64

саша беленкий

преди 1 месец

До Белоусов фраерок, сюда подошел

63

Анонимен

преди 1 месец

Дано да опита, бих казала..че да видим тогава магаре боб яде ли?

62

Малее

преди 1 месец

Какви перални и тоалетни има на Готланд.......

61

Путин

преди 1 месец

За какво и е на Русия този остров? Само един остров? Хвърлил съм око на цяла Швеция!;)))

60

горд янки

преди 1 месец

До Анонимен "А яйца пуснаха ли, пуснаха ли по магазините?" ------------ пуснаха, даже пищялки срещу кражба им сложиха

59

Фют

преди 1 месец

Чета коментарите тук и се чудя, има ли място на Земята, което не е на раша? Ще си я поделят с макетата, вероятно:)))))))))

58

IQ 3.14

преди 1 месец

те японците се стегат да затварят владик, нашия е решил да праи шах-топ на финландците. да му мислят кацапите, че ще требва да разменят ядрено оръжие за хлеб при следващата перестройка.

57

Белоусов

преди 1 месец

СВО,, Готланд"

56

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Ще напълни един танкер с мобики от Непал и Шри Ланка!" ------------------ за кво чак от там.. достатъчно е един влак руски мужици, дето да викат "алла я в бар" и да се обяват за имигранти, соевите шведи ще ги приемат с отворени обятия, даже шведките доброволно ще вдигат полите. Ще ги настанят, ще ги нагостят, ваучери за коооорви ще им дадат.. всъщност като се замисля, именно имигрантите може най-голям отпор да дадат, че някой да не им развали шведския халифат

55

Ей

преди 1 месец

Путин на снимката гледа към космоса а вие за някакви острови пишете?!

54

Анонимен

преди 1 месец

А яйца пуснаха ли, пуснаха ли по магазините?

53

Анонимен

преди 1 месец

Трябва накрая да се намерят историци и да въведат в учебниците по История, че Русия не е никакъв приятел на България, нямаме общ произход, те не ни помагат а целят свои интереси, не 200 хиляди убити, а 20 хиляди, имаме поруосвобождение на 20% от земите ни, че сме си променили историята защото сме били ръководена от СССР държава без право на мислене, и че сме ръководени от национални предатели Димитров, Червенков и Живков!

52

Хора

преди 1 месец

Стигасте пускали вицове и лъжи.

51

Анонимен

преди 1 месец

До 48 кикой не го интересува твоите договори. АКО не бяха Англия и САЩ днес русия щеше да говори немски . Да не говорим колко има да плаща на САЩ за доставка на оръжия за да излезе от москва , където беше е наритал Хитлер. Така че тея нищо нямат и нищо не е тяхно.

50

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Нали в Укрия няма въобще КОРУПЦИЯ" ----------------- мани укрия, това е руски проблем.. то скоро въобще укрия няма да има.. ама мурсула-фазера пак се гласи да е шефче на есср, да продължи схемите. Целият есср се крепи на корупционни схеми и нашите боко, шиши, пр0100то, мустака, скутаджията и т.н. само събират трохите дето падат от масата..

49

Факт

преди 1 месец

Нямат край глупостите...

48

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Руснаците от Глад - Вече Пасат Тррева.....Лъъжливотто Джжудже Съсипа и Ликвидира Руусия.........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА......*** Когато Врагът Ти Греши - Не Го Прекъсвай *** - Наполеон Бонапарт.....

47

Анонимен

преди 1 месец

Много лесно ще го превземе! Ще напълни един танкер с мобики от Непал и Шри Ланка! Като дебаркират, ако шведите се усетят, ще минат за бежанци!

46

Анонимен

преди 1 месец

Какво да хвърля око бе при ми тиви, четете историята, според договорите след ВСВ островът трябва да е поделен, но тази клауза никога не влиза в сила, защото поради неутралността на Швеция не е заплаха за РФ. Сега вече реалностите са други и руснаците ще си потърсят дължимото.

45

Анонимен

преди 1 месец

Не беше ли Ленин подарил острова на Швеция. Историците да кажат.