25

Карина

преди 15 години

Един политик намери смелост да отвори нови хоризонти пред страната и продължи да ги отстоява през всичките тези 7г., той се казва ИВАН КОСТОВ. Защо се лутате, като загубени деца след примамливи лъжливи сенки и на инат, а не тръгнете след човек, който ви е показал, че знае и може???

24

evil

преди 15 години

Има смисъл да се гласува единствено за ДСБ в момента. Герб по дефолт ще са в парламента и ще трябва да се коалира с някой.. от тази гледна точка ДСБ май е най малката пръчка, на фона на атака и секви други, няма голям избор.

23

преди 15 години

Костов наряза руските ракети защото те бяха срешу Турция и разреши на турското разузнаване да придобие направи карти на цялата територия. Костов направи Валутен борд с цената на огромни външни заеми и сега трябва да се връщат за поне 100 години

22

Мк

преди 15 години

Май ти си слабопеметен. ДПС беше в опозиция единствено по времето на Иван Костов. К'ви доволни усмивки? Аман от платени писачи.

21

GOO

преди 15 години

DVNIJENIE ZA PRAVA I SVOBODA ! URA ! SHTE IMA SLED MESECA DOSTA PRIPADNALI OT VISOKO KRUVNO V TOZI SITE !

20

Dodo

преди 15 години

Когато г-н Иван Костов стана министър-председател на Република България завари :1.Месечна инфлация 300%.2.Обезценена национална валета 3000 лева = 1 долар3.Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара,Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум".4.Растяща безработица,дастигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите ,но нефалирани предприятия.5.Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6.Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7.Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8.Прекъснати връзки със светоните финансови институции - МВФ и СБ.9.Дългове към външни кредитори - над 13 милиарда долара.10.Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите.Власт на СИК,ВИС,***,777 и др.такива. Който не плащаше рекет,нямаше право на бизнес.От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП" бизнесмени".Какво остави след себе си г-н Иван Костов?1.Месечна инфлация 0,2 % - годишна 3%.2.Национална валута - 2 лева = 1 долар.3.Валутен резерв - 3,7 милиарда долара4.Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане,което стана през следващите години.5.Средна заплта 250 лв = 125 долара.6.Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7.Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8.Възстановени връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ,както и с Европейската банка.В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9.Външен дълг на България- намален да 9,5 милиарда долара.10.Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.ЗАПОЧНА ДА ИМА РЕД.Така,че е добре да си спомните всичко това,да си дадете сметка,кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените "престъпления по време на управлението на ОДС"

19

anonimen

преди 15 години

Не знам дали костов е толкова слабопаметен но ДПС костов го остави в политиката.Оше си спомням доволните усмивки и щасливата тогава екатерина михайлова когато беше поставено на гласуване,че дпс е етническа партия и по конституция трябва да бъде закрита те я оставиха.Ако доган се беше подчинил и да слуша какво нареди костов сега те няма да говорят така но доган не иска да дели пари стях и елош.Интересно,че в името да е на власт и да му се подчиняват всички забрави,че за Б.Б. е ГАРГАНЕЛ какво нещо е жаждата за власт.

18

преди 15 години

Колкото повече плюят по Костов, толкова по-силно ги е настъпил :-) Това е аксиома вече!!! Той е единственият, който ги притеснява - факт !

17

4akai malko

преди 15 години

естествено, че сега ще излезе от дупката си и ще започне да кълне..........кога ако не сега. Идва много размирно време и всеки гледа да се възползва, пък ако не костов кой друг....доган ли? Съвсем скоро никой няма да иска да сиспомня за сокол4ето, защото ще е извън играта......

16

Анонимен

преди 15 години

Този потече от всякъде.В началото на 1997г.бяха на една трибуна с Доган но тогава миришеше на власт.Кой откри строежа на Горна Арда и с кой бяха рамо до рамо.Кой ходеше да пазарува Турция и след това да сключва неизгодни договори за България????? Голям моралист се извъди сега когато хората започнаха да забравят кой какво е правил преди години.

15

преди 15 години

tova, che ot 10 g. komunisti i kradtsi pluyat tozi chovek, pokazva che za vsichko toy e prav! dosega, samo toy kazva istinata za dps i bsp! zamislete se i ne se doveryavayte na dokazanite moshennitsi...

14

HAHA

преди 15 години

a be vie ot sega pochnahte da sa delite.. edno malcinstvo shte glasuvate pak za 10 partii .. haha a za dps shte glasuva turskiq narod.. DPS PAK NA VLAST URA !

13

преди 15 години

Костов - при *** в САЩ! Доган - при турците в Турция!

12

преди 15 години

Ne6tasnici koi manipulirate s lyjite si.Kostov e edinstveniq koito ne napravi koaliciq s Dogan ,imenno pri negovoto upravlenie oligarhiqta i mafiata bqha pritisnati nai mnogo.Kostov ot falirala darjava za 4 godini ni napravi nai-byrzo razviva6tata se ikonomika ot vsi4ki bivshi soc. strani.Sklu4ihme predpresyedinitelen dogovor s ES i nqma6e nito 1 kritika ot strana na Evropa sprqmo negovoto pravitelstvo.No znaete li kakvo, prodaljavaite da glasuvate za BSP ,DPS i o6te samo 1 mandat vi trqbva da bydete totalno dovarsheni.

11

преди 15 години

Буш вика паричния *** Иван Костов да оправи кризата в САЩ. очаква се Костов да изнесе СДС и ДСБ в САЩ и да започне ликвидации на банки и предприятия в САЩ

10

tan4etonet

преди 15 години

Лесно му е сега на Костов(като се измуши от дупката си)да плюе наляво-надясно !Къде бяхте досега,др.Костов,че не държахте подобни речи през тези години и не поведохте народа срещу управниците,като толкова много сте знаел и сте виждал как ни ограбват и лъжат ?Или си мислите,че пак е назрял момента отново да ни залъжете с "нежната"си революция(не сме червени,бе!)и като пак си направите горе рокада,че хората пак ще ви повярват !Вие всички горе си повтаряте от години една и съща игра-като стане напечено избутвате тези отпред-отзад,продължавате си ортаклъка,а когато отново се прочуете с гафове-хайде пак отзад-отпред !Не сме Ви забравили...не сме...!

9

преди 15 години

Лостов се опитва да унищожи ДПС за да се намърда на тяхно място. и това при условие че именно политиката на Лостов доведе ДПС на власт вече 20 години. да си припомним кой помогна през 1990 г. на ДПС да се качи във властта и даже да има ключова роля там

8

преди 15 години

kradlivia *** se seti,ama nali toi pusna dps ot butilkata

7

...

преди 15 години

Писна ми от този Костов. Защо не напусне политиката ? Жаждата му за власт е прекалено голяма. Готов е да се коалира с хора, с които се плюеше в медийното пространство. Политическа .

6

преди 15 години

И аз никога не съм харесвал Костов,но трябва да си признаем,че само той не направи коалиция с ДПС.