55

Анонимен

преди 1 месец

Обетованите крепостни роби живеещи зад стените на този сайт си мислят ,че русофилите в България са 80% буахахахахаха.

54

Анонимен

преди 1 месец

58- гледай какво ПРАВЯТ- ЕВРОДЖЕНДАРИТЕ- БНБ- ЗА 2022Г БЪЛГАРИТЕ РАБОТЕЩИ В ЕС СА ИЗПРАТИЛИ В БЪЛГАРИЯ НАД 2.5 МИЛИАРДА ЛЕВА, ЗА 2023Г- 3.2 МИЛИАРДА ЛЕВА, Я ВИЖ КЪДЕ ПЪТУВАТ БЪЛГАРИТЕ- НСИ- ПЪТУВАНИЯ НА БГ ГРАЖДАНИ март 2024г- 680 000 в русия- 63- защо толкова малко бе копейки защо се съдирате да храчите ЕС а ходите там да работите, учите, обучавате, разхождате- ходете в Раша...

53

Анонимен

преди 1 месец

Финландците си знаеха урока от 1939 когато ги нападна руския мечок и бързо се примъкнаха в НАТО. Но маджарите май пак си търсят едно повторение от 56-та , да им дойде руския мир с танковете

52

За неразбралите

преди 1 месец

Орбан е дистрибутор на Руска газ,но сега когато преразпределиха порциите не е ясно дали участва, може да се е изнервил! Есента Китай ще спре "конфликта в Украйна", Шойгу е в Швейцария да брои пачките! Каквото е ЕС, това е и Русия (пачки по стотачки), пък Вие си викайте тука!

51

Анонимен

преди 1 месец

Изхвърляйте ги от ЕС и НАТО и после лудият кремълски гном да им направи едно СВО както през 1956г

50

Анонимен

преди 1 месец

44- СОЦИАЛНИТЕ ПЛАЩАНИЯ, които Германия прави на бежанците са от нейната социална система, това е политика на управляващите и няма нищо общо с ЕС и ЕК- но ние без евросубсидиите сме за никъде, а слушах червените депутати, които казват че трябва да се откажем от тия плащания щото се крадели, я питайте селските производители...ако някой има сведение за кражби на евросубсидии веднага да ги докладва в Европрокуратурата- тя се занимава с кражби на евросредства...а и още нещо храчите ЕС а ходите там

49

Случаен минувач

преди 1 месец

Украйна е създадена с декрет от Ленин през 1920, малко преди да получи първия си инсулт. Търсел е начин да се спре войната с Полша. Защото поляците, хиените на Европа (Чърчил), са искали цялата Лвовска област плюс Литва... Освен това болшевиките вече са имали идея да създадат СССР. Първият премиер на Украйна е българин - Кръстьо Раковски.Той е разбирал, че трябва да управлява многонационална държава, в която има и около 1% българи, и с радост е подписал включване в СССР.По-късно Сталин го убива.

48

Анонимен

преди 1 месец

След две години наливане на милиарди вече се говори за световна война.Преди две години 80% от българите ви казахме,че точно това ще стане и огън с бензин не се гаси.Какво ви е на главния мозък,че продължавате да настоявате милиарди да пращат и да отказват мирни преговори?Ако сте се разболяли нещо си се лекувайте!Орбан е прав за всичко.Единственият нормален е там.Евалата!

47

Анонимен

преди 1 месец

До Георгиев "Един мъжкар в ЕС!" Орбан е унгарския Боко. И Боко се представя за "мъжкар".Същия.

46

Случаен минувач

преди 1 месец

До 46Най-много могат да вземат от Украйна поляците. Те са хиените на Европа, така ги е нарекъл Чърчил. Могат да вземат цялата западна Украйна, в Лвов са 90% полскоезични. Те сега просто чакат Украйна да се съсипе. Но си мисля, че Русия ще започна да атакува и западна Украйна, което може и да ги провокира да се включат във войната.

45

Георгиев

преди 1 месец

Един мъжкар в ЕС! Всички други са меки китки!

44

Анонимен

преди 1 месец

До 45 СъветНеможеш да мислиш ! По тази изкривена твоя изкривена софииска евроатлантическа логика светът ще исчезне

43

долу ес

преди 1 месец

и защо трябва да има решения за украйна?!?! не виждам същия ентусиазъм за палестина.....

42

Анонимен

преди 1 месец

45, Съветнико, то по твоите разсъждения, все чакаме да видим дали Русия ще я има. Пък тя все я има. С този т.нар. президент на САЩ, мислиш ли че нещо могат да напраят на Русия? Санкциите работят ли, я провери? Че скоро европеддеругите нещо се отчаяха като признаха че 2 години санкции не са постигнали Н И Щ О. Колко жалко, нали?!

41

Анонимен

преди 1 месец

До 40... Само дето милиардите на европа вече заминават само при клоуна, а за нас вече приключиха..

40

Бай Дрън

преди 1 месец

Унгария има какво да взема и от Украйна и от Румъния. Тя няма сметка да е с тия две държави. Специално румъния, трябваше да е държава, по-малка и от Македония, ако бе създадена в реални граници. За Украйна да не говорим. Добре, че бе Руската империя, та да съществува и Украйна като територия с такава площ. Иначе и те щяха да са с някаква големина на Македония :)

39

Съвет

преди 1 месец

До абе 26 Първо да видим дали ще я има Русия , че Путин продължава да лази по нервите на САЩ .

38

Анонимен

преди 1 месец

33 до 40, какви баби и училища ве тъ пак? Бабите за които говориш живеят на мизерни пенсии, доокато ман галите от Сирия, Афганистан, Бангладеш и не-знам-от-къде-си вземат (ИМ ДАВАТ) по 2,000 ойрота ей така, само щото са мигранти и изпълняват определена "мисия". В кой свят живееш ти ве? Европа е умряла отвсякъде, докато хрантутят белото носле и мигрантите, от теб само смучат. Жалко че не можеш да го осъзнаеш!

37

Бай Дрън

преди 1 месец

Една добра новина днес :) Но унгария трябва да се постарае още. Тия 41% да станат 100%

36

Анонимен

преди 1 месец

Хаха. Руските наколенки защитават Тиквоний. Каи честно!