39

Анонимен

преди 1 месец

Не можаха дори и на 20 километра да влязат, а там има само руски граничен гарнизон. Няколко бригади, 10 хиляди от най-елитните резерви, и с танкове, ПВО, бронирана техника. И вече наторяват руската земя, и всички ще останат там.

38

Анонимен

преди 1 месец

Щом почнаха общите приказки и претоплянето на стари манджи, значи укрите яко губят на фронта. Шегата им вместо да накара запада да им даде още пари ,постигна точно обратното. Запада се стресна и разбра, че е заложил на наркоман с картечница-хем краде, хем не мисли.

37

Анонимен

преди 1 месец

Е помага зелето да се надруса и да не знае, какво прави

36

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците са народ-воини, и не се страхуват от трудностите. Целият западен свят- 50 дръжавави им обяви война - и на бойното поле и икономически, и не се изплашиха от трудностите и се справят. А партньорката е държава ку... лека жена, българите вдигат краката на западните партньори и дори се наместват да му доставят повече удоволствие на западния партньор докато ги оправя, за да могат да си осигурят лек и приятен живот, да не им наложат санкции от ЕС и САЩ, и да се наложи да се борят с трудности.

35

До 40

преди 1 месец

На всички е ясно, че тези заеми никога няма да ги върнат. Опростиха им вече една част наскоро.

34

До 42

преди 1 месец

Още ли разхождаш тая камила,на тая психиатрия ограда няма ли?

33

До 29

преди 1 месец

Кой си ти бе просяк ,ще казваш в чужда държава,кой , какъв е къде трябвало да ходи ,да не ти се наложи да плуваш до Уколандията като си толкова нагъл

32

Анонимен

преди 1 месец

до 17, войната е точно заради тях, дето скачаха и крещяха по площадите, искаха в ЕС и сега използват войната, за да се изнесат в Европа, зеленски беше избран защото обеща да спре войната в Донбас, но не му разрешиха такива като тези които могат да се откупят, 8 хиляди долара за да не те пратят на предна линия, а колко ли плащат за да минат свободно границата, със собствените си коли преминават през молдова и румъния, за да дойдат на безплатна почивка край морето в България

31

КАМАЛА ХАРИС

преди 1 месец

САМО ДА ДОЙДА НА ВЛАСТ И ЩЕ МИ ВИКАТ ПО ПРЯКОР КЪРВАВАТА ХАРИС, ЗАЩОТО НА МЕСЕЦ ЩЕ СЕ ИЗТРЕПВАТ ПО 50 ХИЛЯДИ ТЪПУТИНИТА

30

До Анонимен 29

преди 1 месец

До До 21 - Руснаците не просят, ако опрат до там, ще го мислим. Ти мисли укрите, че са закъсация, пък от компютъра хич не им помагаш, ами и заработваш на техен гръб. Е, малко е, ама от сърце!

29

Анонимен

преди 1 месец

Пак ли дезинформация и фалшиви новини? Повечето от това не са помощи, а заеми! Всичко което предоставя САЩ тази година са заеми поради споразумението на Тръмп с демократите, иначе нямаше и това да получат. Тези които дават безвъзмесдно са само окупираните от САЩ държави Германия, България, Словения, Полша и т.н. Реално посолството натиска корумпираните ни политици и затова "помагаме". Никоя държава със свободна воля в света няма да застраши гражданите си заради някакъв смотан нацистки режим.

28

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с настъплението? Превзеха ли вече Курск?

27

Брюксел

преди 1 месец

Бело за Зеленски трябва да иама.ПАРИ и оръжие също.Помагайте кой с каквото може на бандеровците.

26

Анонимен

преди 1 месец

САЩ са на червено с 35 трилиона външен дълг. Важното е да дават на Украйна, щото те реално нищо не дават, а им продават оръжието, за да закърпят положението. Борсите се сринаха миналата седмица. Важното е да се дава на Украйна ХАХАХАХАХА ХА-ХА

25

DW=WC

преди 1 месец

И 80ни!

24

Анонимен

преди 1 месец

Проф. Иво Христов би ползвал термина дuбuлuтe , а дават тяхното тарикатите .

23

Американец:

преди 1 месец

Благодаря Европа! Добре ни действат на икономиката вашите пари, с които украинците купуват оръжие от нас.

22

Анонимен

преди 1 месец

Сергий Марченко наскоро каза, че войната в Украйна струва по над 135 милиона ДОЛАРА на ден. Това помощ ли е? Това си е чиста издръжка.

21

Анонимен

преди 1 месец

Сергий Марченко наскоро каза, че войната в Украйна струва по над 135 милиона на ден. Това помощ ли е? Това си е чиста издръжка.

20

Анонимен

преди 1 месец

малко дава Запада ,не стигат до никаде тез пари.Бедняци.