие и пр., най- умно за ББ е сам да си тръгне, че да му спират тока и нета, да не бяга с чужда кола на задната седалка и да няма ГЕРБ- старо и ГЕРБ- ново.

68

Анонимен

преди 2 седмици

Всички крадът. Който и да вземе власта почва да трупа пачки. Важното е да е да изберем такъв, които поне малко ще прави за държавата и хората. А това че ще грабят е пределно ясно и никой неможе, а и не иска да го спира.

67

Анонимен

преди 2 седмици

От както Герб не управлява виждаме борба единствено между руски и турски партии. Което е срам за България и целия просттт народ.

66

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 64 Последни по доходи и първи по смъртност- това е направил баце ти за Бг. И на теб ти харесва, че крадял и ни оставил последни по доходи?

65

Анонимен

преди 2 седмици

Едва ли има по-голяма чума от тиквата докара държавата до първобитния строй.

64

Анонимен

преди 2 седмици

Тоз пък се не наяде с пари ((

63

Анонимен

преди 2 седмици

В България се работи с троянски коне. Нали знаете легендата - врагът влиза в крепостта скрит във вътрешността на коня. Така и в България с почти всичко. А българите защото са най-мaлoyмното плeме на света, постоянно плюеха по най-българската и най-истинската партия. Сега се върнете и пак помислете за коня.

62

Анонимен

преди 2 седмици

Чумата за Бг е ГЕРБ, а не ПП. ББ уж щеше да води позитивна кампания, но по типичния свой стил пак започна да пл ю е.

61

Х

преди 2 седмици

Доган живее в сарай. Бойко в къща. Имал бил милиарди. :D

60

Анонимен

преди 2 седмици

Абе баце Борисов може и да е крадял ама поне правеше и нещо за държавата. Тия Харвардците само крадът без нищичко да направят за хората.

59

Дрън дрън

преди 2 седмици

Аз съм *** и вие сте прости и за това се разбираме. ВЕРВАЙТЕ МИ ОВЦЕ! Аз не крадох, не рекетирах, не изнудвах, не интриганствах, не правих гнусни далавери. СПРАВКА- кюлчета злато и пачки в чекмеджета n- на брой, Барселона гейт за Санданската ЦОЦОЛАНА с тъпата физиономия и незаконно дете, пари в чували от големия градеж, пардон грабеж от коловозни магистрали, турски и всякакви др. Потоци. Не може да се изброи. И ето че крадливата Мутра ведно с авера Дебелян отново са на фронта. СИМЕОНОВО!!!!

58

Сълза и смях

преди 2 седмици

Ти ли бе..ти ли бе....мазен крадец и манипулатор..ти си най-за затвора!.

57

До милионера

преди 2 седмици

Нивото ти си личи по правописа. Да не си от Възраждане?

56

Анонимен

преди 2 седмици

ГЕРБ докараха България до просешка тояга. Останаха си българите все най-бедните в Европа. ГЕРБ управляваха 12 години, даже предвид, че Баце е в управлението от много по-рано, значи много повече дори. Досега пари върнаха ли за нещо? Аз не знам за върнати пари. То ако ГЕРБ бяха много хубави, нямаше да ги свалят. На населението просто му писна. А гласуващите за ГЕРБ бяха семействата на хора гербаджии сложени да взимат заплати от държавната администрация и общини на ГЕРБ. Кое още не е ясно?