48

Анонимен

преди 3 седмици

Сокола се оказа мъжка секретарка на Пеевски. Дано не свърши като една друга мъжка секретарка в същия този сарай.

47

Фитока

преди 3 седмици

Е,няма да има иск за наем,защото в предишната новина пише,че имотът е собственост на фирма на Папазов от 28 август тази година.И как може Доган да не знае,че е загубил дяловете си или поне мажоритарния.Има няколко обяснения или е забравил или е подписвал без да чете са основните,но се иска и нотариална заверка и нотариусът обяснява,но може и преди да е подписал нещо,което не му е обърнал внимание Ще стане ясно като основна тема как от богаташ остава без имоти.Много е странно,не че е първия.

46

Анонимен

преди 3 седмици

То и в село Дръндар не лоша резиденцията.Редно е политиците да са по родните си места. Да са близо до избирателите, а това се отнася за възрастните политици.

45

Политкоретен

преди 3 седмици

Някога и Симеончо така твърдеше: всички дворци били негови. После се оказа, че са строени с народни пари и винаги са били собственост на държавата. Предците му никога не са имали нотариални актове за тях. Та му ги дадоха "по давност".

44

До 40

преди 3 седмици

Но трябва Доган да е плащал данък сгради, а данъците на имотите ги е плащала фирмата. То не става така живееш 10 или 20 години под наем и после имота става твой. Хахахахахаха Данъците са милиони. Той не е платил нито един път данък сгради.

43

Българин

преди 3 седмици

Заколете прасето преди да е нанесло непоправими щети на родината ни.

42

Анонимен

преди 3 седмици

Направо се притесних къде ще спи агент Сава тази вечер. Дано имат втори кат чаршафи в руското посолство!

41

Елементарно Уотсън

преди 3 седмици

Пеефски държи публичния дом наречен - Сараите.

40

Мда

преди 3 седмици

Дано да платят и двамата с шиши вересиите си

39

Анонимен

преди 3 седмици

Слушах го на едно излъчване на живо. Журналистката пита Рамадан Аталай: "Сега къде ще отиде да живее Доган?", Рамадан Аталай казва "У ВАС ЩЕ ГО ПРАТИМ". Друг (пиара не му знам името) казва на журналистката "МИРИШЕШ НА ДЖИБРИ" А тя му каза, че те миришат на корупция и измами. Голям смях. Търкалях се от смях. Сега не мога да осмисля какви глупости наговориха. Тези хора изобщо не знаят на кой свят се намират. Нагли, безпардонни лъжци.

38

Край

преди 3 седмици

"не е собственик и няма договорни отношения да ползва сградите" Свинечовека уж е юрист от Благовградския - с това признава владение от над 10 г. С това Доган може да си вади нотариален акт за тия имоти.

37

Дон Кикот

преди 3 седмици

От сараите в старчески дом за агент Сава хаха.

36

Ужас

преди 3 седмици

Досега никой не виждаше , че -бил незаконно тамМафията дьржи всичко

35

Анонимен

преди 3 седмици

Неква младотурска революция сякаш? Дъртия султан не дава палатите на младия султан.

34

Копейкин

преди 3 седмици

Вие Пееф го изключихте от ДПС, ама той си остава шеф на Герб, т.че все тая.

33

Анонимен

преди 3 седмици

до 34, змията като умира най-силно хапе

32

Анонимен

преди 3 седмици

е, хайде сега, толкова шум, с пенсията си от 3500 лева в селската къща на родителите си ще си живее абсолютно комфортно, а това което изнасят е интересно да го видим и ние

31

Анонимен

преди 3 седмици

За Доган ясно и чудесно! А Пеевски кога, хайде да не се прави на чист като момина сълза!

30

Анонимен

преди 3 седмици

"Удостоверили са самоличността си с някакъв хвърчащ документ" Нека да позная: злите насилници имали документи и удостоверения, пък добрият сокол нямал и един нотариален акт за този "свой дом". Никога не е плащал данък сгради? Живял си десетилетия като гост? Пък сега е светотатство, че го изхвърлят?

29

ФАКТ

преди 3 седмици

Е то нали всички в декларациите пишат 20 годишен опел и гарсионера в Надежда, за какво право на обитателя на този дом говорят тия? Да пали опела и да заминава, не е негово!