38

баба мара

преди 1 месец

ако искат мир в европа всички трябва да откажат подкрепа а да се седне намасата за преговори и мир стига вече са се избивали млади хора заради алчносттана сащ за печалби и ресурсите на русия след 75 години мир какво доживяхмеукраина да не се приема в нато и ес искаме мир а не воини русия няма данапада никои ако не я провокират непрекъснато

37

Анонимен

преди 1 месец

20г. в Нато и още разчитаме на съветска техника при бедствия, големи са ни приятели атлантиците няма що

36

Анонимен

преди 1 месец

До Х....Извинявай , но ти РЕДОВЕН ли си ?ПоВниш ли , когато за Хилари Клинтън даваха ''победа'' , със 62% ,....и кво станЪ ,......... едва 43%?

35

До 10

преди 1 месец

"А защо логото на Мерцедес е над статията? Какво общо има?" ---------------------- Ами няма нищо общо, защото това не е емблемата на Мерцедес.

34

Анонимен

преди 1 месец

"aко Доналд Тръмп спечели изборите през ноември и отново влезе в Белия дом, някои страни от НАТО са готови да спрат да помагат на Украйна".......................Това е така защото в момента "помагат" под натиск от сегашната американска администрация и не по собствено желание.

33

Анонимен

преди 1 месец

Възможно ли е да поискаме Турция да напусне НАТО след като заплашва Израел.

32

Анонимен

преди 1 месец

Помоща за Русия е 3 към 1?

31

Анонимен

преди 1 месец

Говореше се от американци, че ако Байдън остане, ще има световна война, може и затова да са го сменили демократите, а не само защото е болен, те си знаят най-добре.

30

Зевс

преди 1 месец

Пишете в Гугъл "Североатлантически договор" и четете, ако намерите причина да оказваме помощ на Украйна споделете, дори според чл. 8 не би трябвало да оказваме.

29

До тръпметистите

преди 1 месец

През 2016г. Тръмп премахна оръжейното ембарго за Украйна наложено от Обама и даде Джевелини на Украйна с които размазаха 350 000 руска армия

28

До 27-ми

преди 1 месец

Над 2% от БВП. Ние сме едни от малкото будали дето плащат всички и отгоре даже.

27

КуКлус

преди 1 месец

Хахахахаха луда работа ....нямат нищо общо с НАТО , а използват всички държави ......

26

До членския внос

преди 1 месец

Нашия, колко е?

25

ХХХ

преди 1 месец

Никоя страна няма право да отказва на Украйна помощ ! Украйна е създала НАТО тя е най важната държава ! ЕС и НАТО са длъжни на Зеленски !

24

Анонимен

преди 1 месец

Невъзможно е! Дори Унгария и Сърбия продават оръжие на Украйна, защото ЕС и САЩ са отпуснали 120 милиарда долари. Освен това Украйна получава по 1,5 милиарда евро месечно от замръзените руски активи. С тях Украйна купува ток и храна

23

Х

преди 1 месец

Тръмито ще загуби. Последната анкета на Фокс показа, че Камала печели в няколко много важни щата. Жената събра 200 милиона до момента...

22

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е нещо, като цар Мидас!

21

до 19ти

преди 1 месец

Ако сметнем колко е членския внос на НАТО, че видим, че Тръмп прави помен с чужда пита :D

20

Анонимен

преди 1 месец

И на мен като на Ди Ванс ми е се едно дали тия области ще се владеят от русоорки или от укроорки. Да се оправят!

19

Анонимен

преди 1 месец

НАТО да престанат да създават конфликти между държавите, да се изтеглят и от граничещите с Русия държави или до положението си през 1996 г. , а най-добре е да се разпаднат! Да не се насажда омраза , русофобия, да не се блокира свободната търговия на равноправна основа между европейските държави, вкл. и с Русия! И зеления, кървав наркоман и обкръжението му, да не ни запушват пътя за търговия и да не убива славяни!