65

Анонимен

преди 2 седмици

Генерал Борисов е толкова добър и честен. Да се чуди човек, как комунистите решиха да го злепоставят, подхвърляйки му няколко златни кюлчета, и пачки с 500 евро банкноти, и евтини за него компаньонки. Няма кой да повярва на такава нелепа клеветническа кампания.

64

Анонимен

преди 2 седмици

ДО 50 ТОВА КОЕТО ЛЪЖЕШ ТУК ГО КАЖИ ЛИЧНО НА БОРИСОВ 50 ЛЪЖЛЬО

63

Анонимен

преди 2 седмици

ДО 62 ДРАСКАЧ СОЛЕНИ ГЛОБИ ЗА ТЕБ КАК ТАКА ЩЕ НАРИЧАШ ЛИДЕРЪТ НА НАЙ ГОРЯМАТА ПАРТИЯ ТОВА ЩЕ ГО КАЖЕШ ЛИ ПРЕД АДВОКАТ ДРАСКАЧИ СОЛЕНИ ГЛОБИ ЗА ТЕБ И ТЕЗИ КОИТО ТИ ОСТАВЯТ ТЪПОТИИТЕ ПО САЙТОВЕТЕ

62

Анонимен

преди 2 седмици

Без тебе нема живот Боко, направо изчезваме.... :)))

61

Анонимен

преди 2 седмици

Че Главчев на кого е, бе? Да не е на Радев? На челото му пише ГЕРБ.

60

Анонимен

преди 2 седмици

МАФИЯТА УПРАВЛЯВА ОТ 3 ГОДИНИ КРАДЕ БЕЗМИЛОСТНО ЛЪЖЕ ЖЕСТОКО КРИЕ СЕ ПО ГОРИ И ХОТЕЛИ СКЪПИ ЧАСТНИ С ОХРАНИ ГУЛЯЕ ЖИВЕЕ ОХОЛНО СЕГА Е И НА ЧАСТНИЯТ СИ ПЛАЖ ЖИВЕЕ СИ ЖИВОТЪТ А ВИЕ СТРАДАЛЦИ ДРАСКАЙТЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ

59

Анонимен

преди 2 седмици

без бойко няма да видите и 1 стотинка ------- И с Бойко и без Бойко, пари по ПВУ няма. Няма да видим една стотинка без съдебна реформа.

58

62

преди 2 седмици

Много си прав, "без Бойко" няма да видим и една стотинка, защото всичко ще открадне, както прави вече 20 години - краде стотици милиони и милиарди, купува къщи за милиони на любовниците си - едната в Барселона, другата - в Манхатън, има и още! Другата седмица ще научим! Поздрави на "Къдравата Сю" и останалите банкянски лакеи!

57

Анонимен

преди 2 седмици

До 60 МАФИЯТА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ 3 ГОДИНИ РУШИ КРАДЕ ЛЪЖЕ САБОТИРА ПРИБИРА ДЕЙСТВА СЪС ВСИЧКА СИЛА И СРЕДСТВА И ГРАБИ УСПЕШНО КАКТО СЕ ВИЖДА ПАК НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО МАФИЯТА ДЪРЖИ ЗДРАВО КРАДЕ БЪРЗО И НЯМА ЗАКОНИ ЗА МАФИЯТА

56

Анонимен

преди 2 седмици

ДО СТОЯН ТИ ПЪК КОЙ СИ ДРАСКАЧ ЛЪЖЛЬО СОЛЕНИ ГЛОБИ ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ НЕВЕЖИ

55

до 54

преди 2 седмици

Време е да си грабнеш чемодана и - вокзал - поезд- Москва! Там ти е мястото, да лъскаш чепиците на масовия убиец и международен престъпник Путин и да му лижеш ***! Ти си национален предател! Зеленски днес е политик номер 1 в света бе, лакей кремълски!

54

Анонимен

преди 2 седмици

без бойко няма да видите и 1 стотинка

53

Анонимен

преди 2 седмици

Сега, ако кабинетът беше на Радев, можеше да лаеш по цял ден срещу него. Сега и това не можеш.

52

Анонимен

преди 2 седмици

Долу мафията и нейните прокситаааааа

51

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя е много елементарен след петнадесет години известни ни с всякакви негови " подвизи " в областта на отговорността да ни пробва с номерата си за постигане на личните си цели , а сега те са набърже да бъде наложен кабинет по упоменатия от него ред , министър председател , външен министър , МВР министър , военен министър от ГЕРБ , защото е и победител де с 8 % от имащите право на гласуване , грях им на душата на негласуващите .

50

Анонимен

преди 2 седмици

Типично по мутренски и това, ако не е рекет здраве му кажи ще помогнем ама ни трябва властта.

49

позор!

преди 2 седмици

И служебно и всякакво друго правителство може да помогне на пострадалите от градушките и ще го направи! Че ти от джоба си ли раздаваш пари бе, Мутро СИКаджийска и престъпник от подземния свят?! Че нали и тази ти "помощ" ще бъде като "ремонтите" на язовирите и ремонтите на ремонти на твоите "магистрали" по които всеки ден се убиват и се осакатяват охра! Че нали и тези помощи ще откраднеш бе, наглец банкянски?""

48

публикувайте

преди 2 седмици

на 25 -ти май тази година в Армения и Грузия е имало изключително проливни дъждове, в резултат на което се е свлякла земя на няколко километра участък на единствения железен път , свързващ двете страни.Пътят е бил изцяло подкопан от водата на реката.(Завои покрай река в дефиле.) Въпреки че Армения се отвърна политически от Русия, точно Русия помогна и вече пътят е нов готов. За укрепване на срутището май са спускали инертен материал отгоре, чрез"пързалка", над линията.....

47

Време е Дадем

преди 2 седмици

всичко на Зеленски - C300, Атомни Реактори, всичко - дори да му дадем Младежите на България за Пушечно Месо на ИзточноУкраинският Фронт! За Родину, За Зеленски!!

46

Анонимен

преди 2 седмици

Както ви казах преди изборите, следващото правителство ще е експертно от ГЕРБ, ДПС и ИТН. Така е като не гласувате, мафията си върна държавата. -------- Откъде си я върна държавата? Досега държавата на бай Шиле ли беше?