75

съюза на идиотите

преди 4 седмици

Искате ли България да членува в педерастичен съюз, чиято основна политика е идиотщина като Зелената сделка и промоция на сексуални извращения?

74

И какво свърши 89?

преди 4 седмици

Това че животът е по скъп, не е края на света! Хората, които са изживели истински кризи го знаят! Свършиха евтините полети и стоки, но животът продължава! Със сигурност светът е друг! Но съм преживял и социализма и студената война и казармата! Не се притеснявам! Притеснява ме, че ако не дай боже ни нападнат откачалки като този, 3/4 от мъжете които трябва да се бият или ще избягат или няма да знаят как се стреля с автомат! Не по видеоигрите, а в бойни условия!

73

Анонимен

преди 4 седмици

Е чак скоро. ЕС е направен с благословията на САЩ, а Германия е опитното зайче на Америка. Но свършат ли американските пари, ЕС ще се разбунтува за свободата си, защото още не са се американизирани достатъчно.

72

До 76

преди 4 седмици

Павароти, Минчо Минчев, Васко Василев, александрина Пендачанска! Това са само част от европейската култура! Това че не ти ги посочват, са хора, които са слабо образовани! Европа не е само неолиберализъм и Евровизия! Алан Тюринг е бил хомосексуален! И е гений! Така че като.си по образован- хайде сега ти посочвай! Руска култура отдавна няма, защо Ленин и Сталин я вкараха я лагерите! А тези, които са несъгласни, в момента си мълчат от страх! Европа няма да умре, нито културата й! Преживяла е повече

71

Анонимен

преди 4 седмици

Европа вече никога няма да е същата каквато досега я познавахме, всичко свърши.

70

Анонимен

преди 4 седмици

Достатъчно е да гледате евровизия.

69

Анонимен

преди 4 седмици

ЕС излезе ли от рецесията?

68

Анонимен

преди 4 седмици

Делът на САЩ в структурата на световната икономика намалява, това е стъпка към многополярността на световната финансова система - Путин

67

Българин

преди 4 седмици

Велик!!!

66

Бомж

преди 4 седмици

Ще оцелеят геьовеите и клошартърите , защото се крият в бивши бомбоубежища.

65

Истината

преди 4 седмици

Путин - някогашен ленинградски гаврош, пребиван и сексуално насилван от баща си, израсъл сред улични престъпници, решил да се поправи и влязъл в КГБ, но и там не постигнал кой знае какво, освен да му викат колегите Карлик (Джуджето), Окурок (Фаса) и Бледая Моль (Бледия Молец).

64

бг смешки

преди 4 седмици

До Р. Рейгънмн СИ ЗЛЕ ! АМА МНОГО ...

63

Аха

преди 4 седмици

А руската изчезна още преди век !

62

Еврогей

преди 4 седмици

Аз карам колело.

61

До Р. Рейгън

преди 4 седмици

От 1917 до сега тези в блатото наречено русия и нашите рус0р0би мечтаят и вещаят Европа,САЩ и останалият цивилизован свят да се разпадне. Там е работата че става обратното. Тази утопия наречена ссср се разпадна, същата съдба се очаква и за сегашното руско тресавище.

60

Пишкурий капчук

преди 4 седмици

Бюстовете са по аеродинамични и биха оцелели на взривната вълна.

59

Анонимен

преди 4 седмици

От 43 минути чакам някой да ми посочи някакво скорошно и значимо достижение на европейската култура.

58

Евроатлантик

преди 4 седмици

Аз си купих мезонет в часов яр,ей тъй да му е гадно на Путин! Опааа ,току що разбрах че руската артилерия го превърнала в ...апартамент и скоро ще стане ,основа за магистрала ...ахъахъахъ

57

Анонимен

преди 4 седмици

Комунистическите паметници ще оцелеят . Защото сме ги строили от здрав бетон.

56

До 66

преди 4 седмици

Какво става с тридневната руска излагация на кремълския плъх, превзеха ли вече Киев?