10

Анонимен

преди 3 месеца

Авторът на украинската конституция нарече Просрочения нелегитимен.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Зе изглежда нелепо в тази обстановка-като някакъв азиатски диктатор в куртка, но азиатските"диктатори" отдавна не се обличат така. Кичо е доста цивилен и даже моден, както и Си-те дори са по-малко диктатори от този. Като няма успехи на фронта, дай да бомбим по каквото ни падне.

8

Христо Христов

преди 3 месеца

ДО 1 ЮЛИЯН/ ОЩЕ МАЛКО ТИ ОСТАВА НОЩНА СМЯНА КАТО ЮЛИЯН ПОСЛЕ ПАК СТАВАШ ПРИНЦЕСА ЮЛИЯНА МАГИСТРАЛНАТА ЖРИЦЪ НА ЛЮБОВТА

7

Бирата

преди 3 месеца

Ами касетъчните боеприпаси,с които стрелят по Белгород от Марс ли са?Те по мирното население стрелят,сега били получили разрешение за военни цели?Показва само,че на Запада остана само словото за подкрепа.То,ако не бяха един народ Кремъл щеше да вкара половината редовна армия,но в самата Украйна знаят,че няма да го направят и се надяват руския народ да се обърне срещу властта в Русия,но няма вече болшевики,които да направят гражданска война там.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Защо само частично? Трябва цялостно!Тази война трябва да свърши до есента!

5

пияница мистик

преди 3 месеца

Айде сега да видим Пyтapaнката дали ще хвърли тактически атомни бомби :))) Че то големи заплахи бяха, големи предупреждения :))) Като почне от Моржа, минеш през онази без cиcите, до немския порно актьор с русия мустак. Алкохолика Медведчик пък изобщо няма смисъл да го споменавам. То на него цялото му говорене е как ще избият целия свят с ядрени бомби :)))

4

Киркор Киркоров

преди 3 месеца

1, харесвам вироглави руски, като тебе

3

НАЕБАНко

преди 3 месеца

и това е саго докато още не е преизбран ДЖО БАЙДЪН ЗА ПРЕЗИДЕНТ!! ЕДНО ГОВОРИ ДЖО БАЙДЪН КАК НЯМА ДА СЕ ПОЛЗВА ТЯХНО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ТЕРОРУСКАТА А ДРУГО ПРАВИ :D АКО ДЖО БАЙДЪН БЪДЕ ПРЕИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ НАПРАВО ЩЕ И СЕ СТЪЖНИ НА ТЪПОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И УДАРИТЕ ПО НЕЙНАТА ТЕРИТОРИЯТА С ОРЪЖИЕ НА СТРАНИТЕ ОТ НАТО ЩЕ СА И НАЙ-МАЛКИЯ ПРОБЛЕМ!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Хехехе ще има мощен бой по москаляци в тъмна нощ. Путлеряшкия мост ще отиде за скрап.

1

Анонимен

преди 3 месеца

А на Русия ще разрешите ли? Всъщност те не се нуждаят от вашето разрешение, защото не ви искат никакви оръжия и отговорът няма да се понрави на Окраинците, предполагам.